Horoscopul zilei de azi, 11 iunie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 11 iunie 2011


Berbec
Dragoste: Reuşeşti să faci o bună impresie unor persoane de sex opus, dar ar trebui să fii foarte atent căci rişti să stârneşti gelozia partenerului.
Bani şi Carieră: Ai dori să te implici într-o activitate nouă, dar ar fi bine ca mai întâi să le finalizezi pe cele începute deja. Oricum, activităţile demarate acum se vor finaliza cu oarecare întârziere. N-ar fi rău să asculţi şi sfaturile celorlalţi.
Sănătate: Nu vei fi într-o formă nemaipomenită şi ar fi bine să nu te implici în activităţi care să te suprasolicite.


Taur
Dragoste: Fii cât se poate de atent la manifestările faţă de persoana iubită şi mai ales cât mai tolerantă.
Bani şi Carieră: Situaţia financiară se anunţă a fi destul de bună în sensul că ai putea obţine unele câştiguri în urma unor activităţi sociale dar şi prin intermediul părinţilor sau a altor rude apropiate.
Sănătate: Vei avea nevoie de un program mai lejer, de activităţi relaxante.


Gemeni
Dragoste: Partenerul de viaţă ar putea avea unele neplăceri, iar rezolvarea va întârzia să apară. Chiar şi aşa încearcă să fii alături de el şi să-l sprijini pe cât posibil.
Bani şi Carieră: Vei munci mult în această perioadă, dar nu vei reuşi să finalizezi tot ce ţi-ai propus. Este nevoie de mai multă perseverenţă. Graba nu face decât să încurce lucrurile şi să complice situaţiile.
Sănătate: Relaţia cu prietenii va funcţiona excelent şi acest lucru te va ajuta foarte mult. De altfel, popularitatea ta va creşte simţitor şi vei reuşi să te descurci în noianul de probleme cu care te confrunţi.


Rac
Dragoste: Gustul pentru aventură te-ar putea determina să îţi asumi unele riscuri care ţi-ar putea crea neplăceri în viaţa amoroasă.
Bani şi Carieră: La serviciu atmosfera va fi destul de stresantă din cauza faptului că vor fi multe de făcut. Este posibil să ai parte de unele câştiguri care însă nu îţi vor rămâne prea mult timp în buzunare. Fii prudent în tot ce faci!
Sănătate: În această perioadă ai putea să te ocupi ceva mai mult de propria persoană.


Leu
Dragoste: Inima va fi una din zonele sensibile pentru tine în această perioadă.
Bani şi Carieră: Din punct de vedere intelectual vei fi deosebit de eficient, aşa încât dacă ai de realizat o lucrare mai dificilă, de dat un examen sau chiar de luat decizii, rezultatele te vor satisface.
Sănătate: Starea ta psihică nu este dintre cele mai fericite. Nu reuşeşti să te concentrezi decât cu greutate, ideile îţi sunt împrăştiate şi poţi greşi cu uşurinţă.


Fecioară
Dragoste: Relaţia cu partenerul de viaţă se va ameliora. Este foarte posibil ca acesta să aibă o reuşită în plan social sau să poată rezolva o problemă care îl frământă de mai multă vreme.
Bani şi Carieră: În plan profesional va fi multă agitaţie. Te vei confrunta cu o mulţime de obstacole şi va fi nevoie de un efort deosebit pentru a te putea descurca. Ar fi indicat să eviţi discuţiile în contradictoriu cu şeful deoarece nu vei reuşi decât să tensionezi atmosfera şi să îţi faci un duşman.
Sănătate: Din punct de vedere fizic dispui de suficientă energie pentru a depăşi cu bine eventualele simptome cu care te vei confrunta.


Balanţă
Dragoste: Din punct de vedere sentimental conjunctura astrală te favorizează.
Bani şi Carieră: Interesul pentru chestiunile financiare va fi foarte mare şi în acest interval şi te vor ţine cu sufletul la gură. Colaborările cu cei din jur îţi vor ridica unele probleme, aşa că fii prevăzător.
Sănătate: Drumurile cotidiene vor fi încununate de succes iar o eventuală plimbare în aer liber îţi va da ocazia să te relaxezi.


Scorpion
Dragoste: Este o bună ocazie de a-ţi pune în evidenţă farmecul personal şi, eventual, de a face o cucerire.
Bani şi Carieră: Vei avea de făcut o mulţime de cheltuieli care te vor ţine cu sufletul la gură. Nu este exclus nici să ai posibilitatea să faci unele investiţii, dar în acest caz, evită riscurile.
Sănătate: Ai un program foarte încărcat şi ai tendinţa să exagerezi cu activităţile.


Săgetător
Dragoste: Mişcarea corpurilor cereşti te încurajează să vorbeşti despre tot ceea ce te-a deranjat în ultima vreme, ca de exemplu orice parte dificilă dintre tine şi partenerul tău.
Bani şi Carieră: Este posibil să fie nevoie să participi la un proiect mai deosebit, care îţi va da ocazia să îţi pui în valoare calităţile organizatorice.
Sănătate: Găseşte-ţi ceva timp dacă nu pentru odihnă, măcar pentru o activitate care să-ţi permită să te relaxezi.


Capricorn
Dragoste: Astăzi aveţi o şansă, deoarece există posibilitatea ca amândoi să vedeţi lucrurile dintr-o perspectivă care vă aduce o senzaţie de vindecare, nu care te îndepărtează şi mai mult. Va fi un dialog foarte benefic.
Bani şi Carieră: Din punct de vedere mental funcţionezi la capacitate maximă aşa că, poţi să te implici în activităţi intelectuale sau poţi lua decizii în chestiuni mai delicate. În cazul în care doreşti să pleci într-o călătorie lucrurile vor evolua într-un mod cel puţin mulţumitor.
Sănătate: Ai suficientă energie pentru ceea ce ţi-ai propus, dar nu amâna rezolvările, deoarece mai târziu pot apărea blocaje.


Vărsător
Dragoste: Cineva sau ceva trebuie să se mobilizeze în viaţa ta sentimentală.
Bani şi Carieră: Ai putea să iniţiezi activităţi noi, dar fii atent şi nu-ţi asuma riscuri prea mari, căci o surpriză neplăcută este posibilă oricând. Ideile îţi sunt excelente, dar condiţia pentru a avea rezultate bune este de a nu te lăsa pradă primului impuls.
Sănătate: Astăzi nu vei scăpa uşor de încordare şi nelinişte.


Peşti
Dragoste: Configuraţia astrelor îţi va arăta că vei avea parte de un soi de uşurare. Poate că este vorba de o atitudine înrădăcinată, sau de o persoană de care pur şi simplu te-ai săturat.
Bani şi Carieră: Activităţile intelectuale te vor avantaja, căci îţi vor da ocazia să-ţi pui în evidenţă inteligenţa, inspiraţia şi spiritul practic.
Sănătate: E posibil să nu dispui de energia necesară unor oportunităţi care apar.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS