Horoscopul zilei de azi, 9 iunie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 9 iunie 2011


Berbec
Dragoste: Vei fi martorul unor discuţii create în anturaj sau în plan familial. Intervenţia ta ar putea echilibra situaţia.
Bani şi Carieră: O stare conflictuală pare să îţi altereze cariera, problema e că va trebui să cheltuieşti ceva bani pentru a ieşi din acest impas. Vei avea intuiţia de a-i cheltui cu folos, iar recuperarea lor va fi doar o chestiune de timp de o durată mult mai mică decât te aştepţi.
Sănătate: Eşti printre puţinii care se pot bucura, şi relaxa într-adevăr.


Taur
Dragoste: O persoană nouă de sex feminin te va seduce prin informaţiile pe care ţi le dezvăluie şi deasemenea prin prezenţa fizică.
Bani şi Carieră: O sumă de bani restantă îţi rotunjeşte contul. Cheltuirea unei părţi însemnate din ea e o chestiune decisă şi stabilită demult. Achiziţia pe care o vei face, va da startul unor alte acţiuni, toate înscriindu-se pe o linie de utilitate personală.
Sănătate: Astăzi beneficiezi de plăcerea conversaţiilor într-un anturaj plăcut.


Gemeni
Dragoste: Ai tendinţa de a neglija familia sau un partener şi să te concentrezi mai mult asupra ta. Este posibil să te afli într-un moment deosebit de important în destinul tău.
Bani şi Carieră: Dacă vrei să speculezi sau să fii beneficiarul unei sume de bani fără prea mare efort, azi ai toate şansele să reuşeşti. Trebuie doar să nu fii impulsiv şi să tratezi momentul cu prudenţă şi spirit prevăzător.
Sănătate: Ziua de azi nu te caracterizează. Veştile rele, stresul şi posibilele conflicte pot să îţi cauzeze unele tulburări de sănătate.


Rac
Dragoste: Simţi nevoia să ai lângă tine o persoană care să te înţeleagă.
Bani şi Carieră: Te gândeşti să faci unele schimbări care să aducă stabilitate şi poate beneficii materiale substanţiale. Momentul e bine ales, te vei bucura de fidelitatea şi încrederea celorlalţi.
Sănătate: Astăzi vei face mari eforturi pentru a te menţine pe linia de plutire. Nici puterea de concentrare nu te prea ajută.


Leu
Dragoste: Azi poţi aborda reluarea şi închegarea unor legături care se vor dovedi practice în viitorul apropiat. Dai dovadă de abilitate în interiorul grupului de cunoscuţi.
Bani şi Carieră: Dacă vei dori să demarezi o lucrare mai deosebită cu siguranţă şansa va fi de partea ta, cu condiţia să nu aştepţi rezultate imediate.
Sănătate: Caută pe cât este posibil să te menajezi şi să acorzi ceva timp odihnei.


Fecioară
Dragoste: Întâlnirile amoroase sunt susţinute astral. Comportă-te detaşat şi fără prejudecăţi, iar dorinţele tale se vor concretiza.
Bani şi Carieră: În cazul în care ţi se propune o colaborare, mare atenţie, căci ar putea ascunde tot felul de capcane. Intuiţia este punctul tău forte pentru ziua de azi.
Sănătate: Neliniştea care a pus stăpânire pe tine şi eventualele griji nu sunt întemeiate. Emotivitatea în exces te poate izola de cei din jur.


Balanţă
Dragoste: Acţionează, căci puţine sunt lucrurile care pot sta împotriva ta. Profită de această conjunctură astrală de moment şi îndeplineşte-ţi dorinţele pe plan amoros.
Bani şi Carieră: Traversezi o perioadă în care deşi munceşti mai mult, totul se rezolvă mai târziu. Perseverenţa îţi poate aduce o mulţime de realizări; în schimb nerăbdarea, intoleranţa îţi pot încurca lucrurile chiar mai mult decât îţi poţi imagina.
Sănătate: Se pare că liniştea anterioară nu anunţă decât furtună.


Scorpion
Dragoste: Un moment favorabil pentru a lua decizii înţelepte şi intuitive, iar influenţa lor să aibă efect asupra celor din jurul tău. Poţi face şi declaraţii de dragoste.
Bani şi Carieră: În cazul în care doreşti să te implici într-o activitate nouă în plan profesional, nu te aştepta la rezultate imediate.
Sănătate: Te vei zbate la modul real, consumând energie pentru aţi realiza dorinţele personale.


Săgetător
Dragoste: Orice perioadă bună sau rea pe care o trăieşti, îţi va fi dată ca lecţie de viaţă. Fii cu luare aminte la tot şi la toate, vei avea de câştigat.
Bani şi Carieră: În cazul în care doreşti să iei decizii în ceea ce priveşte semnarea unor documente oficiale, este bine să chibzuieşti totul cu răbdare.
Sănătate: O zi ce va trece în mod agreabil şi plăcut.


Capricorn
Dragoste: O zi în care emoţia va fi pe primul plan.
Bani şi Carieră: Crezi că ar fi un moment bun de a ieşi în evidenţă între colegii de la muncă sau în diverse grupuri de interes comun. Nu vei obţine satisfacţia aşteptată, deoarece există o anume tensiune astrală.
Sănătate: Risipeşti multă energie în zadar.


Vărsător
Dragoste: Vei avea parte de o întâlnire emoţională, posibil cu cineva cunoscut venit de pe meleaguri străine, posibil cu cineva care forfotea în jurul tău dar nu ai avut "ochi" să vezi.
Bani şi Carieră: La serviciu te aşteaptă o zi destul de agitată, căci este posibil să apară tot felul de neînţelegeri în relaţia cu colegii.
Sănătate: Ar fi bine să îţi găseşti o preocupare de ordin fizic, unde să îţi consumi energia.


Peşti
Dragoste: Sentimentalismul şi tandreţea vor fi puse la muncă.
Bani şi Carieră: La slujbă vor fi multe de făcut, dar ar fi bine să nu faci lucrurile în grabă. Profită de unele câştiguri neaşteptate, pe care le vei avea, pentru a face unele investiţii pe care ţi le-ai dorit de mai mult timp.
Sănătate: Încă nu ai scăpat de tensiunea ultimelor evenimente. Peste toate astea intervin în forţă o serie de schimbări fie la nivel emoţional, fie la nivel fizic.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS