Horoscopul zilei de azi, 30 aprilie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 30 aprilie 2011


Berbec
Ar fi bine să nu neglijezi problemele de familie şi mai ales ale celor mici. Sfaturile unei persoane mai în vârstă te ajută să rezolvi o problemă financiară. În această perioadă vei da dovadă de multă ambiţie şi multă putere de muncă. Chiar şi cele mai frumoase visuri ale tale se vor împlini.


Taur
Planurile tale în legătură cu o afacere s-ar putea să eşueze din cauza ambiţiilor nerealiste. Ai de realizat câteva proiecte care implică multă muncă şi dăruire, dar răsplata pecuniară va fi pe măsură.


Gemeni
Un prieten îţi propune să intri într-o afacere pe care a demarat-o de curând. Poţi să accepţi, pentru că este o şansă de a câştiga bine. Traversezi o perioadă favorabilă studiului, comunicării şi călătoriilor de afaceri.


Rac
Problemele financiare te îngrijorează din ce în ce mai tare. Încearcă să înţelegi că banii nu sunt totul. Un prieten îţi propune o colaborare care pare a fi ce îţi trebuie ţie. Ai grijă în ce te implici!


Leu
Încrederea în forţele proprii şi spiritul de iniţiativă te ajută în tot ceea ce faci. Te dedici unor activităţi intelectuale, cu riscul de a te îndepărta de prieteni, dar satisfacţia morală este deosebită.


Fecioară
Reuşeşti să rezolvi nişte probleme financiare ale familiei. Eşti nevoit să iei o decizie dificilă: accepţi sau nu un loc de muncă mai bine plătit, dar cu un program prelungit? Nu te grăbi să dai un răspuns!


Balanţă
Financiar îţi merge bine, dar încearcă să nu cheltui prea mult. Intuiţia şi simţul practic te ajută să iei decizii inspirate în afaceri. Încercă să nu întârzii la serviciu şi să fii prudent în relaţiile cu colegii şi prietenii. Ai nevoie de un sfat bine documentat dacă nu eşti sigur că poţi să te descurci singur sau dacă nu ai timp.


Scorpion
Ai noroc la bani sau poate un amic îţi returnează o sumă de bani pe care ţi-o datora. Eşti foarte fericit cu profesia pe care o ai, mai ales că munca pe care o efectuezi îţi aduce satisfacţii materiale pe măsură.


Săgetător
Ai tendinţa să cumperi lucruri inutile pentru că ţi s-a reproşat că eşti cam zgârcit şi vrei să-ţi restabileşti imaginea în ochii prietenilor. Asociază-te cu cei care te pot stimula din punct de vedere intelectual. Comunici cu uşurinţă şi ai posibilitatea să îţi faci prieteni noi.


Capricorn
Atenţie la micile oportunităţi care ţi se oferă, nu se ştie cum vor evolua în timp. Regretele târzii nu te vor ajuta. La serviciu este posibil să ţi se repartizeze o sarcină nouă.


Vărsător
Eşti pus pe planuri măreţe. Majoritatea sunt legate de câştiguri băneşti sau ce vei face cu anumite depozite financiare. Implică-te în activitatea unui grup care îţi poate oferi stimulare intelectuală.


Peşti
Dacă ţi se propune asocierea într-o nouă afacere, nu te grăbi să refuzi. Perspectivele sunt foarte promiţătoare. Vei veni cu o serie de idei inovatoare la muncă. Dacă ceilalţi nu vor să-ţi accepte ideile, nu încerca să le impui cu orice preţ.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS