Horoscopul zilei de azi 9 martie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 9 martie 2011


Berbec
Astăzi îţi vei crea condiţiile perfecte pentru a restabili ordinea la locul de muncă. Alcătuieşti o listă a lucrurilor pe care ţi le doreşti să le pui în practică în perspectivă şi îţi găseşti ceva timp pentru meditaţie în acest sens. Spre seară, starea ta de spirit se va îmbunătăţi, probabil datorită romantismului de care dai dovadă în relaţia de cuplu. E posibil să îţi faci griji din cauza unor responsabilităţi de natură financiară.


Taur
O mică cercetare pe Internet te poate ajuta astăzi să descoperi o cale inovatoare de a duce la îndeplinire un obiectiv oarecum evaziv. Atunci când acţiunile unei persoane mai imature îţi pun la încercare răbdarea, cel mai indicat ar fi să le ignori. Încearcă totuşi să fii mai organizat astăzi, pentru a reuşi să duci la îndeplinire tot ceea ce ţi-ai propus. Evită orice abuz pentru a nu îţi pune în pericol sănătatea. Pot apărea unele dificultăţi de ordin emoţional.


Gemeni
Astăzi poţi recurge la o plimbare în natură sau la unele exerciţii fizice. Iei unele notiţe în contextul unei conversaţii telefonice, întrucât unele informaţii importante nu trebuie ratate. Încearcă să priveşti lucrurile dintr-o perspectivă mai filozofică astăzi. Oportunităţi de natură romantică pot apărea în contextul unor întâlniri sau reuniuni de amploare. Poţi beneficia de unele oportunităţi, însă doar în cazul în care vei fi îndeajuns de raţional.


Rac
Astăzi vei fi destul de cooperant, în special la locul de muncă şi asta va constitui un avantaj în privinţa obiectivelor de viitor. Ai tendinţa de a-ţi ignora propriile sentimente, întrucât te concentrezi prea mult pe nevoile celor din jur. Eşti pus în postura de a stabili o limită şi asta pentru a evita o strâmtorare a bugetului tău pe viitor. Doreşti să începi o nouă afacere şi e momentul ideal pentru a afla mai multe detalii.


Leu
Rişti astăzi să-ţi formezi o concepţie greşită din cauza unor noi dezvăluiri, ce te-ar putea determina să îţi schimbi şi gândirea şi planurile pe viitor. Eşti destul de comunicativ şi asta te va avantaja în contextul unui schimb de informaţii. Spre seară, ai ocazia de a pune bazele unei noi relaţii. E posibil să ai un comportament ciudat cu cineva din familie şi generezi unele divergenţe.


Fecioară
Astăzi te vezi nevoit să urmezi instrucţiunile altcuiva, însă nu pari a fi deranjat, întrucât realizezi că astfel poţi face unele progrese majore. În plan sentimental, dai dovadă de naivitate, prin urmare ar fi indicat să priveşti lucrurile dintr-un unghi mai raţional. Evită abuzul verbal, întrucât acesta poate duce la dezinteres. Pot apărea noi oportunităţi în plan sentimental, prin intermediul unor evenimente sociale la care participi.


Balanţă
Dimineaţa primeşti o veste minunată de la persoana iubită, care te inspiră să faci planuri pentru a sărbători în curând. Nu eşti deloc interesat de o relaţie din trecut, însă, cu toate acestea, vei avea surpriza de a afla mult mai multe decât vrei să ştii. Te confrunţi cu o situaţie care va avea drept rezultat doar indignare şi neînţelegeri. Evită să fii prea dur cu tine însuţi în această perioadă. Ai tendinţa de a medita asupra unei relaţii trecute.


Scorpion
Fă-ţi timp astăzi pentru a pune în aplicare un nou sistem de evidenţă sau un nou proiect de organizare. Întrucât nu rezişti tentaţiei, vei achiziţiona astăzi ceva ce îţi doreşti de mult timp; vei observa însă unele dezechilibre financiare mai târziu. Unele relaţii pot deveni instabile astăzi. Pot apărea situaţii neplăcute cu privire la un membru al familiei, care îţi pot afecta starea de spirit spre seară. Relaţionezi armonios astăzi cu colegii de muncă.


Săgetător
Te vei confrunta cu o problemă de autoritate încă de la prima oră a zilei, aşa că e posibil să ai o atitudine mai rebelă şi mai furioasă. Deşi nemulţumirile tale sunt justificate, n-ai să ajungi nicăieri dacă insişti să-i convingi pe cei din jur. Vei fi nevoit să găseşti o cale alternativă de a-ţi îndeplini dorinţele. Nu dezvălui detalii despre viaţa ta personală unor persoane care ar putea folosi informaţiile împotriva ta. Ai mai multă grijă astăzi la activităţile casnice.


Capricorn
Cuvintele tale vor avea astăzi un impact mai puternic asupra celor din jur, aşa că vei depăşi cu uşurinţă orice obstacol sau orice problemă de autoritate care se va ivi. Deşi eforturile tale de a raţionaliza fiecare mişcare şi de a te organiza îţi vor aduce un plus de eficienţă, te vei bucura abia mai târziu de mai multă libertate de mişcare. Spre seară, s-ar putea ca încăpăţânarea ta să iasă la iveală şi să-ţi creeze unele probleme. Se pare că partenerul tău de viaţă nu e chiar mulţumit de cum decurg lucrurile în viaţa de cuplu.


Vărsător
Vei fi astăzi foarte hotărât să faci unele schimbări în viaţa ta; încearcă să-ţi concentrezi eforturile pe chestiuni realiste. Prima ta prioritate ar trebui să fie organizarea, în aşa fel încât să poţi face faţă aglomerării şi să poţi restabili ordinea în jurul tău. Simţi nevoia să te înnoieşti cu un obiect vestimentar şi să faci astfel o mică schimbare de look. Încearcă să-ţi continui planurile de studiu pe care ţi le-ai făcut cu ceva timp în urmă, chiar dacă ţi-e gândul la petreceri. Evită atitudinile infatuate la serviciu.


Peşti
Chiar dacă eşti nerăbdător să-i ajuţi pe cei din jurul tău, încearcă să nu te neglijezi. Ar trebui să începi să delegi unele sarcini dacă vrei să ai mai mult timp pentru tine. Ar fi indicat să ai mai mult tact astăzi în discuţiile cu colegii de muncă; în caz contrar, rişti să spui unele lucruri pentru care va trebui să-ţi ceri scuze mai târziu. Poţi obţine informaţii importante din jurul tău, dacă ştii cui să te adresezi. Nu ezita să soliciţi un sfat profesionist pentru problemele legate de bugetul tău.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS