Horoscopul zilei de azi 10 martie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 10 martie 2011


Berbec
Astăzi, relaţiile tale cu cei din jur vor fi prioritare şi asta întrucât eşti plin de energie şi dornic de comunicare. Activităţile în aer liber vor avea o însemnătate anume pentru tine astăzi, întrucât vor contribui considerabil la îmbunătăţirea stării tale de spirit. Recurgi la unele modificări de comportament ce vor fi apreciate îndeosebi de cei apropiaţi. Evită să te implici în activităţi noi în această perioadă şi dedică-te întru totul muncii tale actuale.


Taur
Astăzi îţi petreci mult timp în meditaţie, dat fiind că unele vise pe care le-ai conceput cu mult timp în urmă au rămas irealizabile. Eşti hotărât să-ţi stabileşti noi obiective pe viitor, pentru care vei face eforturi majore. Eşti dornic să-ţi duci la îndeplinire visele cu orice preţ şi îţi consumi destulă energie în acest sens. Capacitatea ta de a comunica în mod armonios cu toată lumea te va ajuta în special la locul de muncă.


Gemeni
Astăzi ai ocazia să-ţi dai seama de tot ceea ce-ţi doreşti să faci în plan profesional. Va trebui să fii mai indulgent astăzi şi asta pare a fi o sarcină destul de grea întrucât ai tendinţa de a exagera. Evită să îţi asumi anumite responsabilităţi, deoarece te poţi confrunta cu unele situaţii incomode. Încearcă să asculţi problemele celor din jur şi să contribui în măsura în care poţi la soluţionarea acestora.


Rac
Astăzi eşti în postura de a transmite câteva mesaje unei persoane dragi şi de a onora unele promisiuni mai vechi. Eşti destul de productiv şi satisfăcut pe parcursul zilei de astăzi şi asta te poate ajuta să îţi restabileşti starea de echilibru emoţional, după o perioadă plină de provocări. Natura ta competitivă îţi permite să câştigi orice concurs la care participi. Te vei bucura şi de unele interacţiuni cu oameni noi astăzi.


Leu
Lucrurile pe care le-ai făcut în ultimele câteva luni te ajută să-ţi creezi un nou nivel de rezistenţă şi înţelegere şi, totodată, îţi conferă mai multă încredere şi determinare. Spre seară, cineva apropiat îţi va acorda sprijinul într-o anumită problemă. În cazul în care te vei hotărî să participi la o întrunire, se vor ivi oportunităţi de a relaţiona cu noi oameni interesanţi. Contribuţia ta în cadrul unei întâlniri îţi va spori reputaţia.


Fecioară
În plan profesional, lucrurile par a fi destul de clare, însă te vei confrunta cu o problemă minoră ce te va determina să descoperi noi metode de a-ţi îmbunătăţi situaţia la locul de muncă. Spre seară, îţi vei încânta partenerul de viaţă cu atitudinea ta romantică. Evită timiditatea astăzi. În cazul în care îţi doreşti să petreci mai mult timp cu o persoană specială, nu ar strica să faci un angajament.


Balanţă
Astăzi vei avea nevoie de puţin timp pentru a reflecta asupra unor modificări pe care doreşti să le faci în viitorul apropiat. Este o perioadă ideală prea a stabili noi obiective de parcurs. Ai nevoie de ceva timp pentru a te decide cu privire la ceea ce vrei să faci. Evită să te foloseşti de şantaj emoţional, întrucât te vei confrunta cu unele divergenţe. Fii pregătit să îţi modifici oarecum percepţiile faţă de viitor.


Scorpion
Astăzi te vei confrunta cu unele provocări, de aceea este bine să rămâi ferm cu privire la deciziile pe care le-ai luat. Este bine să îţi aminteşti că cea mai importantă este starea ta interioară şi nu percepţia celorlalţi. Spre seară, prioritară va fi persoana iubită, pe care o tratezi cu afecţiune. Pot apărea unele divergenţe la locul de muncă, cu unii colegi, aşa că ar fi bine să îţi păstrezi calmul. Varianta de a cina cu unii clienţi poate fi avantajoasă.


Săgetător
Astăzi ar fi indicat să-ţi păstrezi gândurile echilibrate şi să-ţi găseşti puterea de a finaliza un conflict mai vechi cu o persoană de sex opus. Acest lucru pare a fi foarte benefic pentru tine, în cele din urmă. Te hotărăşti să faci unele cumpărături astăzi, iar - dacă vei avea îndeajunsă răbdare - e posibil să găseşti ceea ce vrei la jumătate de preţ. Astăzi simţi nevoia de activitate şi hotărăşti să faci unele modificări în casă.


Capricorn
Astăzi, constrângerile vor juca un rol cheie şi vei obţine rezultate imediate în cazul în care te vei apropia mai mult de cineva. Vei face astăzi o achiziţie de mare valoare, ce îţi va aduce multă satisfacţie. Spre seară, încearcă să controlezi o situaţie emoţională la domiciliu şi eventual să îţi recâştigi echilibrul spiritual. Indiferent de reacţia ta, vei avea parte de rezultate favorabile. Sunt avantajate tranzacţiile imobiliare.


Vărsător
Atitudinea ta pozitivă te va ajuta astăzi să îţi menţii echilibrul atunci când lucrurile devin tensionate din cauza unui prieten sau a unui membru al familiei. Vei face o investiţie minoră, care îţi va schimba însă uşor perspectivele pe viitor. Evită pe cât posibil astăzi orice asociaţii sau parteneriate, în special cu prietenii sau cu rudele apropiate. Astăzi eşti în măsură să faci unele schimbări favorabile, în special în plan profesional.


Peşti
Astăzi trebuie să renunţi la unele activităţi sau să le amâni pe mâine. Percepţiile tale îţi vor restricţiona unele sarcini, prin urmare nu ţi-ar strica puţină meditaţie pentru a-ţi îmbunătăţi starea de spirit. Parteneriatele de afaceri se pot dovedi a fi destul de profitabile astăzi. În plan profesional, va trebui să faci eforturi majore pentru a realiza tot ceea ce ţi-ai propus.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS