Horoscopul zilei de azi, 25 aprilie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 25 aprilie 2011


Berbec
Aţi putea avea conflicte legate de bani cu un bărbat care exercită o autoritate reală în asemenea probleme, în ceea ce vă priveşte. Vă puneţi o mulţime de întrebări legate de viitorul dvs. profesional, aveţi multe incertitudini referitoare la justeţea alegerii dvs.


Taur
Dacă puteţi să amânaţi rezolvarea unor probleme, totul va funcţiona mult mai simplu. Dacă nu, cea mai bună soluţie ar fi să delegaţi pe cineva să se ocupe de ele, în măsura în care acest lucru este posibil.


Gemeni
Puteţi soluţiona o mulţime de chestiuni financiare. Aveţi fler, aveţi noroc şi daţi şi peste persoanele cele mai în măsură să vă ajute. Aveţi ceva mai multă energie, dar în continuare trebuie să vă feriţi de curent şi de umezeală.


Rac
Totul se desfăşoară în continuare sub semnul imprevizibilului, iar dvs. sunteţi exasperaţi pentru că nu puteţi să vă faceţi nici un fel de calcule fără să fie date peste cap.


Leu
Problema care vă frământă intens este legată de cursuri, de continuarea unor studii sau începerea altora noi. Şi aceste demersuri se pot solda cu drumuri în străinătate.


Fecioară
Nu treceţi printr-o perioadă prea prosperă, mulţi dintre dvs. au acumulat datorii şi au acum dificultăţi în a le achita. Cine are ghinion la bani, are noroc în dragoste. La dvs. cel puţin, zicala se adevereşte.


Balanţă
Deşi sunteţi de obicei destul de nepăsători cu privire la bani, acum începeţi să fiţi preocupaţi de stabilitatea dvs. financiară. Plăcerea dvs. de-a comunica cu ceilalţi nu mai este resimţită, sunteţi cuprinşi de o plictiseală nedefinită, un fel de lehamite.


Scorpion
Puteţi face rost cu uşurinţă de sume mai mici de bani, dar de mai multe ori. Ceea ce nu e rău deloc. Ulterior, trebuie să vă feriţi să achiziţionaţi lucruri scumpe, în rate, pentru că s-ar putea să constataţi că, de fapt, nu vi le-aţi putut permite.


Săgetător
Va trebui să fiţi atenţi cum comunicaţi astăzi cu partenerul de viaţă deoarece, unele probleme din planul financiar sau profesional aduse în discuţie în cuplu pot genera un conflict.


Capricorn
Puteţi primi nişte bani prin poştă sau de la o persoană aflată la drum lung. Sau, în cazul în care dvs. înşivă trebuie să faceţi o călătorie, aceasta se poate solda cu un câştig financiar.


Vărsător
S-ar putea să aveţi de investit nişte bani în casă. Este o investiţie înţeleaptă şi necesară. Aveţi toate şansele să-i convingeţi pe colegi şi şefi deopotrivă că ideile dvs. sunt cum nu se poate mai bune.


Peşti
Sunteţi fie chinuiţi de regrete cu privire la o legătură care a luat sfârşit, fie simţiţi că relaţia emoţională în care vă aflaţi în prezent se erodează lent şi dureros, fără ca dvs. să puteţi interveni în vreun fel.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS