Horoscopul zilei de azi 12 martie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 12 martie 2011


Berbec
Astăzi ar fi bine să nu laşi sentimentele să stea în calea realităţii şi să te concentrezi mai degrabă pe fapte decât pe ipoteze. După ce ai obţinut informaţiile de care ai nevoie, vei avea posibilitatea de a-ţi exprima opiniile cu încredere. Spre seară, păstrează-ţi calmul şi răbdarea, în special în contextul în care cineva apropiat pare să depăşească anumite limite. Toate gândurile tale se vor orienta în această seară spre iubire şi romantism. Eşti tentat să faci unele modificări în cadrul căminului astăzi.


Taur
Eficienţa şi organizarea te vor ajuta să adopţi unele măsuri specifice pentru a restabili echilibrul şi claritatea în privinţa muncii tale. Cineva care te-a nedreptăţit în trecut îşi va cere scuze astăzi. Conversaţiile tale de astăzi vor avea o tentă filozofică şi asta îţi va putea extinde viziunea spirituală asupra viitorului. Spre seară, invită-ţi prietenii în vizită. Evită să te implici astăzi în activităţi de grup sau treburi secrete. Ai şanse mari să faci o nouă cucerire cu ajutorul farmecului tău intelectual.


Gemeni
Începi ziua preocupat de problemele unei persoane care îţi demonstrează că are totuşi cele mai bune interese. Vei avea parte astăzi şi de ceva încasări neaşteptate, ce te vor determina să te gândeşti la o nouă achiziţie sau să îţi faci un plan de evadare pentru weekend. Spre seară, planurile tale ar putea lua o întorsătură mai complicată, de aceea e bine să fii raţional. Vei întâlni oameni importanţi dacă vei participa la activităţi sociale sau la evenimente sportive. Acordă-ţi mai mult timp ţie însuţi şi încarcă-te cu energia de care ai nevoie.


Rac
Astăzi ai tendinţa de a analiza oamenii şi evenimentele din jurul tău, însă totuşi ar fi mai indicat să pui întrebări directe unor persoane pentru a putea afla intenţiile lor. E bine să te fereşti de anumite situaţii de care nu eşti sigur. Se pare că eşti destul de indulgent din punct de vedere financiar şi eşti tentat să faci cumpărături până seara târziu. Tratează cu atenţie micile detalii din jurul tău, ar putea fi importante pentru tine. Nu ţi-ar strica o reevaluare a ceea ce este important în viaţa ta. În plan sentimental, astăzi te bucuri de dragoste, însă mâine nu se ştie...


Leu
Astăzi ai parte de unele complicaţii iar, în loc să iei măsuri, te concentrezi pe colectarea de noi informaţii. Eşti hotărât să demonstrezi celorlalţi că opţiunile tale sunt cele mai productive. Spre seară, faci noi planuri de socializare. Un vis ţi-ar putea transmite un mesaj spiritual important, de aceea ar fi indicat să-l examinezi cu atenţie. Sugestiile tale cu privire la strângerea de fonduri pentru unele evenimente importante vor fi binevenite. Astăzi pot fi profitabile investiţiile imobiliare, însă fii atent la relaţia de cuplu.


Fecioară
Începând de astăzi, ai putea recurge la câteva ore suplimentare de lucru pentru tot restul lunii, cu o compensare chiar minunată pentru eforturile tale pe mai târziu. Cercetează faptele înainte de a te confrunta cu cineva, pentru că unele sentimente ar putea modifica percepţia ta despre anumite lucruri. Astăzi eşti în măsură de a lua o decizie financiară importantă şi asta te va uşura de o povară uriaşă. Spre seară, hotărăşti să stai cu prietenii. Evită astăzi unele activităţi financiare mixte, precum şi unele proiecte greu de finalizat. Nu reacţiona impulsiv.


Balanţă
Poţi ameliora o neînţelegere astăzi dacă îţi exprimi în mod clar sentimentele. În momentul în care persoanele apropiate din jurul tău vor şti exact ceea ce simţi, te vor putea ajuta să îţi atingi obiectivele. Nu ţi-ar strica să depui puţin efort pentru a te putea echilibra atât fizic, cât şi emoţional, întrucât astfel îţi va spori respectul de sine, precum şi gradul de atractivitate. E o zi ideală pentru a verifica unele investiţii. Evită să împrumuţi bani prietenilor sau să contribui cu mai mult decât este necesar în cadrul unei adunări.


Scorpion
O discuţie deschisă cu cineva drag ar putea clarifica foarte bine lucrurile astăzi; evită însă să fii prea emotiv. Înainte de a pune întrebări surprinzătoare, asigură-te că persoana cu care comunici nu poate avea o reacţie neaşteptată. Anulezi toate planurile din seara aceasta pentru a-ţi petrece timpul restabilindu-ţi atât echilibrul interior, cât şi cel exterior. Du-te la culcare devreme şi fii încrezător că lucrurile vor arăta mult mai bine mâine dimineaţă. În cazul în care vrei să-ţi începi propria afacere, ar fi indicat să încerci să afli mai multe înainte.


Săgetător
Astăzi vei face progrese remarcabile la locul de muncă dacă îţi vei exprima clar opiniile şi vei evita să vorbeşti în numele altor persoane. Eşti foarte hotărât să îi încurajezi pe cei din jurul tău să ţi se alăture pentru a reuşi să faci unele modificări de poziţie în plan profesional. Seara o petreci în cadrul familial, încercând să organizezi o cină deosebită. Eşti uşor epuizat, însă nu renunţi sub nici o formă să fii mai romantic decât te-ai fi gândit vreodată. Nu da importanţă la orice, unele lucruri pe care le auzi nu vor fi legitime.


Capricorn
Asigură-te că toate deciziile pe care le iei astăzi au fost discutate în prealabil cu persoane care ar putea fi afectate pe viitor de acestea. În acest fel, cu siguranţă vei evita unele riscuri ce pot apărea pe parcurs. Încearcă să fii onest şi grijuliu şi totul ţi se va aproba. Seara o vei petrece în compania persoanei iubite, într-o atmosferă romantică. Urmează o perioadă în care vei fi extrem de ocupat cu comisioane, comunicaţii şi afaceri la distanţă, iar partenerul tău de viaţă e uşor deranjat de această situaţie. Viaţa ta personală trece printr-o perioadă de confuzie.


Vărsător
O simplă schimbare de direcţie poate restabili multe aspecte din viaţa ta, aşadar încearcă să găseşti noi căi alternative pe viitor. Este posibil să ai un conflict cu cineva care are unele comportamente agresive. Aplanează totul în mod diplomat şi evită să îţi creezi probleme pe viitor. Spre seară, vei avea o discuţie cu persoana iubită cu privire la bani şi la viitor. Vei avea parte de o zi foarte productivă la locul de muncă dacă te vei organiza bine. Ai putea fi tentat de unele elemente mai puţin utile.


Peşti
Astăzi vei avea ocazia de a anticipa anumite lucruri şi astfel vei reuşi să găseşti o nouă abordare a lucrurilor, dintr-un unghi diferit. Vei face progrese cu privire la modul de conştientizare a anumitor aspecte în contextul unei conversaţii cu un prieten. Astfel vei fi încurajat să te eliberezi de anumite resentimente mai vechi şi să îţi îmbunătăţeşti considerabil starea de spirit. Vei accepta în ultimul minut o invitaţie la o distracţie. Dacă vei ţine cont de o bănuială, vei avea ocazia să faci ceva bani în plus. Te îngrijorezi de preocupările altora.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS