Horoscopul zilei de azi, 6 iunie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 6 iunie 2011


Berbec
Dragoste: Vei ajunge în centrul atenţiei anturajului apropiat, ceea ce îţi va permite să treci mai uşor peste frecuşurile cotidiene. Ai putea, cu această ocazie, să faci şi o cucerire, dar este bine să ştii că nu este momentul cel mai potrivit să faci schimbări majore în viaţa ta.
Bani şi Carieră: Ai o atitudine pozitivă şi încrezătoare. E un moment bun pentru tine să cunoşti noi oameni şi să obţii sprijin şi recunoaştere pentru anumite proiecte creative.
Sănătate: Ar fi bine să aloci timp pentru sortarea activităţilor şi organizarea muncii tale. E o zi bună pentru a-ţi petrece timpul alături de persoane tinere.


Taur
Dragoste: Veţi avea unele controverse cu persoana iubită. Suspiciunile voastre se vor demonstra neîntemeiate.
Bani şi Carieră: Puterea şi influenţa socială sunt elementele cheie pentru tine în această perioadă. Astăzi vei reuşi să finalizezi o serie de proiecte la care ai lucrat în ultima perioadă, obiectivele tale fiind aduse la îndeplinire.
Sănătate: Treci printr-o perioadă destul de epuizantă şi confuză, pentru că nu ştii exact ce îţi doreşti sau nu te simţi puternic, capabil, eficient.


Gemeni
Dragoste: Înclinaţia spre joc şi aventură este accentuată în această perioadă. Popularitatea ta în rândul persoanelor de sex opus va creşte şi nu îţi rămâne decât să te bucuri de aprecierile acestora.
Bani şi Carieră: Există şanse mari să evoluezi într-o poziţie de mai mare influenţă socială şi prestigiu. Din păcate, nu sunt excluse conflicte de putere cu anumite persoane din jurul tău, iar succesul nu este garantat.
Sănătate: Din punct de vedere fizic, trebuie să fii puţin mai blând cu tine însuţi; încearcă să nu-ţi risipeşti inutil rezervele de energie. Cu toate acestea, creativitatea şi simţul tău artistic vor atinge cote maxime astăzi, aşa că ar fi bine să profiţi de asta.


Rac
Dragoste: Interesul pentru chestiunile sentimentale este peste nivelul obişnuit, entuziasmul sentimental va atinge limita superioară. Relaţia cu o persoană de sex opus de la serviciu ar putea căpăta noi dimensiuni. Nu este momentul pentru a lua decizii.
Bani şi Carieră: Vei munci mult tot timpul. Nu vei avea nici măcar un minut de odihnă, dar, eforturile vor fi răsplătite. Şefii nu se vor arăta prea indulgenţi în ceea ce te priveşte, dar, sprijinul colegilor îţi va fi de un real folos. Ar fi bine dacă ai asculta sfaturile celor apropiaţi.
Sănătate: Sănătatea nu este punctul tău forte, aşa că ar fi bine dacă ţi-ai păstra ceva mai mult timp pentru odihnă şi relaxare.


Leu
Dragoste: Alături de partenerul de suflet ai putea pune la punct planuri pentru îmbunătăţirea situaţiei financiare. Oricum, chiar dacă nu este prea romantic, de discuţii pe teme pecuniare nu vei scăpa în această zi. Ar fi bine să-ţi dedici cât mai mult din timpul tău liber fiinţei iubite.
Bani şi Carieră: Vei avea parte de multă alergătura, de discuţii legate de priorităţi, dar şi de un acord ce ar trebui semnat. Pe cât posibil, nu te implica în activităţi care vizează o reuşită imediată.
Sănătate: Starea ta generală se potriveşte mult mai bine unor activităţi de divertisment, decât celor financiare pe care le-ai propus.


Fecioară
Dragoste: Vei avea o mulţime de controverse pe teme de interes comun. N-ar fi exclus ca partenerul de suflet să se confrunte cu o problemă de serviciu care o indispune. Sensibilitatea de care dai dovadă în această perioadă aduce un plus de seninătate în sufletul amândurora.
Bani şi Carieră: Implicarea în activităţi intelectuale îţi va permite să te remarci. La slujbă reuşeşti să fii eficient, ceea ce te-ar putea ajuta să-ţi îmbunătăţeşti situaţia financiară.
Sănătate: Ai face bine să îţi petreci timpul liber undeva în aer liber, pentru că starea fizică, dar mai ales cea psihică să se îmbunătăţească.


Balanţă
Dragoste: Din punct de vedere sentimental vei fi cam confuz la începutul intervalului, dar încetul cu încetul situaţia se va limpezi. Proiectele făcute de mai mult timp vor putea fi puse în practică.
Bani şi Carieră: Traversezi o perioadă în care sunt favorizate finalizările unor lucrări începute de mai mult timp. Relaţia cu colegii este mulţumitoare, dar nu vei putea miza prea mult pe sprijinul lor. Superficialitatea ţi-ar putea încurca planurile de viitor.
Sănătate: Eşti plin de energie şi doreşti să-ţi pui în practică ideile cât mai repede. Dacă ţi-ai propus să pleci într-o călătorie, ar fi de dorit să-ţi verifici cu conştiinciozitate mijlocul de transport.


Scorpion
Dragoste: Nemulţumirile pe care le ai pot genera discuţii obositoare şi în plus sunt exagerate. Ar fi mai simplu pentru toată lumea dacă ai fi mai înţelegător, mai tolerant. Posibile cheltuieli în compania partenerului de suflet.
Bani şi Carieră: Ţi se pare că nu îţi sunt recunoscute meritele, ceea ce te nelinişteşte profund. Dialogul cu superiorii ierarhici mai mult te va irita decât să îţi rezolve problemele. Ai putea avea un mic succes, ceea ce te va face să vezi lucrurile altfel.
Sănătate: Pe acasă ai putea face mici schimbări care să îţi îmbunătăţească starea de spirit.


Săgetător
Dragoste: Unele nemulţumiri mai vechi se vor rezolva, ceea ce te va face să fi mai relaxat, mai înţelegător. Eşti ceva mai romantic, mai implicat în relaţia ta de dragoste, ceea ce te poate ajuta să te bucuri de aprecierea partenerului.
Bani şi Carieră: Ai tendinţa de a te lăsa pradă comodităţii, ceea ce te-ar putea face să rămâi în urmă cu lucrările de la serviciu. Dacă vei reuşi să-ţi pui ideile în practică, şefii te vor aprecia. Foloseşte-ţi intuiţia, căci aceasta te poate ajuta să depăşeşti cu bine o situaţie delicată.
Sănătate: Ai în faţă o zi bună, în care lucrurile vor evolua aşa cum îţi doreşti. Cineva de pe alte meleaguri îţi va da o informaţie interesantă.


Capricorn
Dragoste: Sentimentele tale sunt foarte profunde, dar eşti cam impulsiv şi din acest motiv ai putea avea neînţelegeri cu fiinţa iubită. Pe de altă parte, sentimentele tale sunt confuze, aşa că nu este indicat să faci schimbări în această direcţie.
Bani şi Carieră: Vei avea o perioadă ceva mai lejeră, în care vor predomina activităţile de rutină. Este foarte posibil să ţi se facă o ofertă aparent avantajoasă, dar nu este cazul să te grăbeşti cu răspunsul.
Sănătate: Vei avea o zi plină, în care nu vei avea timp nici să-ţi tragi sufletul. O vizită la prieteni sau o plimbare în aer liber te vor ajuta să te debarasezi de tot stresul din ultimul timp.


Vărsător
Astăzi, se pare că eşti optimist şi plin de energie, iar această stare de spirit te inspiră în vederea creării unor noi vise pentru viitor. Un cadou neaşteptat îţi va aminti cât de important eşti pentru cei din jurul tău. Spre seară, apelezi mai degrabă la o gândire practică. Poţi beneficia de unele recompense de pe urma unei asocieri cu un grup organizat. Eşti tentat să recurgi la unele schimbări de imagine astăzi.


Peşti
Dragoste: Relaţia cu fiinţa iubită evoluează cum nu se poate mai bine.
Bani şi Carieră: Eşti iritat pentru că ţi se pare că situaţia nu te avantajează; dacă ai fi mai atent la detalii, ai putea constata că, fără a face un efort deosebit, ai putea realiza ceva mai deosebit. Chestiunile financiare vor deveni prioritare.
Sănătate: Ar fi de dorit să ai un regim alimentar echilibrat căci ai putea avea probleme de sănătate.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS