Horoscopul zilei de azi 1 martie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 1 martie 2011


Berbec
Astăzi vei avea destule responsabilităţi, aşa nu ţi-ar strica să fii mai organizat. Ai putea fi tentat să te implici într-un flirt nevinovat; încearcă să-ţi menţii limitele pentru a putea respecta toate promisiunile. Te interesează îndeosebi stabilitatea ta financiară şi faci unele speculaţii pentru a-ţi putea asigura securitatea pe viitor. Vei întâlni oameni interesanţi prin intermediul unor grupuri de interese.


Taur
Te vei trezi devreme pentru a fi sigur de un început promiţător la locul de muncă. Eşti interesat de obţinerea unui nou proiect, prin urmare ar fi bine să îţi notezi anumite elemente de bază pentru a putea face o cercetare în profunzime. Faci eforturi pentru a-ţi păstra corectitudinea şi echilibrul, indiferent de ceea ce se întâmplă. Vor apărea colegi noi la locul de muncă, cu care vei desfăşura activităţi în comun.


Gemeni
Astăzi vei primi informaţii noi şi vei avea şansa de a acţiona pe baza unei oportunităţi neaşteptate. Îţi va lua mai mult timp pentru a obţine unele documente sau informaţii importante de care ai neapărată nevoie astăzi. Pentru a mai scăpa de unele griji, te vezi nevoit să apelezi la un prieten de încredere. Abilitatea ta de a conversa va atrage atenţia unei persoane faţă de care vei avea un interes pentru ceva timp.


Rac
Încearcă astăzi să conştientizezi lucrurile cu adevărat importante pentru tine şi nu pierde timpul inutil cu activităţi ce nu au şanse de finalizare. E posibil să apară o problemă legată de bani şi, astfel, e posibil să îţi pui un semn de întrebare cu privire la situaţia ta financiară. Poţi face unele modificări în casă şi sunt şanse mari să fii nevoit să lucrezi suplimentar la domiciliu. Nu îţi neglija responsabilităţile dacă vrei să nu ai necazuri.


Leu
Astăzi este posibil ca un gând să se transforme într-o realizare. Îţi vei menţine profunzimea spirituală şi integritatea în tot ceea ce spui şi în tot ceea ce faci. În această seară, te vei relaxa admirând realizările artistice ale unei persoane apropiate. Oportunităţile de a face bani pot interfera cu planurile tale personale. Te bucuri de anumite avantaje în contextul interacţiunii cu persoane ce ocupă poziţii puternice.


Fecioară
Astăzi eşti stăpânit de unele gânduri haotice ce îţi răpesc mult timp şi nu reuşeşti să te ocupi de toate lucrurile pe care ţi le-ai propus. Eşti conştient că orice lucru pe care vrei să-l faci trebuie bine gândit înainte; se pare că treci printr-o perioadă de urcuşuri şi coborâşuri. Spre seară, e posibil să te intereseze un proiect artistic. Ai foarte multe sarcini cărora nu le faci faţă şi, drept urmare, ai nevoie de ajutor.


Balanţă
Astăzi, vei fi plin de inspiraţie şi de idei noi, însă vor avea prioritate îndeosebi chestiunile spirituale. Vei fi surprins să realizezi că ai finalizat un proiect în timp record şi asta îţi va aduce satisfacţii la locul de muncă. E o perioadă în care ai noroc la bani, dar şi în dragoste. Acordă sprijin unor membri ai familiei ce au nevoie de tine şi lasă-ţi sentimentele libere. E posibil să te confrunţi cu unele stări de incertitudine.


Scorpion
După o dezamăgire recentă, vei avea parte de o victorie şi acest lucru îţi va reda încrederea în tine. Vei intra în contact cu o persoană nouă, care te va interesa îndeajuns încât să devii curios să afli mai multe lucruri despre ea. Nu lăsa problemele interioare să interfereze cu obiectivele tale. Unele întârzieri de astăzi ar putea cauza şi alte probleme minore. Dacă eşti în mijlocul unei negocieri de natură financiară, astăzi e ziua ta norocoasă.


Săgetător
Renunţă să insişti pe anumite proiecte, întrucât poţi avea parte de experienţe frustrante. Există alte proiecte în viaţa ta ce îţi pot rezerva surprize minunate. Este timpul să cauţi ajutor în afară, la un profesionist sau la un prieten cu experienţă. Convorbirile cu oameni de afaceri îţi pot aduce oportunităţi importante astăzi. Renunţă la negocierile şi la tranzacţiile care au rămas în aer în ultima perioadă şi treci la altele noi, care par a fi mai profitabile.


Capricorn
Astăzi ai putea descoperi un plan genial pentru a te dezvolta în plan profesional şi, în acelaşi timp, pentru a-ţi putea pune în valoare talentele creative. Deşi mişcările tale pot fi dezorganizate şi nu foarte bine sincronizate, încearcă totuşi să-ţi menţii calmul; ai toate şansele, astfel, să obţii spre sfârşitul zilei mai mult decât te-ai fi aşteptat. Spre seară, îi pregăteşti o surpriză persoanei iubite. Vei reuşi astăzi să depăşeşti cu uşurinţă aproape orice inconvenient, pentru că pari destul de indulgent.


Vărsător
Va fi nevoie să adopţi o atitudine mai flexibilă astăzi pentru a putea face faţă tuturor problemelor ce apar. În ciuda haosului şi a confuziei, vei reuşi să faci lucrurile în felul tău, lăsându-te ghidat de echilibrul tău interior. Ai putea beneficia de o perspectivă mai spirituală asupra vieţii. Partenerul de viaţă se poate confrunta cu mici probleme emoţionale, iar ajutorul tău este necesar. Unele modificări creative pot rezolva mici dileme.


Peşti
Datorită unei idei geniale, vei putea transforma astăzi un vis în realitate. Poţi apela la unele strategii personale pentru a putea face lucrurile cât mai bine. Este o perioadă aglomerată, în care ar trebui să-ţi faci timp şi pentru puţină meditaţie pentru a depăşi unele momente dificile. Nu te implica în activităţi de divertisment scumpe, mai ales dacă e vorba de jocuri de noroc. Te bucuri de unele idei excepţionale şi nu ar fi rău dacă le-ai prezenta şi altora.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS