Horoscopul zilei de azi, 28 aprilie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 28 aprilie 2011


Berbec
Plăcerea riscului şi tentaţia pasiunii puternice vă vor îndrepta către aventură, în timp ce, paradoxal, în cuplu lucrurile merg din ce în ce mai bine, la capitolul comunicare şi intimitate caldă.


Taur
În cursul zilei vei primi o sumă mare de bani, care te determină să îţi schimbi programul pe a doua zi. Încearcă să nu te implici într-o relaţie cu unul dintre colegii tăi. Este posibil să fii nevoit să iei o decizie importantă şi foarte riscantă.


Gemeni
Eşti indispus din cauza problemelor financiare care te fac să îţi schimbi nişte planuri mai vechi. Şansa nu te ajută astăzi. Evită discuţiile în contradictoriu cu colegii sau cu un partener de afaceri pentru că se poate ajunge la conflicte destul de grave!


Rac
Nu ţi-ar strica să fii mai atent la cheltuieli. Fă-ţi o listă cu priorităţi. Reuşeşti să te aduni şi să te concentrezi la ce ai de făcut şi asta îi va ajuta pe colegi să depăşească un moment dificil.


Leu
Traversezi o perioadă mai dificilă, în care te preocupă mult situaţia financiară. Reuşeşti, totuşi, să-ţi păstrezi optimismul. Succesul depinde de ceea ce vei descoperi printre detaliile uitate şi de modul în care vei folosi informaţiile redobândite.


Fecioară
Pentru un anumit confort financiar trebuie să plăteşti un preţ şi îţi rămâne puţin timp liber pentru cei dragi. Originalitatea ta este la cote maxime, iar intuiţia ar putea să te ajute enorm. Îţi vei dori să discuţi ideile care te preocupă, cu persoanele din jurul tău.


Balanţă
Va trebui să pui în aplicare un buget auster. Un prieten îţi propune o afacere care ţi-ar putea aduce venituri frumoase. Ai parte de schimbări importante pe plan profesional, dar şi în relaţiile sociale. Şefii şi colegii de serviciu îţi apreciază iniţiativele.


Scorpion
Te simţi în stare să îţi asumi riscurile unei afaceri de amploare. Lansează-te cu încredere şi nu uita să colaborezi cu cei care au mai dat dovadă de pricepere. Eşti obosit şi petreci mai mult timp decât de obicei, rezolvând probleme cărora altădată le acordai foarte puţin timp.


Săgetător
În domeniul afacerilor, eşti foarte priceput, eşti născut pentru aşa ceva. Reuşeşti să faci bani şi din piatră seacă, ceea ce e de admirat. În mediul profesional pot apărea stări conflictuale. Vei fi nevoit să cauţi soluţii noi pentru a ieşi cu bine din această blocadă.


Capricorn
Sunt multe variante care ţi-au fost oferite de cunoştinţe sau prieteni, dar decât să te gândeşti la ceea ce nu se mai poate realiza, ar trebui să cauţi un plan de rezervă. Nu doreşti nimic mai mult decât să fii liniştit şi să uiţi de toate sarcinile de la serviciu. Simţi şi tu că ai nevoie de linişte.


Vărsător
Tendinţa de a cumpăra mult te poate costa şi îţi poate deregla puţin bugetul alocat. Nu ar fi rău dacă te-ai consulta cu partenerul de viaţă. Eşti foarte decis să nu renunţi la ceea ce ai gândit din punct de vedere profesional şi asta îţi va pune câteva piedici în viitor.


Peşti
Este o zi bună pentru activităţi financiare şi ar fi bine dacă ai profita de toate oportunităţile. Ai tendinţa de a face mai multe lucruri în acelaşi timp şi asta te va costa destul de mult.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS