Horoscopul zilei de azi, 26 aprilie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 26 aprilie 2011


Berbec
O reorientare profesională v-ar putea aduce un câştig sporit. Dacă preluaţi şi alte atribuţii pe lângă cele pe care le-aţi îndeplinit sau unele cu totul noi, şi acestea se vor dovedi aducătoare de venituri suplimentare.


Taur
Tindeţi să vă cheltuiţi încet, dar constant din rezerva pe care cu grijă aţi pus-o deoparte pentru zile negre. Ar fi o greşeală să vă lăsaţi mânaţi de impulsurile contradictorii care vă animă.


Gemeni
Este o perioadă excelentă pentru a face investiţii. Aveţi încredere într-un bărbat care vă sfătuieşte şi banii de care aveţi atâta nevoie nu vor întârzia să apară.


Rac
Nu ştiţi exact cât şi când urmează să primiţi la serviciu şi vă gospodăriţi jalnic. Cumpărăturile "de nervi" sunt la ordinea zilei. Este bine să ieşiţi cu colegii la o şuetă sau să întreprindeţi ceva în afara serviciului. Atmosfera de lucru va avea de câştigat, dvs. la fel.


Leu
Relaţiile cu colegii rămân distante, deşi dvs. aţi început să vă purtaţi mai rezonabil. Dacă vreţi să se îmbunătăţească, recunoaşteţi că nu le ştiţi chiar pe toate şi de-abia atunci veţi primi adevărata recunoaştere a capacităţilor dvs.


Fecioară
Veţi avea o mulţime de ocazii de-a vă rotunji veniturile, atât la serviciu, unde puteţi negocia cu succes o creştere de salariu, cât şi cu privire la investiţii ori afaceri privind resurse comune.


Balanţă
Relaţiile dvs. de muncă se îmbunătăţesc în mod semnificativ şi puteţi lega prietenii solide cu unii dintre colegi, dar nu le afişaţi cu prea multă ostentaţie. E mai bine să rămână un fel de alianţe secrete.


Scorpion
Mulţi dintre dvs. trec printr-o stare de însingurare afectivă, fie că sunt într-o relaţie sau nu. Aceia care sunt singuri vor simţi tot mai imperios nevoia unei aventuri în care să nu se implice prea mult.


Săgetător
Toate relaţiile dvs. profesionale merg ca unse - atât cele cu colegii ori colaboratorii, cât şi cele cu superiorii dvs. S-ar putea să fiţi surprinşi de câtă încredere vi se acordă şi să aveţi impresia că şefii vă supraapreciază abilităţile.


Capricorn
Apare riscul unor confruntări cu şefii, care vă pot da dispoziţii contradictorii deoarece se pot răzgândi în ultima clipă asupra sarcinilor care vă revin. Atmosfera este încărcată şi la un moment dat pot sări scântei.


Vărsător
Încă nu se poate spune că aţi lăsat în urma dificultăţile sau strâmtorările care v-au grevat veniturile în ultima vreme, însă în mai, puteţi face progrese semnificative în sensul rezolvării problemelor dvs. băneşti.


Peşti
În calea reuşitei dvs. profesionale apar inamici, unii din rândurile colegilor pe care-i consideraţi prieteni. Se pot ivi conflicte neaşteptate, iscate din senin, cu forţa unor tornade.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS