Horoscopul zilei de azi, 8 iunie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 8 iunie 2011


Berbec
O oarecare monotonie se instalează în viaţa sentimentală pe care o traversezi în această zi, dar acesta nu pare să fie un motiv de îngrijorare.

La serviciu aceleaşi îndatoriri zilnice. Pe la sfârşitul programului există şanse să ţi se facă o ofertă de proiect mult mai atractivă şi solicitantă.

Ziua de astăzi se caracterizează prin multă veselie. Te simţi de milioane, vei radia de fericire, nicio problemă nu-ţi va mai apăsa umerii, practic vei fi o altă persoană. Chiar şi celor din jur le va fi greu să te recunoască.


Taur
Eşti dispus să analizezi mai atent reacţiile partenerului şi conştientizezi că fidelitatea şi respectul sunt elementele indispensabile relaţiei voastre, iar acest lucru este cel mai important pentru tine.

Veniturile par să crească în ultima perioadă, aşa că foloseşte-le cu chibzuinţă. Nu te lăsa ademenit de şansa cheltuirii mai multor bani decât de obicei.

Mai pe seară prietenii te vor scoate în oraş şi profită de ocazie pentru a te distra alături de ei. Mergeţi într-un loc în care nu aţi mai fost până acum.


Gemeni
Eşti confuz, dar hotărât să laşi trecutul în urmă şi să încerci să-ţi clădeşti o nouă viaţă. Eşti dornic să demonstrezi că eşti capabil să-ţi croieşti propria poveste de dragoste, în care persoana iubită să-ţi răspundă cu aceeaşi tandreţe, sentimentelor pe care i le comunici uneori numai din priviri.

O zi deosebit de tenace la locul de muncă unde vei avea ocazia să-ţi pui în practică câteva idei menite să revigoreze proiectul la care lucrezi.

Cu sănătatea stai foarte bine. Sistemul tău imunitar este pregătit pentru orice schimbare meteorologică.


Rac
Se pare că eşti mult mai înţelegător cu partenerul şi-i poţi trece cu vederea unele aspecte, care altădată ţi se păreau de neiertat. Comunicaţi mult mai bine şi stabiliţi o serie de priorităţi pentru perioada imediat următoare.

Poţi fi uşor dezamăgit de reacţia unor colegi, dar sfatul astrologului este să nu acorzi prea multă atenţie acestui aspect.

Încearcă să nu renunţi la tratamentele costisitoare prescrise de medic, întrucât sănătatea este lucrul cel mai de preţ.


Leu
O zi sublimă în care străluceşti, iar sentimentele tale se pliază perfect cu cele ale partenerului. Gândiţi la fel, iubiţi la fel, chiar dacă uneori distanţa pare să nu fie aliatul vostru.

Bugetul ţi se revigorează simţitor, iar unele investiţii aşteaptă doar acceptul tău. Este o perioadă propice tranzacţiilor, aşa că nu mai sta pe gânduri.

Evită o alimentaţie nesănătoasă deoarece există riscul ca unii nativi să se îndrepte spre supraponderalitate.


Fecioară
O zi în care optimismul amândurora se află la cele mai înalte cote, dându-vă posibilitatea să vă faceţi cele mai îndrăzneţe planuri.

Munca în echipă îţi poate aduce beneficii neaşteptate, întrucât îţi oferă posibilitatea de a te remarca prin seriozitatea şi iniţiativa de care dai dovadă.

Prietenii sunt mai tăcuţi în vremea aceasta. O să dea semne de viaţă cât de curând, dar le-o poţi lua înainte şi să-i inviţi să ia parte la diverse activităţi. Se vor bucura să-i scoţi din monotonie.


Balanţă
O simplă idilă se poate transforma într-o frumoasă poveste de dragoste. Încearcă să treci peste timiditatea caracteristică şi să dai frâu liber sentimentelor pe care le nutreşti faţă de acea persoană, căreia nu i-ai spus încă ce mult înseamnă pentru tine.

Intuiţia te ajută în demararea unor investiţii neaşteptate dar oportune, ce îţi pot aduce beneficii deosebite în domeniul financiar.

Cu sănătatea stai bine, ţi-a prins bine stilul de viaţă echilibrat pe care l-ai adoptat. Nu renunţa la ceea ce îţi face foarte bine.


Scorpion
Oportunităţile în plan sentimental se năpustesc asupra ta, motiv pentru care poţi trece printr-o perioadă tensionată, pe parcursul căreia vei fi tentat să faci lucruri nesăbuite care-ţi vor deteriora vizibil relaţia actuală.

Astăzi ai parte de veşti care îţi stârnesc mulţumire de sine. Poate fi vorba de noutăţi care ţin de familie sau despre viaţa profesională (promovare, proiecte noi etc.). Roadele muncii încep să se vadă, aşa că fii bucuros!

Eşti predispus la răceli sau crize reumatice, motiv pentru care astrologul te sfătuieşte să ai mai multă grijă de tine. Pune o haină în plus pentru a-ţi menţine sănătatea în limitele normale.


Săgetător
Poziţia planetelor te face să fii încăpăţânat/ă astăzi, şi să nu vezi aspectele pozitive create de persoana iubită. Soluţia ar fi să discutaţi, deoarece împărtăşindu-vă gândurile puteţi afla care este sursa acestei probleme.

Traversezi o perioadă în care sarcinile de serviciu te copleşesc. Există riscul să nu poţi duce nimic la bun sfârşit, aşa că ar fi cazul să-ţi canalizezi eforturile pe problemele care nu mai suportă amânare.

Te preocupă starea de sănătate, dar oboseala este răspunzătoare de lipsa ta de energie din ultima vreme. Mai multă odihnă va rezolva acest impediment.


Capricorn
Alinierea planetelor este benefică astăzi, şi indică faptul că trebuie să reflecţi la evenimentele ce au avut loc recent în relaţia ta. Cu toate acestea, există posibilitatea să cazi într-o stare pesimistă, şi să priveşti lucrurile într-o lumină mai proastă decât sunt de fapt.

Situaţia financiară pare să nu-ţi creeze probleme, mai ales că se anunţă o perioadă în care veniturile vor creşte substanţial.

Cu sănătatea stai bine, semn că modul de viaţă pe care îl duci îţi prieşte. Urmează-l în continuare şi sugerează-l şi altora, care au mare nevoie de revitalizare.


Vărsător
Configuraţia planetelor astăzi îţi oferă toată energia de care ai nevoie pentru a realiza un anumit obiectiv. Viaţa amoroasă poate nu va mai fi niciodată la fel din cauză că ce ţi-ai propus priveşte pe cineva special pentru tine.

La locul de muncă eşti remarcat datorită ideilor îndrăzneţe pe care le propui, dar şi metodelor convenţionale dar verificate, pe care încerci să le promovezi în rândul colaboratorilor.

Sănătatea nu-ţi crează probleme majore, dar încearcă să fii mai optimist şi să nu te laşi doborât de unele probleme care-şi vor găsi cu siguranţă rezolvare.


Peşti
Aparent multe obstacole nedrepte s-au interpus între voi şi v-au împiedicat să fiţi împreună. Astăzi eşti în poziţia de a face ceva în legătură cu asta.

Nu este o perioadă prea limpede din cauza unor probleme financiare apăsătoare. Achită facturile în ordinea scadenţei şi limitează-te la strictul necesar până în momentul în care bugetul tău se va reechilibra.

Îngrijeşte-te mai mult de sănătate pentru că există riscul unor infecţii sau stări febrile, care se impun a fi tratate la timp pentru a evita eventualele complicaţii.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS