Horoscopul zilei de azi, 24 aprilie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 24 aprilie 2011


Berbec
În cazul în care te vei simţi copleşit de treburi astăzi, nu ezită să ceri ajutor din jur; e posibil să găseşti chiar o soluţie inventivă pentru a-ţi restabili echilibrul. Dacă vrei să faci progrese la serviciu, nu-ţi propune să răspunzi la toate apelurile pe care le vei primi. În cazul în care eşti nevoit să iei astăzi o decizie, lasă-te purtat de ceea ce-ţi spune inima. E posibil ca o persoană mai în vârstă din familie să se confrunte cu unele probleme.


Taur
Astăzi eşti plin de idei fantastice şi de aşteptări nerezonabile, prin urmare încearcă să menţii o stare de calm pentru a avea o perspectivă echilibrată. Evita astăzi să iei decizii sau să îţi schimbi direcţia de mers, întrucât ziua de mâine îţi va aduce noi oportunităţi. Interesul tău pentru filozofie şi religie te poate îndruma spre destinaţii specifice. Fii atent la tranzacţiile financiare pe care le execuţi astăzi.


Gemeni
Începi ziua implicat în ceva calcule financiare, cu scopul de a restabili un echilibru. Pentru moment, relaţiile tale prosperă, însă eşti tentat să gândeşti lucrurile dintr-o perspectivă mai critică şi asta te poate dezavantaja în viitor. Pe parcursul zilei, toate adevărurile vor ieşi la lumină şi te vor ajuta într-un proces de meditaţie şi intuiţie. Dacă eşti dispus să faci unele presiuni astăzi, ai şanse mari să faci ceva bani.


Rac
Ai posibilitatea să rezolvi o situaţie foarte repede astăzi şi asta pentru a-ţi îndrepta atenţia spre altceva pentru moment. Vei reuşi să descoperi un adevăr uimitor pentru tine, în contextul în care vei împărtăşi din experienţa ta unei persoane dornice să te urmeze. Meditaţia te poate ajuta să descoperi un mod inovator de a-ţi realiza un vis. Preocupări sau proiecte ce ţi-ar putea aduce perspective noi ar trebui să fie pe ordinea de zi.


Leu
Ar trebui să fii ceva mai tactic şi mai manipulator pentru a obţine ceea ce îţi doreşti astăzi. Ai planuri măreţe şi, dacă ai avea îndeajunsă încredere în tine însuţi, ai putea realiza tot mai mult. Eşti tentat să înlocuieşti o relaţie mai veche cu una nouă. Încearcă să îţi controlezi comportamentul vis-a-vis de persoana iubită. Unele întârzieri astăzi îţi vor crea mici probleme; vei fi ocupat cu mediul de afaceri şi preocupări domestice.


Fecioară
Astăzi încerci să găseşti echilibrul necesar pentru a-ţi îndeplini sarcinile zilnice. Soliciţi ajutorul unor colegi în vederea finalizării unui proiect mai vechi. Seara o petreci alături de cei dragi, iar asta îţi reda un sentiment de linişte. Ai tendinţa să te laşi influenţat de unele vise şi asta nu pare să te dezavantajeze. E probabil că cineva apropiat pe care viaţa l-a dezamăgit să-ţi ceară sprijinul, nu ezită!


Balanţă
Încearcă astăzi să priveşti lucrurile dintr-o perspectivă spirituală şi vei înţelege că unele lucruri nu sunt într-atât de rele precum le considerai. Din momentul în care îţi vei modifica perspectiva, vei putea aborda totul într-un mod inventiv şi dintr-un unghi diferit. Te caracterizează o stare de calm, ce te poate ajuta să-i înţelegi mai bine pe cei ce te iubesc. Spre sfârşitul zilei, te poţi supăra puţin pe un coleg sau pe o rudă.


Scorpion
Unele stări emoţionale te pot încuraja astăzi, îndeosebi în contextul unor relaţii cheie. Astăzi, mai mult ca oricând, ai tendinţa de a te oferi necondiţionat şi de a-ţi exprima dragostea într-un mod aparte. Nu ezită să tratezi orice boală destul de minoră. Pasiunea este cea mai bună cale pentru tine de a te elibera de tensiune. Vei avea ocazia de a descoperi competente noi în ceea ce te priveşte.


Săgetător
Te bucuri de sprijinul şi de afecţiunea celor dragi, care încep să te aprecieze mai profund pentru ceea ce faci pentru ei. Dacă îţi vei împărtăşi experienţa cu un coleg de muncă, e posibil să generezi o conversaţie care te va ajuta să rezolvi o problemă importantă cu care te-ai confruntat în ultima perioadă. Spre seară, vei reuşi să-ţi recapeţi starea de echilibru. Nu încerca să forţezi unele schimbări şi implică-te mai mult în relaţiile personale.


Capricorn
Astăzi, unele informaţii suplimentare te bulversează şi ai tendinţa de a lua hotărâri greşite. Prin urmare, încearcă să te menţii cât mai raţional, în special la locul de muncă. Spre seară, în contextul unei discuţii, rişti să răneşti sentimentele unei persoane dragi. Sfătuieşte-te cu colegii de la locul de muncă, înainte de a lua o decizie finală. Evita ofertele financiare incerte şi nu exagera la avansurile unei persoane.


Vărsător
Acordă-ţi ceva timp astăzi pentru a revizui unele domenii din viaţa ta şi pentru a găsi modalităţi ideale de a începe o nouă activitate. Noile angajamente pe care le ai presupun mai mult timp de gestionare, aşadar organizează-te în aşa fel încât să nu intri în criză de timp. E o zi ideală pentru a pune în acţiune unele planuri; nu ezită să îţi exprimi propriile opinii atunci când vine vorba de probleme la locul de muncă.


Peşti
Astăzi ai şanse mari de avansare, în special în plan profesional. Vei simţi că eşti solicitat din mai multe direcţii, însă poţi rezolva totul cu puţină organizare. Reuşeşti, în sfârşit, să te echilibrezi din punct de vedere emoţional şi ţi se deschid noi uşi; e posibil să ai astăzi unele idei inventive, care te vor ajuta să-ţi atingi obiectivele. Spre seară, te concentrezi pe relaţiile personale; foarte probabil, îţi vei petrece seara alături de persoana iubită.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS