Horoscopul zilei de azi, 5 iunie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 5 iunie 2011


Berbec
Dragoste: Astăzi va fi o zi norocoasă pentru tine, atât din punct de vedere emoţional, cât şi în ceea ce priveşte alte aspecte. E posibil să întâlneşti o persoană de sex opus care te va ajuta într-o problemă importantă.

Bani şi Carieră: O zi în care simţul tău artistic atinge cote maxime şi eşti extrem de inspirat. Încearcă totuşi să priveşti lucrurile în mod obiectiv şi să fii cât de cât pragmatic.

Sănătate: Activităţile sociale sunt binevenite astăzi. Canalizează-ţi energia în proiecte casnice, dar fii atent când lucrezi cu echipamente electrice.


Taur
Dragoste: Grupurile din care faci parte, pe lângă faptul că se bucura de compania ta, îţi vor susţine interesele. În privinţa vieţii sentimentale, asigură-te că va trece ceva timp până la o nouă schimbare.

Bani şi Carieră: Astăzi nu e indicat să-ţi asumi riscuri şi nici să faci achiziţii, pentru că ai şanse mari să fii păcălit. E posibil să ţi se solicite un sfat din partea unor rude mai tinere.

Sănătate: Din cauza suprasolicitării, e posibil să ai un comportament schimbător.


Gemeni
Dragoste: Ziua de astăzi te va găsi uşor cam temperamental, foarte competitiv, dar şi puţin agresiv. Ar trebui să fii mai răbdător, mai ales cu persoanele apropiate. E o zi în care vei vorbi cu uşurinţă despre sentimentele tale.

Bani şi Carieră: O zi ideală pentru autodisciplină, formare, perseverenţă. Munceşti mult şi dai dovadă de rezistenţă şi concentrare; prin urmare, te bucuri de aprecieri la locul de muncă.

Sănătate: Interesul tău pentru religie şi filozofie te poate duce în destinaţii specifice. E posibil să te alături unor grupuri umanitare.


Rac
Dragoste: Relaţiile de familie sunt destul de tensionate; vei simţi nevoia să te retragi pentru puţină recreere. Dacă simţi că nu mai rezişti, evadează şi concentrează-te pe persoana iubită; fii afectuos şi încearcă să te distrezi.

Bani şi Carieră: Dacă eşti în poziţia de a cere favoruri de la anumite persoane, astăzi e momentul cel mai potrivit pentru că se pare că sunt şanse mici să primeşti un refuz.

Sănătate: Astăzi eşti motivat în ceea ce priveşte rezolvarea oricăror probleme cu care te ciocneşti, dar ai tendinţa, de asemenea, de a fi irascibil.


Leu
Dragoste: E posibil să apară unele încurcături în relaţia cu partenerul de viaţă. Eşti foarte pornit din punct de vedere sexual, însă eşti mai degrabă preocupat să-ţi satisfaci propriile dorinţe decât să acorzi atenţie partenerului.

Bani şi Carieră: O zi în care eşti nerăbdător să-ţi prezinţi planurile şi ideile celor din jur; e foarte posibil să ai parte de o întâlnire constructivă, în cadrul căreia îţi vei atinge obiectivele propuse. Eşti convingător şi reuşeşti să comunici eficient cu ceilalţi.

Sănătate: Astăzi te caracterizează echilibrul emoţional şi o stare plăcută de mulţumire de sine.


Fecioară
Dragoste: Eşti pus în situaţia de a rezolva o problemă legată de viaţă sentimentală, însă, în acest caz, încăpăţânarea de care dai dovadă te va conduce spre efecte inverse. Încearcă să-ţi păstrezi calmul şi să fii raţional, altfel îţi vei constrânge partenerul de viaţă să-ţi dea un ultimatum.

Bani şi Carieră: Ziua de astăzi te va găsi plin de entuziasm, mai degrabă pentru anumite proiecte sau evenimente, care îţi vor capta atenţia în mod deosebit. Este momentul ideal să-ţi ghidezi eforturile spre noi activităţi, care implică noi parteneriate.

Sănătate: Te simţi destul de relaxat şi fără griji; ar fi un moment splendid pentru o vacanţă. Totuşi, eşti uşor cam leneş şi auto indulgent; nu te baza ca totul o să meargă bine de la sine.


Balanţă
Dragoste: Astăzi te vei bucura de apreciere din partea celor din jur, datorită modului armonios de a relaţiona, aspect care te ajută să-ţi consolidezi relaţiile sociale, de prietenie sau de alianţă.

Bani şi Carieră: Astăzi, toate interacţiunile cu persoane de sex opus sunt cam tensionate. Vei avea probleme cu unii colegi dacă eşti prea perfecţionist.

Sănătate: O zi ideală pentru a programa activităţi sociale sau chiar întâlniri de afaceri, datorită amabilităţii de care dai dovadă.


Scorpion
Dragoste: Eşti uşor mai romantic azi, însă, ce-i drept, pentru puţin timp.

Bani şi Carieră: Ai o capacitate bună de concentrare astăzi şi reuşeşti să te focusezi bine pe ceea ce ai de făcut. E un moment optim pentru a te ocupa de detalii, de aspecte practice. În privinţa investiţiilor şi planurilor tale pe termen lung, ar fi benefic să te consulţi cu cineva înainte de a lua o decizie.

Sănătate: E posibil, spre sfârşitul zilei, să te relaxezi participând la un eveniment cultural. Şi o excursie scurtă ţi-ar fi prinde bine astăzi.


Săgetător
Dragoste: O întâlnire cu partenerul de viaţă te va ajuta să-ţi restabileşti echilibrul sentimental.

Bani şi Carieră: Te simţi foarte norocos şi e posibil să cam exagerezi în a fi generos şi în a arunca cu banii pe fereastră. O posibilă aderare la o organizaţie de prestigiu ar fi în avantajul tău.

Sănătate: Azi nimic nu te deranjează, tratezi cu indiferenţă orice inconvenienţă, eşti hotărât să nu te stresezi şi eviţi să te gândeşti la orice ţi-ar putea modifica starea de spirit.


Capricorn
Dragoste: Astăzi dai dovadă de competitivitate, de agresivitate şi de o energie se*uală intensă, însă ai şi oarece scăpări temperamentale. Ai tendinţa de a fi impulsiv; ar trebui să ai mai multă răbdare, în special cu cei din familie, dacă vrei să eviţi o ceartă.

Bani şi Carieră: Astăzi dai mai multă importanţă decât de obicei problemelor cu care te confrunţi; nimic nu-ţi scapă, eşti decis să duci la bun sfârşit tot ce îţi propui.

Sănătate: Dată fiind ambiţia de care dai dovadă astăzi, e posibil spre sfârşitul zilei să devii iritat, chiar nervos.


Vărsător
Dragoste: Sentimentele tale sunt intense şi convingătoare în acest moment şi tinzi să fii foarte exigent în privinţa aşteptărilor pe care le ai de la partenerul tău de viaţă.

Bani şi Carieră: La locul de muncă, e indicat să culegi toate informaţiile înainte să te consulţi cu şeful tău.

Sănătate: Eşti tentat să te gândeşti la o vacanţă, dar, după cum bine ştii, nu e cazul să-ţi fugă gândul aşa departe; te bucuri azi de viaţă mai mult decât de obicei.


Peşti
Dragoste: E posibil să apară uşoare tensiuni în viaţa sentimentală, pentru că simţi că oferi mai mult decât primeşti.

Bani şi Carieră: Eşti nerăbdător să discuţi despre gândurile şi planurile tale cu alte persoane în acest moment şi este posibil să participi fie la o sesiune de brainstorming foarte fructuoasă, fie la o dezbatere spirituală sau la o întâlnire foarte activă cu alte persoane. Orice-ar fi, astăzi îţi îndeplineşti obiectivele.

Sănătate: Ţi se iveşte ocazia să te deconectezi puţin de stresul zilnic, relaxează-te şi bucură-te din plin de ziua de azi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS