Horoscopul zilei de azi 24 februarie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 24 februarie 2011


Berbec
Astăzi ar fi indicat în primul rând să fii atent la modul în care te exprimi, pentru a evita o oarecare confuzie. Mai mult ca niciodată, în această perioadă, vei iubi necondiţionat şi vei trata totul cu mai multă intensitate şi convingere. Spre seară, încearcă să gândeşti pozitiv, în special în contextul în care încerci să scapi de un obicei prost sau să te eliberezi de un angajament. E posibil să ai o problemă la locul de muncă cu o persoană de sex feminin.


Taur
Astăzi vei fi capabil să accepţi o dezamăgire şi asta doar dacă vei ţine cont de faptul că realitatea diferă cu mult faţă de viziunile tale. Acordă-ţi puţin timp pentru meditaţie pentru a reuşi să restabileşti o nouă direcţie de parcurs pe viitor. În cazul în care îţi doreşti o schimbare de reşedinţă, ziua de astăzi pare a fi ideală în acest sens. Dacă pe parcursul zilei vei hotărî să îţi oferi ajutorul într-un anumit context, încearcă să o faci necondiţionat.


Gemeni
Încearcă să fii cât mai receptiv astăzi, întrucât e probabil că părerile unor oameni din jurul tău să te ajute să faci un progres major în privinţa gradului tău de conştientizare. Evită orice presupunere ce te-ar putea determina să acţionezi bazându-te pe informaţii greşite. Fă o delimitare clară între sarcinile familiale şi cele profesionale şi încearcă să asculţi şi plângerile altora. Spre seară, vei impresiona noi prieteni sau cunoştinţe prin calităţile tale intelectuale.


Rac
Începi ziua marcat de o stare de copleseală, prin urmare încearcă să apelezi la o strategie de gestionare a sarcinilor de pe ordinea de zi. Vei apela la sprijinul unui prieten sau coleg în vederea obţinerii unor informaţii de care ai nevoie. Nu-ţi ignora intuiţia astăzi, chiar dacă asta va presupune schimbarea planurilor tale sau a direcţiei de parcurs în ultimul moment. Eşti tentat să arunci o privire la cursurile oferite de un institut local. Nu-ţi neglija partenerul de viaţă.


Leu
Cel mai important astăzi ar fi să reuşeşti să îţi aduni puterile în vederea împlinirii unui obiectiv de natură personală. Încearcă să eviţi pe cât posibil criticile sau jignirile la adresa cuiva, întrucât e foarte probabil să regreţi pe parcursul timpului. Vei cheltui ceva mai mult decât ţi-ai planificat, probabil pe o reparaţie sau pentru a cumpăra ceva pentru casa şi, drept urmare, vei fi nevoie să îţi ajustezi puţin bugetul. Nu ezita să cauţi alternative în vederea unui progres din punct de vedere financiar.


Fecioară
Astăzi, din dorinţa de a socializa, te vezi nevoit să apelezi atât la prietenii noi cât şi la relaţii mai vechi. Oamenii din jurul tău vor fi cu mult mai receptivi dacă îţi vei prezenta opiniile cu calm şi dintr-un punct de vedere obiectiv. Un prieten apropiat te va susţine şi te va încuraja să îţi reînnoieşti pasiunea pentru visele tale. În sfera sentimentală, apar noi oportunităţi în contextul unei călătorii sau prin intermediul comunicării deschise. Evită furia nejustificată astăzi.


Balanţă
Astăzi simţi nevoia de a renunţa la unele responsabilităţi, prin urmare încearcă o reclasificare a obiectivelor tale. O întâlnire cu un prieten drag îţi va aminti de adevăratele bucurii ale vieţii şi te va ajuta să te concentrezi mai mult pe lucrurile esenţiale pentru tine. În plan profesional, eşti nevoit să iei o decizie majoră; nu fi ezitant. În perspectivă, plănuieşti o scurtă călătorie alături de persoana iubită, cu scopul de a te relaxa.


Scorpion
Profită de starea de spirit astăzi pentru a te reechilibra din toate punctele de vedere; poţi apela şi la meditaţie în vederea obţinerii celor mai bune strategii de planificare pe viitor. Nu neglija latura productivă, îndreaptă-ţi atenţia spre sarcinile fizice sau organizatorice. E posibil ca, din cauza unui conflict minor cu partenerul de viaţă, să te confrunţi cu unele probleme emoţionale; evită să devii irascibil. Nu pare a fi o zi ideală pentru a încheia noi contracte.


Săgetător
Pe parcursul zilei de astăzi, vei conştientiza lucrurile destul de clar şi, drept urmare, vei înceta să mai consideri că ai nevoie de o schimbare majoră. Strategia după care te ghidezi azi te va ajuta să-ţi consumi energia în mod eficient. Pasiunea ta pentru un proiect profesional va reînvia. Vei fi nevoit să îţi încurajezi partenerul de viaţă, care pare să se confrunte cu o decizie dificilă. Evită să devii gelos dacă persoana iubită a fost prea ocupată pentru a avea grijă de nevoile tale.


Capricorn
Acordă astăzi atenţia necesară trăirilor tale şi încearcă să faci o delimitare clară între ceea ce gândeşti şi ceea ce simţi; apelează la meditaţie pentru a descoperi sursa de impas. E posibil să intri în posesia unor informaţii surprinzătoare legate de o iubire din trecut. Arată-i aprecierea ta partenerului de viaţă apelând la un mic cadou. În materie de bani, pentru a-ţi asigura un profit sigur, ar fi bine să investeşti într-un singur domeniu şi nu în toate direcţiile.


Vărsător
Astăzi ai ceva probleme emoţionale, posibil din cauza unor acţiuni neprevăzute. Percepi lucrurile în felul tău şi, drept urmare, ai tendinţa de a opune rezistenţă. Cea mai bună metodă de a ieşi din acest flux emoţional este de a-ţi îndrepta atenţia spre activităţi fizice. Nu evita astăzi ieşirile cu unii clienţi sau colegi, întrucât vor fi în avantajul tău. Spre seară, nu ţi-ar strica puţină relaxare după o zi haotică, dar productivă.


Peşti
Nu ţi-ar strica să fii ceva mai intuitiv astăzi. Pari că eşti destul de energic şi asta te ajută să rezolvi multe aspecte de pe ordinea de zi. În plan profesional, eşti pus în postura de a lua unele decizii importante; în acest context, ar trebui să ţii cont în special de poziţia pe care o ocupi. Eşti tentat să faci unele modificări cu caracter personal; evită însă şantajul emoţional. Spre seară, relaxează-te cu o carte bună sau o baie fierbinte.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS