Horoscopul zilei de azi, 31 mai 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 31 mai 2011


Berbec
Încercaţi să fiţi atenţi la cheltuielile zilei sau veţi rămâne cu restanţe. Pregătiţi un moment important pentru imaginea dv. profesională şi vă concentraţi şi astăzi la proiectele de serviciu.


Taur
Nu ştiţi să vă bucuraţi suficient de o veste bună, pentru că, deşi sună foarte promiţător este deocamdată doar o veste. Ceva deosebit vă motivează la maximum să daţi totul, pentru că este şansa dv. de afirmare, de realizare, de materializare a unui vis.


Gemeni
Entuziasmul cu care aţi pornit ziua păleşte la primul hop, deoarece apare în calea dv. o persoană cu autoritate sau cu o agresivitate ce vă face să vă pierdeţi cheful şi curajul iniţial. Ceva deosebit vă motivează la maximum să daţi totul, pentru că este şansa dv. de afirmare, de realizare, de materializare a unui vis.


Rac
Aveţi nevoie să vă sfătuiţi cu o persoană mai experimentată decât dvs., deoarece simţiţi că nu deţineţi informaţiile necesare pentru a rezolva o problemă. Viitorul vă inspiră un sentiment de siguranţă, de liniştire a apelor după o perioadă agitată.


Leu
Supărările din dragoste dispar dacă unul dintre parteneri întinde o mână spre împăcare. Este o zi perfectă pentru a vă acorda unul altuia mai multă atenţie şi de a petrece timpul liber împreună.


Fecioară
Ar fi trebuit să fiţi actorul principal al unui proiect financiar deosebit, în care v-aţi pus mari speranţe, dar lucrurile nu ies atât de frumos la cât aţi visat. Aveţi doi colegi cu păreri diferite şi dv. sunteţi la mijloc. Ori jucaţi rolul de arbitru şi trebuie să-i împăcaţi, ori trebuie să luaţi dvs. o decizie atrăgându-vă astfel antipatia unuia dintre ei.


Balanţă
Este un moment bun de a vă afirma la serviciu, dar pentru că există concurenţi puternici în preajmă, aveţi tendinţa de a-i lăsa pe aceştia să v-o ia înainte. Nici o supărare nu va ţine toată ziua, deci chiar dacă ajungeţi într-un impas, se va găsi imediat soluţia cea mai bună.


Scorpion
Acţiunea pe care tocmai aţi început-o ajunge într-un punct mort. Soluţia ar fi să o abandonaţi acum; oricum nu aţi pornit cu dreptul, ci cu foarte puţină încredere că veţi ajunge undeva. Aveţi mult de lucru, agenda e plină de sarcini, numai că nu sunt activităţi care vă fac plăcere ci simple obligaţii de serviciu.


Săgetător
Lucrurile merg greoi astăzi şi sunteţi nevoit să depuneţi eforturi mai mari ca de obicei. Viziunea dv. modernă, liberă, lipsită de reguli şi constrângeri se bate cap în cap cu părerea conservatoare şi rigidă a unui colaborator.


Capricorn
O veste bună vă poate netezi calea către atingerea unui mare scop sau pentru rezolvarea unei probleme care vă frământă. Sunteţi prins în prea multe activităţi contra cronometru şi nu ştiţi cum să vă mai organizaţi timpul.


Vărsător
Decizia pe care o luaţi astăzi vă poate schimba perspectiva către viitor, pentru că este startul spre o mare reuşită. Nu vă transpuneţi ideile în cele mai potrivite cuvinte, ceea ce poate genera neînţelegeri, interpretări greşite şi reacţii nepotrivite din partea celor care vă ascultă.


Peşti
Vă îngrijorează viitorul financiar asupra căruia nu deţineţi controlul total. Aveţi impresia că ceea ce urmează să se întâmple va fi un eşec şi alunecaţi încet spre depresie, convins că lucrurile vor merge în jos.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS