Horoscopul zilei de azi, 11 noiembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: vineri, 11 noiembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 11 noiembrie 2011




Berbec:
O zi dedicată muncii şi activităţilor de rutină. Unele relaţii au nevoie de o schimbare de coordonate, iar unele colaborări e timpul să fie clarificate.




Taur:
Ai tendinţa să priveşti în mod practic şi realist o relaţie de iubire. Multe gânduri se îndreaptă către viitor, multe aspiraţii îndrăznesc să prindă contur.




Gemeni:
Este necesar să-ţi împarţi timpul în mod egal între sarcinile profesionale şi îndatoririle familiale. Te afli într-o perioadă bogată în discuţii şi propuneri de tot felul.




Rac:
Comunicarea este esenţială astăzi. Nu este exclus ca în aceste zile să primeşti un răspuns pe care îl aştepţi de câteva luni bune.




Leu:
Astăzi te interesează în mod special banii şi siguranţa materială. Ziua stă sub semnul imprevizibilului.




Fecioară:
Astăzi poţi avea succes în toate demersurile care presupun expunere de idei. Pot apărea propuneri interesante de colaborare.




Balanţă:
S-ar putea ca astăzi să culegi roade ale unor acţiuni întreprinse în trecut. Ziua de astăzi este potrivită pentru a-ţi oferi mai mult timp de relaxare.




Scorpion:
Relaţiile sociale şi amicale sunt în prim plan astăzi. Sunt mari şanse de câştiguri suplimentare, cu condiţia să eviţi speculaţiile.




Săgetător:
O zi fructuoasă din punct de vedere profesional. Succesul financiar depinde acum de capacitatea de a te adapta la schimbare.




Capricorn:
Este posibil să te gândeşti mai mult la viitor. Unii nativi Capricorn pot face planuri de călătorie.




Vărsător:
Cel mai important pentru tine este să te simţi în siguranţă din punct de vedere material. Ziua de astăzi este potrivită pentru relaxare.




Peşti:
E bine să fii atent la atitudine. Apar în viaţa ta persoane care îţi pot marca destinul.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS