Horoscopul zilei de azi, 29 aprilie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 29 aprilie 2011

Berbec
Exuberant, dar deloc dispus să cedezi în faţa partenerului, eşti puţin pretenţios din punct de vedere financiar. Oricum ar fi, trebuie să ştii că sub factor de stres nu vei putea găsi soluţia la problema care apare.


Taur
Treci printr-o perioadă de înflorire financiară cum nu ai avut poate niciodată şi crezi că va dura veşnic. Unii fac drumuri multe, alţii învaţă să şofeze ori îşi schimbă domiciliul. Eşti atât de plin de energie, încât aproape nu laşi pe nimeni să finalizeze ceva fără să-l ajuţi măcar cu un sfat.


Gemeni
Sunt şanse să faci afaceri bune astăzi. Dacă eşti confruntat cu o problemă de succesiune vei găsi o ocazie favorabilă pentru a o fructifica. Există o influenţă planetară favorabilă! Fixează-ţi obiective precise, elaborează o strategie realistă şi forţează! Şansa va fi de partea ta!


Rac
Bugetul minim îţi diminuează exuberanţa şi devii melancolic. Dacă te afli la serviciu ziua poate fi deosebit de bună. Astăzi s-ar putea să ţi se propună un post foarte interesant şi pe care îţi sugerăm să-l accepţi cu entuziasm.


Leu
Intrările de bani vor exista dar nu vor fi nici pe departe atât de mari pe cât credeai tu. Nu este cazul să faci excese şi trebuie să te axezi doar pe lucrurile cotidiene.


Fecioară
Nu este cel mai bun moment pentru a face planuri financiare, cu atât mai mult cu cât va trebui să achiţi şi o parte din datorii. Vrei să faci multe dar încă nu ai găsit ce anume. Deocamdată eşti în punctul în care faci planuri, unele total nerealiste.


Balanţă
O anumită sumă de bani care îţi va intra în cont te va face cel mai fericit. Nu este cazul să cheltui tot ce primeşti. Mai şi economiseşte. Ai vrea să intri în vacanţă mai repede şi îţi cam neglijezi proiectele şi sarcinile. Ar fi cazul să fii atent la atitudine pentru că vei intra în conflict cu colegii.


Scorpion
Perioada următoare este foarte aglomerată şi ar trebui să îţi planifici cumpărăturile din timp. Mai ales că şeful este darnic şi îţi recompensează munca printr-o primă.


Săgetător
Ai facturi de achitat ori eşti conştient că ai nevoie de investiţii care îţi depăşesc bugetul. Aceste aspecte te vor cam indispune. Colegii îţi apreciază atitudinea şi te susţin, fapt ce te încurajează şi mai mult. Eşti în centrul atenţiei şi asta te face să te simţi bine.


Capricorn
Eşti tot timpul irascibil şi nu este de mirare atât timp cât eşti împiedicat, din diverse motive, să îţi încasezi drepturile financiare. Eşti energic şi plin de viaţă şi asta îi va molipsi şi pe colegi. Aduci bucurie în jurul tău şi imprimi spiritul sărbătorilor înainte cu mult timp.


Vărsător
Eşti cam disperat din acest punct de vedere şi asta în primul rând pentru că cineva te-a încurcat cu o plată. Eşti destul de irascibil şi nu ai răbdare cu cei din jur, în primul rând din cauza proiectelor care s-au adunat.


Peşti
Te încăpăţânezi şi nu vrei să accepţi nici un compromis, în ciuda faptului că eşti conştient că trebuie făcute şi astfel de gesturi, mai ales atunci când le faci pentru o cauză nobilă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS