Horoscopul zilei de azi, 7 iunie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 7 iunie 2011


Berbec
Dragoste: Din punct de vedere sentimental ai toate motivele să fii mulţumit. Farmecul de care dispui îţi va permite să faci o excelentă impresie persoanelor de sex opus.

Bani şi Carieră: Nu eşti în forma ta cea mai bună, iar activităţile de la serviciu te solicită mai mult decât în mod obişnuit. Intuiţia te va ajuta să te descurci cel puţin mulţumitor. Comunicarea cu şefii nu te mulţumeşte. Fii prudent şi nu accepta orice doar de dragul schimbării.

Sănătate: Te simţi din ce în ce mai obosit şi ar fi bine să ceri sprijinul superiorilor ierarhici. Cu siguranţă aceştia te vor înţelege.


Taur
Dragoste: Această zi va fi una agitată din punct de vedere sentimental. Unele nemulţumiri mai vechi ar putea fi discutate şi ameliorate. Pe de altă parte n-ar fi exclus ca partenerul de suflet să aibă o problemă de sănătate pe care ar fi bine să o trateze cu toată atenţia.

Bani şi Carieră: Sunt o mulţime de făcut, dar cum munceşti cu plăcere efortul nu te va obosi. Este posibil să rămâi peste program la serviciu sau să apelezi la cineva apropiat pentru a discuta lucrările pe care trebuie să le finalizezi.

Sănătate: Eşti mai agitat, mai neliniştit şi nu prea ai stare pentru nimic. Pe cât posibil nu te implica în activităţi riscante.


Gemeni
Dragoste: Sentimentele tale vor fi mai puternice în această perioadă. Vei fi, însă ceva mai subiectiv, aşa că ar fi bine să nu iei decizii fără o matură chibzuinţă în această direcţie. Călătoriile te vor avantaja din punct de vedere sentimental.

Bani şi Carieră: Va trebui să iei o decizie, care te va obliga la o analiză amănunţită a tuturor aspectelor pe care le implică. Neatenţia şi superficialitatea te pot costa mult în viitorul apropiat. Ar fi de dorit să nu te implici în activităţi ce vizează o reuşită imediată.

Sănătate: Nici stare fizică nu te va dezamăgi cel puţin în această săptămână. Suprasolicitarea poate genera probleme de sănătate, pe fond nervos.


Rac
Dragoste: Relaţiile personale şi profesionale primesc un impuls pozitiv astăzi. Găseşte moduri prin care tu şi persoana iubită să puteţi fi aproape de natură, în această după-amiază.

Bani şi Carieră: Eşti într-o permanenţă alertă, căci te confrunţi cu tot felul de situaţii şi nu mai reuşeşti să ajungi la zi cu lucrările de la serviciu. Colaborările nu te avantajează, deoarece capacitatea ta de dialog este mai scăzută decât în mod obişnuit.

Sănătate: Nu duci lipsă de energie, dar nu reuşeşti să o foloseşti într-un scop concret. Excesele alimentare nu îţi vor face decât rău.


Leu
Dragoste: Problemele legate de spaţiul personal, intimitate şi limitările în dragoste vor fi înţelese mai bine cu timpul şi cu răbdare mai multă.

Bani şi Carieră: Va trebui să revii asupra unor lucrări de care aproape ai şi uitat. Pentru ceea ce va trebui să întreprinzi în această perioadă este nevoie de perseverenţă. Dacă ai de luat decizii, încearcă să priveşti situaţia în ansamblu şi nu zăbovi prea mult asupra detaliilor.

Sănătate: Încercă să îţi faci un program în care să alternezi eforturile cu odihna.


Fecioară
Dragoste: Un sens al direcţiei te-ar ajuta nemaipomenit în ceea ce priveşte viaţa amoroasă. Atmosfera favorabilă te încurajează să iei iniţiativa într-o anumită relaţie, mai degrabă decât să permiţi cuiva să o conducă într-o direcţie nepotrivită.

Bani şi Carieră: Eşti cam nemulţumit de situaţia financiară dar nu este cazul să ai o discuţie pe această temă. Dă dovadă de răbdare şi lucrurile se vor rezolva de la sine nu peste mult timp.

Sănătate: Discuţiile în contradictoriu cu rudele nu vor face decât să-ţi accentueze starea de iritare ce te caracterizează de o bună bucată de vreme.


Balanţă
Dragoste: Datorită tranzitelor planetare de astăzi, te vei simţi stăpânul/a lumii. Dacă te afli într-o relaţie serioasă, atunci găseşti timp pentru a sărbători dragostea ce o simţi pentru persoana iubită, într-un mod unic - făcând ceva ce nu ai mai făcut până acum.

Bani şi Carieră: Îţi apreciezi profesia şi promiţi să înveţi pe cât de mult posibil pentru a excela şi a avansa. Uneori îţi vine greu să crezi că te poţi distra aşa de bine făcând un lucru care să te ajute să îţi câştigi existenţa.

Sănătate: Eşti vioi şi plin de iniţiative, dar nu ai suficientă răbdare pentru ceea ce ţi-ai pus în plan. Încearcă să nu te implici în activităţi riscante, deoarece n-ar fi exclus să ai o surpriză mai puţin plăcută.


Scorpion
Dragoste: Dacă ti se părea că relaţia ta e puţin anosta, astrele relevă faptul că astăzi este o zi în care puteţi presăra puţină sare şi piper.

Bani şi Carieră: Teama de a eşua în încercarea de a te afirma te poate face să ai nişte reţineri. Trucul este să îţi foloseşti pe cât de mult posibil talentele şi abilităţile.

Sănătate: Ai o poftă de viaţă şi o energie intensă care te ajută să-ţi rezolvi astăzi problemele fără prea multe eforturi.


Săgetător
Dragoste: Eşti recunoscut general ca fiind o persoană foarte senzitivă, iar toată puterea ta stă în capacitatea de a-i asculta şi ajuta pe cei din jur.

Bani şi Carieră: După-amiaza aduce cu ea schimbări pozitive în problemele care implică bani. Atragi oameni care te încurajează şi s-ar putea să atragi un nou prieten în această după-amiază.

Sănătate: Starea de nelinişte, de agitaţie ce te-a caracterizat o bună bucată de vreme s-a diminuat. Reuşeşti să îţi canalizezi energia spre scopuri concrete, ceea ce te face mai încrezător în propriile capacităţi. Activităţile sociale te vor face mai optimist.


Capricorn
Dragoste: Poate nu ai dorit să-ţi împărtăşeşti îngrijorările cu partenerul de viaţă, dar trebuie să ştii că o problemă împărtăşită este pe jumătate rezolvată. Comunicarea deschisă este cea mai importantă.

Bani şi Carieră: Situaţia financiară nu este într-o formă prea bună, aşa că fii cât se poate de prudent în acţiunile pe care le întreprinzi în acest domeniu. Evită să te îndatorezi pentru că rişti să îţi dezechilibrezi serios bugetul, deja fragil.

Sănătate: Vizitarea sau invitarea vecinilor la un joc de cărţi este tot ce ai nevoie în acest moment pentru întărirea comunicării.


Vărsător
Dragoste: Este o perioadă potrivită pentru a-ţi "reînnoi" spiritul şi a întări legăturile cu persoanele iubite. Dovedindu-te o persoană pe care se poate conta, poţi câştiga cu uşurinţă respectul şi admiraţia celorlalţi.

Bani şi Carieră: Te bucuri de resurse financiare de care poţi profita din plin, însă poţi pierde o parte din ele din cauza neatenţiei sau grabei. Este esenţial să te retragi când este cazul, pentru că numai astfel vei evita posibilele găuri din buget.

Sănătate: Seara este plină de oportunităţi sociale. Vei merge la shopping pentru puţin vin, brânză, etc. Dragostea pluteşte în aer!


Peşti
Dragoste: S-ar putea ca în ultimul timp să fi fost cam ocupat pentru a comunica cu membrii familiei sau pentru a oferi atenţia cuvenită persoanei iubite. Seara este potrivită pentru a-ţi respecta angajamentul faţă de persoana iubită.

Bani şi Carieră: Familia şi prietenii se vor arăta mulţumiţi de reuşitele tale, fapt ce te va bucura şi pe tine. Veniturile tale cunosc o oarecare diminuare, însă pusă pe seama cheltuielilor din ultima perioadă.

Sănătate: Problemele cu stomacul s-ar putea să te facă să crezi într-o dietă mai sănătoasă şi mai echilibrată.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS