Horoscopul zilei de azi 27 februarie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 27 februarie 2011


Berbec
Astăzi te vei baza destul de mult pe intuiţie; eşti hotărât să faci un angajament. Latura sentimentală îşi face simţită prezenţa astăzi mai mult ca oricând şi asta te poate ajuta să priveşti relaţia de cuplu dintr-un alt unghi, mult mai obiectiv. E posibil să ai un mic conflict la locul de muncă, dacă vei încerca să le spui altora ce să facă. Ţine cont astăzi în special de responsabilităţile pe care le ai, înainte de a-i ajuta pe alţii.


Taur
Astăzi ai tendinţa de a te retrage din anumite activităţi şi nu pari a fi prea comunicativ. Încearcă însă să faci ceva pentru a-ţi îmbunătăţi starea de spirit; stabileşte-ţi limite noi şi păstrează-ţi angajamentele. Spre seară, vei fi mai indulgent; e posibil să te relaxezi în compania prietenilor. Epuizarea îţi poate provoca traumatisme minore, dacă nu ştii când să te opreşti. Te poţi aştepta la o poveste de dragoste apărută pe neaşteptate.


Gemeni
Încearcă să eviţi gândirea negativă atunci când te blochezi în anumite situaţii. Este o perioadă în care pui mai mult accent pe partea financiară; eşti hotărât să-ţi impui unele restricţii în ceea ce priveşte bugetul curent. Unele facturi neaşteptate îţi creează ceva bătăi de cap. Seara o petreci în compania persoanei iubite şi faceţi planuri pentru o călătorie, cu scopul de a vă îmbunătăţi relaţia de cuplu.


Rac
Acordă-ţi timp astăzi pentru a evalua progresele pe care le-ai făcut, în cazul în care ai în calcul să-ţi continui evoluţia. E o zi în care ai de îndeplinit mai multe sarcini decât de obicei, însă energia de care te bucuri te va ajuta să închei ziua cu bine. Obiectivitatea este esenţială, mai ales în cazul în care trebuie să iei o decizie importantă. Unele afaceri noi ce ţi se propun pot aduce ceva complicaţii în viaţa ta.


Leu
Astăzi ai starea potrivită pentru a face anumite modificări pe care le doreai de mult. Atâta timp cât îţi vei păstra obiceiurile şi nu te vei lăsa influenţat din exterior, vei reuşi să faci noi progrese. Speranţele tale pentru viitor te vor ajuta să te concentrezi asupra obiectivelor pe termen lung. Unele activităţi de grup ar putea fi nefavorabile astăzi pentru tine. Nu te aştepta să-ţi plătească altcineva facturile, pentru că nu o să se întâmple asta.


Fecioară
Ţi-ai putea petrece ziua de astăzi într-un mod mai creativ. Nu te lăsa influenţat de anumite temeri, adună-ţi puterile pentru a lua o decizie înţeleaptă. Poţi discuta cu un prieten de încredere dacă consideri că e cazul. Se preconizează o îmbunătăţire a situaţiei financiare cât de curând. Nu refuza anumite călătorii şi încearcă să fii cât mai sincer cu partenerul de viaţă.


Balanţă
Astăzi ai tendinţa de a deveni frustrat, în special în situaţia în care cei din jurul tău îţi îngreunează oarecum situaţia. Încearcă să-ţi stabileşti limite mai solide şi apelează la unele metode alternative pentru a-ţi atinge obiectivele. În cazul în care eşti nevoit să faci o călătorie, asigură-te că ai toate actele în ordine. Nu fi reţinut în a lua apărarea celor dragi. Ia în calcul că ai totuşi nevoie de o pauză, cât mai curând posibil.


Scorpion
Urmează o perioadă în care volumul tău de muncă va fi în creştere; apar noi activităţi pe ordinea de zi. Spre seară, persoane apropiate vor avea nevoie de tine pentru a-i asculta sau pentru a-i sprijini. Eşti destul de încăpăţânat şi asta îţi poate afecta considerabil relaţia de cuplu. Ai putea avea ceva probleme de organizare în privinţa anumitor activităţi şi asta ţi-ar putea afecta oarecum starea emoţională.


Săgetător
Nu ignora astăzi anumite instincte, întrucât ţi-ai putea îngreuna singur situaţia. Nu ar fi rău să îţi dedici puţin timp pentru a sorta toate mesajele şi informaţiile pe care le-ai primit pe parcursul săptămânii. Verifică totul cu atenţie pentru a putea obţine cel mai favorabil rezultat final. În plan profesional, poţi face progrese remarcabile dacă te bazezi în special pe bunul simţ. Se întrevede la orizont un nou proiect de creaţie.


Capricorn
Astăzi ai starea potrivită pentru a putea trece cu bine peste sarcini de uz casnic, birocraţie sau diverse probleme financiare. Vei primi informaţii surprinzătoare, ce îţi pot schimba modul de a gândi. Poţi întâlni persoane care te pot ajuta în realizarea obiectivelor tale. Unele rude mai tinere îţi pot solicita sfaturile astăzi, iar cineva care locuieşte cu tine te poate implica în mici jocuri emoţionale.


Vărsător
Astăzi îţi axezi atenţia în special pe partea financiară şi cauţi noi moduri prin care ţi-ai putea realiza mai repede unele vise. Poţi descoperi o modalitate rapidă de a face mai mulţi bani, cu mai puţin efort, pe Internet. Spre seară, preferi să asculţi cu atenţie toate părerile celorlalţi. E posibil să apară ceva probleme de sănătate minore, cauzate de stres. E o perioadă în care legăturile romantice nou-legate vor fi de scurtă durată.


Peşti
Astăzi, o întârziere nejustificată poate fi în favoarea ta, dacă ai în vedere tactici mai deosebite. Te împotriveşti unor restricţii şi eşti tentat să cauţi anumite metode spirituale de rezolvare a problemelor. Spre seară, vei avea parte de o conversaţie cu un prieten drag; încearcă să îţi centralizezi gândurile. Vei fi capabil să faci unele modificări favorabile în a doua parte a zilei. Orele suplimentare de muncă îţi vor răpi din timpul liber.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS