Horoscopul zilei de azi 11 martie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 11 martie 2011


Berbec
Un sentiment de încredere în sine şi autenticitate îţi va permite astăzi să depăşeşti cu uşurinţă unele provocări neaşteptate. Într-o dezbatere cu o anumită persoană, ar fi indicat să te asiguri înainte de a-ţi prezenta opiniile. Eşti tentat să te implici în unele activităţi de grup, întrucât ştii exact ce anume trebuie să faci. În privinţa relaţiei de cuplu, ar trebui totuşi să faci un mic compromis pentru ca totul să decurgă normal.


Taur
Astăzi eşti hotărât să găseşti cât mai multe informaţii ce te-ar putea ajuta să confirmi o ipoteză; însă ar fi bine să te asiguri că obţii cele mai actualizate informaţii disponibile. Unele persoane apropiate necesită o atenţie sporită din partea ta. Eşti tentat să participi la unele activităţi educaţionale care implică întreaga familie. Încerca să te hotărăşti dacă îţi este absolut necesară o anume achiziţie.


Gemeni
Astăzi eşti interesat să reiei legătura cu anumite persoane cu care nu ai mai vorbit de mult timp şi care momentan te pot ajuta cu informaţii importante. Păstrează-ţi calmul în relaţia de cuplu pentru a evita anumite disconforturi sau, în cazul în care consideri necesar, orientează-te spre o nouă abordare. Stabilizează-ţi gândurile şi sentimentele. Un prieten apropiat te poate ajuta să găseşti soluţii într-o problemă delicată.


Rac
Odată ce îţi accepţi cu uşurinţă trecutul, vei avea posibilitatea de a debloca uşile pentru un viitor mai luminos. Deşi ai forţat lucrurile puţin în ultimii doi ani, astăzi ai ocazia de a-ţi stabili un nou potenţial şi de a privi lucrurile dintr-un unghi mai obiectiv. Socializezi destul de uşor astăzi şi asta îţi permite să descoperi noi informaţii importante. Spre seară, norocul este de partea ta, dacă eviţi să îţi exprimi opiniile în mod insistent.


Leu
Dacă eşti bine informat şi recurgi la o întâlnire cu medicul astăzi, vei putea să elimini o anumită problemă de sănătate cu care te confrunţi de mult timp. Este indicat să fii sincer, în special cu prietenii apropiaţi. Spre seară, eşti inspirat de noi idei inovatoare şi te hotărăşti să îţi pui ordine în gânduri. Atenţie, e posibil să apară mici conflicte în relaţia de cuplu, ce pot duce la înstrăinare.


Fecioară
Astăzi îţi va fi de-a dreptul imposibil să îţi neglijezi anumite responsabilităţi şi te vei concentra îndeosebi pe bani şi pe nevoile personale. Stabilitatea este pentru tine mai mult decât un cuvânt, este o stare de spirit, prin urmare cauţi noi modalităţi de a aduce mai mulţi bani. Spre seară, vei fi destul de indulgent şi vei acorda consiliere şi atenţie unui prieten drag. În perspectivă, vei face alegeri corecte. Evită persoanele care beau prea mult astăzi.


Balanţă
Evită astăzi exagerarea şi teatrul emoţional. Poţi beneficia de sprijinul unui prieten apropiat care îţi împărtăşeşte din experienţele sale personale, în loc să-ţi dea sfaturi. Te vei simţi în cele din urmă mai echilibrat şi mai dinamic şi te vei bucura pentru mult timp de cele mai bune sentimente. Spre seară, alege să te relaxezi, participând la o distracţie. Mâine te aşteaptă o zi plină de dezinteres.


Scorpion
Astăzi este posibil să intri în posesia unor bani şi ai tendinţa de a-i cheltui foarte repede. Ocupă-te de unele documente restante, întrucât asta te poate ajuta să îţi restabileşti echilibrul. Astăzi ocupi o poziţie de lider, care pare să îţi fie la îndemână. Ar putea fi necesar să faci unele modificări în cadrul căminului. În plan profesional, pot apărea unele conflicte; de aceea, este bine să găseşti o cale de mijloc.


Săgetător
Încearcă să ignori astăzi problemele altora şi ocupă-te de responsabilităţile pe care le ai. Va fi o zi în care te vei bucura de respect şi apreciere din partea celor din jurul tău. Te vor încânta unele idei inovatoare ce ţi-ar putea îmbunătăţi starea de sănătate şi nu ar fi deloc rău să ai mai multă grijă de tine. Vei participa la o întâlnire mare, unde ai multe şanse să fii remarcat de oameni importanţi.


Capricorn
Astăzi vei avea parte de unele modificări; va trebui să renunţi la unele activităţi din programul tău în favoarea unei persoane apropiate care îţi solicită ajutorul. Micile compromisuri pe care le faci astăzi îţi vor aduce satisfacţii neaşteptate. Ai parte de o seară romantică în compania persoanei iubite. Implicarea ta în anumite grupuri poate fi foarte favorabilă în contextul organizării unei întâlniri.


Vărsător
Astăzi vei fi solicitat atât la locul de muncă, cât şi în cadrul familiei. Unele cercetări pe Internet îţi pot dezvălui ştiri importante cu privire la o problemă de sănătate, precum şi modalităţi de rezolvare. Spre seară vei fi plăcut surprins de un apel telefonic, prin intermediul căruia ţi se oferă oportunitatea de a-ţi îmbunătăţi câştigurile financiare. Fii pregătit să faci faţă unei întâlniri de mari proporţii.


Peşti
Astăzi vei începe un nou proiect şi asta îţi poate modifica uşor starea de spirit. Eşti foarte bine dispus şi, drept urmare, colegii vor fi dornici de a sta în jurul tău. Spre seară, eşti în postura de a alege între două opţiuni la fel de viabile; încearcă deci să iei cea mai bună decizie pe termen lung. Evită să contribui cu bani în anumite ipostaze, doar pentru a-i impresiona pe ceilalţi. E o zi perfectă din punct de vedere sentimental, dar şi social.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS