Horoscopul zilei de azi 26 februarie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 26 februarie 2011


Berbec
Pentru a evita să-ţi faci griji inutile astăzi, tratează cu interes prezentul şi încearcă să-ţi regăseşti încrederea în tine şi să elimini teama pentru viitor. Eşti destul de confuz în ceea ce priveşte direcţia pe care trebuie să o urmezi în viitor, de aceea e indicat să faci un efort să înţelegi lucrurile clar. Eşti acaparat în special de probleme financiare şi încerci să lansezi noi proiecte. Seara o vei petrece în compania prietenilor, participând la discuţii interesante.


Taur
Astăzi te-ar avantaja o atitudine mai flexibilă, pentru că ţi-ar permite astfel să accepţi mai uşor unele modificări şi ţi-ar putea oferi o oportunitate de dezvoltare spirituală. Poţi resimţi o anumită confuzie la un moment dat, legată probabil de o decizie importantă pe care trebuie să o iei; ar fi indicat să cauţi mai multe informaţii pentru a te ghida. Încearcă să adaugi echilibru în percepţiile tale. Dacă te implici în unele dileme ale familiei, rişti să îţi deconspiri unele secrete.


Gemeni
Evită astăzi gândirea critică sau jignirile, întrucât e posibil ca mai târziu să regreţi unele lucruri pe care le spui acum. În plan profesional, eşti foarte solicitat şi asta pentru că eşti persoana de care depind unele schimbări. Nu te aglomera şi încearcă să renunţi la unele sarcini mai puţin importante. Poţi face tranzacţii financiare care îţi vor aduce bani în plus. Seara participi la un eveniment social ce îţi îmbunătăţeşte considerabil starea de spirit.


Rac
E o zi în care eşti plin de energie, aşa că vei obţine rezultate spectaculoase astăzi, în special la locul de muncă. Fii mai atent decât de obicei dacă eşti astăzi nevoit să conduci un autoturism. Încearcă să-ţi deschizi inima şi mintea spre noi orizonturi; e posibil să te confrunţi cu unele promisiuni deşarte la locul de muncă. Un membru de sex feminin din familia ta ar putea fi destul de greu de abordat astăzi. Eşti extrem de senzual spre seară.


Leu
O stare de spirit extrem de optimistă te va orienta spre noi cercuri sociale în acest weekend şi te va ajuta să îţi reînvii unele pasiuni. Spre seară, în contextul unei întâlniri cu prietenii, vei ocupa o poziţie de arbitru şi asta pentru că eşti singurul care poate evalua situaţia în mod obiectiv. Ai ocazia să descoperi noi filozofii ce te-ar putea ajuta să te orientezi pe viitor. Pare a fi o zi ideală pentru cumpărături.


Fecioară
Dacă vei considera că există anumite dezechilibre în viaţa ta, ar fi indicat astăzi să îţi elaborezi un nou plan care să includă mai mult timp pentru relaxare şi pentru onorarea intereselor personale. În cazul în care îţi doreşti să faci o achiziţie, nu ar fi rău dacă ai mai aştepta puţin, pentru a avea mai mulţi bani şi pentru a găsi exact ceea ce cauţi. Evită să îţi implici prietenii în problemele personale, întrucât ar putea deveni neloiali; există riscul de a pierde prieteni vechi.


Balanţă
Astăzi dai dovadă de o forţă interioară extraordinară, care te ajută să te menţii pe drumul cel bun. Dai randament în special în ceea ce priveşte modul de gândire şi e posibil să obţii şanse pentru un nou proiect de mare succes. Nu da vina pe alţii pentru încăpăţânarea ta şi nu ezita să te duci într-o călătorie de afaceri. Spre seară, îţi vei extinde cercul de prieteni, angajându-te în activităţi creative şi de divertisment.


Scorpion
Deşi eşti ferm convins că ai dreptate, astăzi ar trebui totuşi să-ţi impui o limită în ceea ce priveşte exprimarea opiniilor şi părerilor personale. O schimbare de situaţie va fi binevenită; îţi va rămâne mai mult timp liber pentru a-ţi urmări interesele personale. Încearcă să-ţi păstrezi flexibilitatea pe tot parcursul zilei. Unele certuri pot duce la o ruptură familială, aşa că ar fi indicat să nu te laşi influenţat de părerile unei persoane din exterior.


Săgetător
Astăzi te bazezi mult pe intuiţie şi iei decizii ţinând cont mai degrabă de ceea ce simţi decât de ceea ce gândeşti. Dorinţa ta de a percepe realitatea ca atare îţi va permite să priveşti lucrurile mult mai clar decât cei din jurul tău. Eşti foarte hotărât să găseşti noi idei inovatoare pentru viitor. Asigură-te că nu vei lua în calcul părerile excentrice şi imprevizibile din jur şi, totodată, evită să vorbeşti prea mult astăzi, întrucât rişti să ajungi la unele dispute.


Capricorn
Astăzi se pare că ai o postură de mentor; împărtăşeşti din cunoştinţele şi experienţele tale unei persoane mai puţin experimentate decât tine, expunând pas cu pas direcţiile de urmat. Se pare că te bucuri de o perioadă de stabilitate financiară, iar acest lucru îţi este extrem de util, în special în ceea ce priveşte situaţia familială. E o zi ideală pentru a face unele achiziţii mult dorite. Spre seară, nu ar strica să acorzi puţin timp pentru meditaţie; ar putea fi şi un mod de relaxare.


Vărsător
Cu toate că eşti destul de agitat astăzi, ar fi indicat să acorzi atenţie oricărui mesaj cu tentă spirituală, deoarece în acest mod ţi se pot dezvălui răspunsuri surprinzătoare la unele întrebări ce te frământă de mult timp. Fii deschis astăzi spre a face un compromis, mai degrabă spre seară; astfel, ai putea evita o pierdere importantă pentru tine. Participi cu plăcere la activităţi sociale ce te pot ajuta să legi noi conexiuni.


Peşti
Astăzi eşti hotărât să te concentrezi îndeosebi pe abordarea unor proiecte de mare succes şi asta cu scopul de a te mai elibera în weekend de unele sarcini. Orele suplimentare şi eforturile pe care le-ai depus în plan profesional se vor concretiza în sfârşit, aducându-ţi mari satisfacţii. În perspectivă, e posibil să ai o escapadă amoroasă în contextul unei legături de afaceri. De asemenea, astăzi e posibil ca un prieten să-ţi solicite sprijinul financiar.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS