Horoscopul zilei de azi, 1 iunie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 1 iunie 2011


Berbec
Dacă veţi căuta să vă puneţi în valoare talentele şi să faceţi ceea ce vă place veţi avea numai de câştigat. Chiar dacă veţi fi nevoiţi să modificaţi câteva lucruri esenţiale nu este cazul să vă speriaţi.


Taur
Partenerul nu va înţelege reacţiile irelevante făcute sub impulsul de moment şi vă va judeca aspru. Este cazul să vă izolaţi în natură pentru a vă regăsi liniştea.


Gemeni
Chiar dacă detestaţi să lucraţi încet şi metodic astăzi asta va trebui să faceţi pentru a avea randament bun. Nu acceptaţi lecţiile partenerului deoarece acesta vă va reaminti continuu de greşelile făcute.


Rac
Astăzi veţi simţi un puternic sentiment de frustrare din cauza finanţelor. Însă, încă nu este cazul să spuneţi ce gândiţi cu adevărat. Va trebui să vă izolaţi de oamenii din familie şi să decideţi singuri.


Leu
Abia acum veţi realiza că mergeţi într-o direcţie greşită din cauza unor sfaturi primite de la "prieteni". Deşi oboseala psihică va fi mai mare decât cea fizică, este cazul să refaceţi câteva analize medicale.


Fecioară
Cu mai mult dinamism şi eficacitate puteţi recupera lejer cele câteva pierderi, minore în definitiv. Va trebui să renunţaţi la tendinţa de a lua decizii imediate, în special dacă sunt implicaţi colegii.


Balanţă
Apar regretele că nu aţi făcut ceea ce trebuia să faceţi la timpul potrivit şi aţi rămas în urmă. O situaţie foarte delicată va genera sentimente contradictorii. Nu vă trebuie decât încredere în propria persoană.


Scorpion
Răspunsurile pe care le aşteptaţi nu vor veni şi veţi avea impresia că nimic nu merge şi nu avansează. O zi pe care nu o veţi aprecia pentru că vi se va părea frustrantă. Va fi foarte bine dacă nu veţi lua decizii şi veţi aştepta ziua de mâine pentru a încerca rezolvări.


Săgetător
O sumă infimă de bani este bine venită, mai ales că recuperaţi o parte din cheltuielile pe care tocmai le-aţi făcut. Acum este momentul să vă implicaţi numai în proiectele cu adevărat măreţe.


Capricorn
La birou vă veţi simţi frustrat din cauza unui coleg favorizat pe nedrept de şefi iar partenerul nu se va comporta cum vă aşteptaţi şi veţi trece prin dezamăgiri. Şi psihic veţi cunoaşte o oboseală accentuată; un somn bun va rezolva mai multe probleme.


Vărsător
Colegii vă iubesc deoarece reuşiţi să aduceţi zâmbetul în colectiv. Tot ce atingeţi se va transforma în aur.


Peşti
Sunteţi într-o stare de confuzie referitoare la ce aveţi de făcut în perioada următoare. Cheltuiţi nişte bani, dar vă veţi simţi mult mai bine decât în zilele când făceaţi economii. Va trebui să faceţi ceea ce veţi simţi că este necesar şi mai bine pentru dvs.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS