Horoscopul zilei de azi 25 februarie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 25 februarie 2011


Berbec
Astăzi eşti pus în situaţia de a cheltui nişte bani pe care i-ai economisit în alt scop. Relaţiile tale se vor dezvolta surprinzător, datorită nivelului tău ridicat de angajament sentimental. Eşti nevoit să păstrezi un secret pe care ţi-l împărtăşeşte un prieten apropiat şi asta nu ţi se pare deloc uşor, însă e absolut necesar. Spre deosebire de ieri, astăzi eşti mult mai în formă pentru a-ţi putea îndeplini sarcinile de pe ordinea de zi.


Taur
Astăzi îţi va fi destul de greu să îţi duci la îndeplinire sarcinile propuse; ai tendinţa de a da înapoi în unele ipostaze. Încearcă să faci o reclasificare a obiectivelor tale şi asta cu scopul de a amâna anumite acţiuni. Vei intra în contact cu unele persoane, ce vin cu noi idei inspirate. În a doua jumătate a zilei nu ar fi rău să te implici îndeosebi în activităţi fizice. Ai nevoie de o perioadă de odihnă.


Gemeni
Pune accent astăzi în special pe nevoile tale personale şi mai amână pe mâine unele sarcini. Organizează-te în perspectivă apelând la meditaţie şi eventual la unele ipoteze şi gânduri mai vechi. Fii atent la orice detaliu; e posibil ca ceva minor să te ajute să faci ceva bani astăzi. O atitudine disciplinată la locul de muncă va contribui la consolidarea poziţiei tale. De asemenea, o alimentaţie sănătoasă ar fi destul de benefică.


Rac
Un mod de gândire independent te poate ajuta în vederea unor paşi esenţiali pe care eşti dispus să îi faci astăzi. Ai o oarecare senzaţie de frică ce riscă să se transforme în rezistenţă, în special din anumite puncte de vedere. Vei avea ocazia să întâlneşti oameni noi prin intermediul unor grupuri de interese. Spre seară, te laşi inspirat de unele activităţi creative; asigură-te însă că nu-ţi neglijezi partenerul de viaţă.


Leu
Astăzi vei avea posibilitatea de a vedea lucrurile dintr-o poziţie obiectivă, dacă vei renunţa să fii motivat doar de lupta pentru putere. Este esenţial să priveşti lucrurile dintr-o perspectivă realistă pentru a putea lua deciziile cele mai înţelepte cu privire la o eventuală posibilitate de avansare. Evită să munceşti mai mult decât ţi-ai propus, întrucât rişti să ajungi într-un punct de epuizare. Spre seară, îţi aloci ceva timp pentru a planifica o scurtă ieşire de weekend cu persoana iubită.


Fecioară
Dacă le vei permite astăzi celor cu care interacţionezi să se exprime în mod liber, vei avea ocazia să afli lucruri surprinzătoare. Eşti inspirat şi creativ astăzi şi asta te ghidează spre o nouă întâlnire amoroasă spre seară. Ai tendinţa de a fi gelos, iar acest aspect îţi induce o anume stare emoţională negativă. Nu te grăbi să dai vina pe ceilalţi pentru starea ta de spirit. Atenţie la ce mănânci; e posibil să ai mici probleme cu stomacul.


Balanţă
Începi ziua apelând la unele practici spirituale, cu scopul de a te orienta şi de a găsi unele răspunsuri în interiorul tău. Dacă trebuie să iei astăzi o decizie de natură personală, vei ţine cont mai degrabă de ceea ce simţi decât de ceea ce gândeşti. Poţi apela la sprijinul unui prieten de încredere dacă eşti constrâns să iei noi măsuri. Evită însă, pe cât posibil, să devii impulsiv cu prietenii sau cu rudele apropiate.


Scorpion
Eşti destul de romantic astăzi, iar acest lucru te va inspira să pui mai mult accent pe viaţa de cuplu. În cazul în care hotărăşti să îi împărtăşeşti persoanei iubite temerile, precum şi speranţele tale, vei stabili o relaţie mult mai strânsă, menţinându-ţi în acelaşi timp senzaţia de independenţă. Investiţiile pe care le faci acum vor rămâne destul de solide în perspectivă. Nu te întrista însă dacă lucrurile nu merg chiar aşa cum ţi-ai dorit.


Săgetător
Astăzi, mai mult ca oricând, simţi nevoia de independenţă şi asta te determină să te retragi de la unele activităţi de grup. Vei avea nevoie de ceva timp pentru a revizui tot ceea ce s-a întâmplat în ultima lună, pentru a-ţi putea stabili noi obiective pentru viitor. Eşti foarte calculat din punct de vedere financiar, iar din această cauză poţi avea un mic conflict cu partenerul de viaţă. Cu atât mai mult, apar şi unele facturi neaşteptate.


Capricorn
Urmează o perioadă în care vei consuma destulă energie în plan profesional şi sentimental. În curând, te vei confrunta cu o necesitatea de a lua o decizie importantă; prin urmare, eşti hotărât să colectezi informaţii vitale sau să recurgi la mici interogări în următoarele trei zile. Ţine cont de unele modificări subtile din gândirea ta, atunci când noi informaţii îţi remodelează punctul de vedere. Vei face progrese majore în sfera sentimentală.


Vărsător
Astăzi vei avea o zi norocoasă, în care ţi se vor întâmpla lucruri pe care ţi le doreai şi care vor apărea mai repede decât te aşteptai. Eşti la locul potrivit în momentul potrivit şi ai şansa de a intra în contact cu o persoană ce îţi deschide noi orizonturi. Dacă te confrunţi cu o necesitate de a lua o decizie dificilă, nu ezita să ţii cont de percepţiile tale. E posibil ca cineva să nu aibă chiar cele mai bune intenţii în ceea ce te priveşte; aşadar urmăreşte-ţi cu atenţie interesele.


Peşti
Eşti plin de energie astăzi şi, drept urmare, vei fi tentat să îţi redecorezi casa sau să te alături unui grup social. Apelezi la meditaţie pentru a înţelege mai clar anumite aspecte; e posibil ca, analizând evenimentele din trecut, să reuşeşti să îţi creezi o imagine clară a ceea ce va urma. Calculează-ţi bine bugetul înainte de a ajuta pe cineva cu un împrumut. Astăzi, munca în echipă îţi poate aduce satisfacţii majore.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS