Horoscopul zilei de azi, 10 iunie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 10 iunie 2011


Berbec
Dragoste: Nici acasă nu ai parte de linişte, mai mult, fii atent şi prevăzător, deoarece se întrevăd pierderi materiale care afectează familia.
Bani şi Carieră: Ai parte de discuţii şi controverse aprinse cu colaboratorii. Aceste controverse pornesc de la ideea partenerilor de a face anumite schimbări în proiectele aflate în derulare sau din dorinţa lor de a iniţia ceva nou.
Sănătate: Ai grijă să nu îţi risipeşti energia într-un mod dezorganizat sau neresponsabil. Vei evita astfel unele neplăceri, în special de ordin psihic.


Taur
Dragoste: Vrei să scoţi în evidenţă unele aptitudini sau calităţi de ordin artistic pe care le ai, spre a uimi o persoană de sex opus.
Bani şi Carieră: Ai parte de reuşite în planul muncii, dar va fi nevoie să depui puţin efort fizic, energie de care azi ai cu prisosinţă. Există riscul ca bucuria acestei reuşite şi plusul de energie, să stârnească invidia colegilor, iar acest lucru nu vă este indiferent.
Sănătate: Încearcă să găseşti puterea de a te relaxa cu o carte sau o meditaţie în mijlocul naturii.


Gemeni
Dragoste: Problemele sentimentale ar putea să te facă puţin irascibil. Nu e bine să ai, din greşeală, reacţii spontane sau neprevăzute faţă de familie, deoarece ai putea jigni neintenţionat, iar eventualele regrete venite mai târziu ar putea fi tardive.
Bani şi Carieră: Va trebui să dai dovadă de exigenţă şi meticulozitate în orice activitate pe care o vei presta azi.
Sănătate: Nu te angrena în micile discuţii, pentru a nu-ţi risipi timpul şi energia.


Rac
Dragoste: Iată un moment prielnic să faci diverse schimbări. Ai energia necesară, iar relaţiile cu cei de lângă tine sunt într-un moment bun şi favorabil.
Bani şi Carieră: Astăzi vei reuşi să fii eficient, iar respectul celorlalţi din punct de vedere al competenţei tehnice şi profesionale nu va întârzia să apară.
Sănătate: Nu este exclus să se acutizeze o suferinţă cronică sau să fii nevoit să te internezi câteva zile măcar pentru nişte analize.


Leu
Dragoste: Este posibil ca o persoană de sex opus din anturajul apropiat să aibă nevoie de sprijinul tău pentru a rezolva problemele cu care se confruntă.
Bani şi Carieră: Bucuria unui câştig material are darul să îţi aducă lumină în suflet. Entuziasmul şi curajul care te înconjoară te va ajuta foarte mult în reuşita planurilor tale de ordin financiar sau social.
Sănătate: Vei beneficia de un bun echilibru energetic pe tot parcursul zilei.


Fecioară
Dragoste: Dialogul cu persoanele de sex opus te va ajuta să-ţi echilibrezi starea psiho-afectivă.
Bani şi Carieră: Este posibil să te implici într-o activitate nouă în plan profesional. În acest caz pregăteşte-te pentru un efort susţinut, căci succesul va veni, dar cu oarecare întârziere.
Sănătate: Va trebui să acorzi ceva mai multă atenţie eventualelor suferinţe cronice.


Balanţă
Dragoste: N-ar fi exclus să faci ceva cheltuieli pentru divertisment, alături de fiinţa iubită.
Bani şi Carieră: Pentru tot ce vei dori să întreprinzi va fi nevoie de multă alergătură ceea ce îţi va da peste cap programul făcut. Mare atenţie căci eşti predispus la gafe şi acest lucru va putea tensiona relaţiile cu cei din jur.
Sănătate: Te agiţi mai mult decât în mod obişnuit, ceea ce te oboseşte şi îţi dă senzaţia că exagerezi.


Scorpion
Dragoste: Eşti ceva mai romantic, aşa că vei reuşi să te bucuri de fiecare moment petrecut în compania fiinţei iubite.
Bani şi Carieră: Capacitatea de concentrare se va îmbunătăţi pe măsură ce te vei apropia de sfârşitul zilei. Călătoriile te ajută să te relaxezi, dar te pot obliga la cheltuieli suplimentare.
Sănătate: Este o perioadă deosebit de tensionată pentru tine, în care stresul, starea de agitaţie ţi-ar putea crea tot felul de probleme de sănătate - pe fond nervos.


Săgetător
Dragoste: Calităţile tale vor ieşi în evidenţă, în timp ce popularitatea ta în rândul persoanelor de sex opus creşte.
Bani şi Carieră: Ai putea să demarezi o nouă acţiune, dar ar fi bine să o iei mai încetişor, cel puţin deocamdată. Lucrurile nu vor merge chiar aşa cum îţi doreşti şi ai tendinţa de a da vina pe ceilalţi, fără a-ţi pune problema dacă nu cumva şi tu greşeşti.
Sănătate: Prietenii te vor ajuta să te relaxezi şi să te simţi mai în largul tău în această perioadă atât de agitată.


Capricorn
Dragoste: Ai putea să faci o cucerire cu ocazia unui drum făcut la începutul zilei.
Bani şi Carieră: Te vei bucura de o relaţie bună cu şefii, aşa că, dacă ai nevoie de sprijinul lor, conjunctura astrală te va avantaja. Este posibil să ţi se repartizeze sarcini noi, semn că te faci remarcat datorită calităţilor de care dispui. Analizează cu atenţie oportunităţile ce se ivesc!
Sănătate: Mare atenţie la alimentaţie, deoarece nu ar fi exclus să apară unele probleme în zona intestinală.


Vărsător
Dragoste: Este posibil ca persoana iubită să aibă nevoie de un sprijin substanţial în rezolvarea unei chestiuni cu care se confruntă.
Bani şi Carieră: Vei avea serioase frământări în ceea ce priveşte situaţia ta financiară. Te vei implica în tot felul de activităţi şi chiar dacă acestea vor fi rentabile, câştigurile vor fi depăşite de cheltuieli.
Sănătate: Activităţile recreative te vor ajuta să te simţi mai bine.


Peşti
Dragoste: Din păcate este posibil să ai o ieşire care ar putea tensiona relaţia cu partenerul de suflet.
Bani şi Carieră: În plan profesional există unele nemulţumiri, dar ele se vor rezolva mai bine dacă vei lăsa lucrurile să-şi urmeze cursul firesc.
Sănătate: Ca şi până acum, dispui de multă energie şi putere de muncă, pe care ţi-o poţi distribui spre domenii dintre cele mai diverse.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS