Horoscopul zilei de azi 20 februarie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 20 februarie 2011


Berbec
Astăzi te bucuri în mod special de relaţiile tale cu cei din jur; pui deoparte o serie de sarcini şi te bucuri de activităţi sociale distractive. Un flirt neaşteptat te va surprinde şi te va face să te simţi dintr-o dată foarte atractiv. Acasă, e posibil să te confrunţi cu unele situaţii mai tensionate, aşa că vei simţi nevoia să evadezi. Poţi face unele câştiguri dacă te concentrezi pe investiţii pe termen lung. Încearcă să acorzi atenţia necesară obligaţiilor personale.


Taur
Lucrurile nu par să meargă pe placul tău, aşa că e posibil să-ţi fie cam greu să-ţi găseşti echilibrul emoţional. Dacă vrei să eviţi sentimentele de regret şi izolare, fii mai atent la nevoile celor din jur. Dacă vrei să-ţi îmbunătăţeşti relaţiile cu cei din jur, ar fi bine să-ţi dedici mai mult timp în acest sens. Spre seară, te bucuri de mai multă creativitate şi reuşeşti să pui în practică o idee grozavă. Ia în considerare varianta unei excursii de plăcere sau implicarea în activităţi distractive. Te bucuri de o stare de spirit pozitivă şi reuşeşti să faci totul fără cusur şi fără prea multe eforturi.


Gemeni
Astăzi vei progresa în măsura în care vei fi dispus să renunţi la conservatorism; până şi cea mai mică schimbare în gândire te poate ajuta să elimini unele piedici. Nu uita că e important să iubeşti necondiţionat; ar fi bine să deschizi ochii şi să observi nu doar defectele celor din jur, ci şi calităţile lor. Te tentează ideea de a călători; ai grijă totuşi să nu exagerezi cu cheltuielile. Unele persoane din jur vor realiza că ideile tale sunt cu adevărat bune şi vor încerca să ţi le fure.


Rac
Dacă îţi vei onora responsabilităţile încă de dimineaţă, te vei bucura de o zi relaxantă de la prânz încolo. Fii precaut dacă pleci la un drum, pentru că cei din jur nu vor fi prea atenţi. Pe tot parcursul zilei, te vei bucura de compania unor persoane noi, alături de care te vei simţi foarte bine. Ai şansa că eforturile tale creative să se materializeze; te poţi bucura de unele evenimente sociale, dar evită să fii prea generos. Ar trebui să nu-i permiţi partenerului tău de viaţă să-ţi cheltuiască toţi banii.


Leu
Astăzi vei fi destul de preocupat şi vei avea multe pe cap; nu te obosi să-ţi exprimi ideile, pentru că cei din jurul tău vor da dovadă de încăpăţânare şi nu-ţi vor lua în considerare sfaturile sau sugestiile. Ţi-ar prinde bine dacă ţi-ai rezerva puţin timp pentru a trece în revistă schimbările pozitive pe care le-ai făcut în ultima vreme. Mici probleme de sănătate e posibil să te ţină pe loc astăzi, mai ales dacă nu ai prea avut grijă de tine în ultima perioadă. Nu uita să-i arăţi partenerului tău de viaţă cât de mulţi ţii la el.


Fecioară
Ar fi bine să nu fii încăpăţânat astăzi şi să renunţi la sentimentele de furie şi de regret; în caz contrar, nu vei reuşi decât să te simţi mai nefericit. E o perioadă optimă pentru a analiza cum te simţi şi pentru a te implica în unele activităţi fizice, care îţi pot readuce sentimentul de echilibru la nivel emoţional. Spre seară, e posibil să te confrunţi cu o schimbare de planuri în ultimul minut; dacă vrei ca totul să iasă bine, fii flexibil. Nu te sfii să-ţi exprimi concepţiile şi atitudinile în mod liber.


Balanţă
Vei simţi nevoia în această dimineaţă să-ţi rezervi câteva minute pentru a analiza progresele pe care le-ai făcut în ultimele şase luni. Vei fi nevoit să te confrunţi cu unele aspecte pe care le-ai ignorat în trecut şi care vor ieşi acum la suprafaţă. Împărtăşeşte-ţi ideile cu o persoană apropiată şi e posibil să te bucuri de idei noi şi interesante venite din partea acesteia. Problemele de natură financiară se vor agrava dacă partenerul tău de viaţă va continua să ignore regulile pe care le-aţi stabilit împreună.


Scorpion
Astăzi vei simţi că eşti solicitat din toate direcţiile, aşa că îţi va fi dificil să iei o decizie cu privire la ce poţi face în continuare. Nevoia ta de creativitate atinge cote impresionante şi simţi nevoia să ţi-o echilibrezi prin artă, muzică sau dans. Puţină activitate fizică nu ţi-ar strica; te-ar putea ajuta să-ţi recapeţi starea de bună dispoziţie şi să-ţi pui ordine în gânduri. Spre seară, e posibil să te bucuri de conversaţii intime cu cei dragi. Fii mai răbdător cu cei din jur şi încearcă să înţelegi dilemele cu care ei se confruntă.


Săgetător
Treci printr-o perioadă de dezvoltare spirituală în ceea ce priveşte relaţiile tale personale. Încearcă să te analizezi puţin - poţi descoperi şi te poţi elibera de unele temeri care te-au influenţat la nivelul subconştientului. E posibil să realizezi că ai fost atras în relaţii cu persoane relativ diferite faţă de cei cu care obişnuiai să te împrieteneşti. Nu încerca să impresionezi pe cineva făcând cheltuieli exagerate. Ţi-ar prinde bine dacă ai face un efort de finalizare a unor proiecte stresante.


Capricorn
Ai senzaţia că aproape orice din jurul tău îţi afectează idealurile, aşa că e posibil să te concentrezi mai greu astăzi. Începi ziua cu unele activităţi fizice, urmând să te limitezi doar la activităţi mentale în a doua jumătate a zilei. Ţinând cont că în ultima vreme nu prea ai mai comunicat cu persoana iubită, ar fi indicat să-ţi propui să petreci mai mult timp alături de aceasta. E posibil să legi noi legături romantice, însă încearcă să nu fii egoist şi fii sigur că-ţi cunoşti bine motivele înainte de a face un pas înainte.


Vărsător
Te va cuprinde o poftă nebună de independenţă, aşa că e posibil ca astăzi să faci unele lucruri care, de altfel, nu-ţi prea stau în fire. Urmează-ţi inima, dar încearcă să nu te comporţi iresponsabil şi să nu faci promisiuni pe care nu le poţi onora în mod sigur. Spre seară, rămâi acasă şi încearcă să te relaxezi lecturând. Astăzi îţi priesc evenimentele legate de artă, teatru sau muzică. Sunt şanse să înfiripi o relaţie sentimentală cu o persoană dintr-un mediu cultural diferit.


Peşti
E posibil ca unele suferinţe sau regrete mai vechi să te ţină în loc. Încearcă să analizezi cu atenţie ce te afectează şi să elimini orice piedică. E o zi bună pentru a finaliza proiecte casnice sau activităţi ce implică lucrul intens cu documente. Ar fi bine să iei în considerare varianta de a demara un proiect creativ, care te poate ajuta să-ţi dezvolţi abilităţile artistice. E posibil să faci o vizită unui prieten sau unei rude care nu s-a simţit prea bine în ultima perioadă. Cât timp nu te simţi stăpân pe emoţiile tale, evită confruntările directe.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS