Horoscopul zilei de azi, 30 mai 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 30 mai 2011


Berbec
Combativitatea vă va ajuta să rezolvaţi câteva probleme practice, care se vor dovedi aducătoare de profituri nesperate. Câteva proiecte noi vă vor incita, dar documentarea prea laborioasă vă va determina să renunţaţi.


Taur
Astrele vă vor favoriza la începutul intervalului, dar tendinţa dvs. de a apela prea mult la şansă vă va aduce necazuri. Vor exista întrebări fără răspuns care vă vor încetini programul.


Gemeni
Situaţia este liniştită ceea ce vă oferă un sentiment de libertate. La serviciu, ar fi indicat să vă concentraţi pe proiectele imediate. Acasă, veţi continua să vă puneţi în practică ideile, ceea ce nu va fi pe placul partenerului.


Rac
Cu toate că astăzi cedaţi uşor, în final câştigul va fi de partea dvs. Va trebui să vă lăsaţi influenţat de alţii pentru a vă atinge scopul final. Nu lăsaţi să se ducă totul de râpă pentru o întâlnire neaşteptată.


Leu
Există o persoană care vă admiră foarte mult şi veţi avea numai de câştigat de pe urma acestei admiraţii. Câteva probleme vă vor face să vă gândiţi mai serios la situaţia profesională.


Fecioară
Când credeaţi că nu vor mai fi probleme va apărea o situaţie şi mai stresantă decât de obicei. Acum va trebui să daţi socoteală pentru câteva greşeli făcute în administrarea resurselor profesionale.


Balanţă
Dacă veţi şti să vă impuneţi punctul de vedere veţi avea de câştigat. Este timpul să vă reglaţi afacerile care, în acest moment, sunt în suspans. Trebuie să vă regăsiţi calmul pentru a vă putea odihni.


Scorpion
Mai este mult până veţi reuşi să scăpaţi de griji. Trebuie să amelioraţi tensiunea din relaţie, deoarece lucrurile au tendinţa de a scăpa de sub control. Ceea ce nu aţi făcut la timp, puteţi recupera acum.


Săgetător
În sectorul profesional, trebuie să schimbaţi strategia. Este cazul să vă luaţi măsuri de apărare deoarece veţi fi atacat din mai multe părţi. Excesele vă vor tenta în continuare dar veţi afla că starea dvs. de sănătate este doar ameliorată şi trebuie să vă mai abţineţi un timp.


Capricorn
Situarea dvs. în centrul atenţiei vă va ajuta să vă completaţi golurile financiare. Gestionarea timpului va fi foarte importantă de acum încolo pentru că trebuie să arătaţi disponibilitate şi pentru partener.


Vărsător
Aveţi tendinţa de a lucra pe mai multe planuri însă acest lucru vă va obosi peste măsură. Banii nu reprezintă principala dvs. prioritate în acest moment. Nu vă agitaţi şi axaţi-vă numai pe esenţial.


Peşti
Numai dublarea eforturilor vă va permite să vă finalizaţi proiectele începute. Un mesaj de departe vă va da idei noi care puse în practică vă vor aduce bani. Aveţi susţinere şi înţelegere însă nu oferiţi nimic în schimb.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS