Horoscopul zilei de azi 28 februarie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 28 februarie 2011


Berbec
Astăzi te vei relaxa mai mult decât de obicei; te vei angaja în diferite distracţii sau activităţi creative alături de cei dragi. Încearcă să te concentrezi asupra responsabilităţilor pe care le ai şi să eviţi să amâni unele sarcini. Poate e posibil să arunci o privire retrospectivă asupra vieţii tale pentru a reuşi să te organizezi pe viitor. Atenţie la unele propuneri de afaceri care îţi pot complica viaţa.


Taur
Astăzi vei avea nevoie în principal de securitate, stabilitate şi linişte spirituală. Te vei concentra îndeosebi pe activităţi şi obiceiuri practice, întrucât îţi doreşti să faci unele îmbunătăţiri în anumite domenii din viaţa ta. Eşti destul de incert în anumite situaţii şi asta îţi poate afecta imaginea în faţa celor din jur. Spre seară, îţi vei invita prietenii în vizită şi vă veţi antrena în activităţi creative.


Gemeni
Astăzi vei avea o atitudine pozitivă în tot ceea ce vrei să întreprinzi. Vei face progrese remarcabile şi asta te va ajuta să elimini unele confuzii de până acum. Dimineaţa poţi finaliza unele proiecte mai vechi şi, astfel, îţi va rămâne suficient timp spre după-amiază pentru a te relaxa în compania celor dragi. E posibil să ai unele probleme de socializare; şi nu ar strica să ţii cont de unele experienţe mai vechi pentru a depăşi unele momente dificile.


Rac
Astăzi vei fi destul de mulţumit de noile tale limite şi strategii şi îţi va fi mult mai uşor să-ţi îndeplineşti unele sarcini. Se pare că eşti destul de sensibil astăzi, aşa că este mai bine să nu faci planuri noi sau să iei decizii, până când nu te vei simţi mai stabil emoţional. Evită să împărtăşeşti opiniile tale celorlalţi, pentru a nu fi înţeles greşit. Nu este o zi ideală pentru împrumuturi sau creditări.


Leu
Astăzi va trebui să renunţi la încercarea de a te împotrivi realităţii. Fă un efort de a te adapta la restricţiile vieţii, pentru a putea în cele din urmă să îţi găseşti puterea de a obţine libertatea de care ai nevoie. Ai putea face unele cercetări pe Internet spre seară, ce ţi-ar putea aduce ceva bani în plus. O discuţie lungă cu cineva apropiat te poate ajuta să te orientezi cu uşurinţă în anumite privinţe.


Fecioară
O reparaţie în casă sau nişte cheltuieli neprevăzute ar putea fi în centrul atenţiei tale astăzi. Vei avea nevoie de timp pentru a-ţi replanifica bugetul şi pentru a-ţi onora unele obligaţii financiare. În cazul în care îţi vei crea un plan de acţiune solid, vei reuşi să stabileşti un fundament puternic pe viitor. Dacă te vei hotărî să faci o călătorie, e posibil să te ajute să îţi schimbi oarecum atitudinea în unele privinţe. Nu-ţi neglija partenerul de viaţă.


Balanţă
Dacă vei privi lucrurile dintr-un punct de vedere realist, vei descoperi că te-ai putea bucura de unele libertăţi uimitoare. Ai ocazia să dezvolţi o nouă metodă de organizare, ce te va ajuta să-ţi îmbunătăţeşti ritmul de lucru de zi cu zi. O ştire surprinzătoare îţi va oferi ocazia de a sărbători în această seară. Vei avea unele probleme financiare cauzate, posibil, de partenerul de viaţă.


Scorpion
Înainte de a fi de acord cu o propunere de schimbare a stilului tău de viaţă, ia în considerare şi ceea ce îţi doreşti în viitorul apropiat. O promisiune pe care o faci astăzi va avea efecte de mare anvergură; poţi risca să strici o relaţie importantş. O călătorie poate fi plăcută, dar totodată şi foarte costisitoare. Unele modificări din plan intern pot deveni totuşi neplăcute. Te bucuri de o stare de spirit bună în ultima vreme.


Săgetător
O confuzie mai veche îţi poate afecta astăzi starea de spirit. E posibil să ai unele probleme de sănătate şi, de aceea, este recomandat să faci mai multă mişcare. Fii dispus să faci un compromis privind o chestiune financiară pentru a restabili armonia în cadrul familiei. În cazul în care vei fi departe de casă, e posibil să ai de-a face cu o depresie minoră. Poţi face unele schimbări de imagine astăzi.


Capricorn
Astăzi vei cumpăra unele articole ce aduc un plus de confort în casa ta, dar asta cu riscul de a-ţi afecta bugetul pe următoarele luni. Poţi afla unele informaţii care te-ar putea ajuta să elimini o problemă sâcâitoare mai veche, de sănătate sau de natură financiară. Vei participa azi la unele activităţi sportive împreună cu prietenii. Unele schimbări bruşte în sfera sentimentală îţi pot afecta în mare măsură starea de spirit.


Vărsător
Astăzi vei fi tentat să colectezi unele informaţii de care ai nevoie, iar Internetul te poate ajuta în acest demers. Relaţiile tale pot avea de suferit în cazul în care nu le acorzi importanţa cuvenită; prin urmare, nu ar fi rău să petreci mai mult timp în compania celor dragi. Un prieten ar putea să nu respecte o programare sau o promisiune şi asta te poate indispune. Nu ezita să faci o schimbare în cazul în care ţi-o doreşti.


Peşti
Unele vise pe care le ai vor începe să se estompeze şi, astfel, vei descoperi o modalitate mai bună de a ajunge acolo unde vrei. Poţi recurge la unele activităţi artistice astăzi, ce ţi-ar putea îmbunătăţi starea de spirit. Spre seară, ai tendinţa de a fi pretenţios sau încăpăţânat şi rişti să te superi din chestiuni minore. Îţi poţi programa o scurtă călătorie cu scopul de a te relaxa după o săptămână de muncă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS