Horoscopul zilei de azi 21 februarie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 21 februarie 2011


Berbec
După o săptămână plină de transformări, vei fi în sfârşit pregătit să faci un pas înainte. E posibil ca unele solicitări sau invitaţii neaşteptate să-ţi schimbe planurile, însă nu e cazul să te plângi, pentru îţi vor face ziua mai distractivă. Simţi nevoia să-ţi împărtăşeşti cele mai profunde sentimente cu o persoană apropiată, care te susţine în fiecare mişcare pe care o faci. Poţi obţine câştiguri importante dacă îţi vei face planuri solide de investiţii. Înscrie-te la un curs sau alătură-te unui club de fitness. La serviciu, încearcă să nu atragi prea mult atenţia asupra ta.


Taur
Astăzi te vei simţi încurajat să te exprimi cu autenticitate faţă de cei din jur şi să-ţi arăţi toate feţele posibile. Dacă simţi nevoia să faci unele schimbări în viaţa ta, e cazul să treci la acţiune. Poţi evita o situaţie ghinionistă spre seară, cât timp îţi iei măsuri de precauţie suplimentare. Încearcă să nu fii fixist cu privire la părerea ta despre socializare. Simţi nevoia să evadezi puţin; fii atent să nu te laşi înşelat de cei din jur.


Gemeni
S-ar putea să decizi să-ţi ignori responsabilităţile astăzi şi să preferi doar distracţia şi aventura. În relaţiile cu familia şi cu prietenii apropiaţi, ar fi indicat să-ţi menţii onestitatea. Îţi poţi recăpăta echilibrul emoţional dacă te vei concentra în primul rând pe nevoile proprii şi, mai apoi, pe nevoile altora. Spre seară, e posibil să te întinzi la o discuţie telefonică mai lungă cu un prieten de la distanţă. Încearcă să te concentrezi; n-ar strica să-ţi aloci câteva ore suplimentare pentru a dezvolta unele idei creative pe care le ai. E posibil ca o persoană apropiată să aibă nevoie de ajutorul tău.


Rac
O multitudine de idei îţi vor fuge prin minte astăzi. Te poţi implica în unele activităţi sociale, care-ţi vor permite să-ţi împărtăşeşti visurile şi idealurile cu cei din jur. E posibil să obţii nişte informaţii false cum că o anumită persoană din jurul tău e pe punctul de a genera unele probleme. Activităţile sociale şi călătoriile îţi pot oferi ocazia de a te implica în conversaţii interesante, dar şi oportunitatea de a cunoaşte persoane noi. În relaţiile personale, eşti predispus la reacţii exagerate.


Leu
Astăzi vei fi cuprins de o stare generală de bună dispoziţie. Când tocmai erai pe punctul de a-ţi pierde încrederea în cineva, vei fi surprins să vezi că-şi ţine promisiunile. Asigură-te că proiectele noi în care te implici îţi aduc nu doar satisfacţii morale, ci şi financiare. E posibil ca cei din jur să îţi ofere sfaturi şi opinii contradictorii astăzi. Fii atent la unele facturi neaşteptate, care te pot da peste cap din punct de vedere financiar.


Fecioară
Vei fi mult mai eficient dacă vei opta să-i abordezi direct pe cei din jur, fără ocolişuri. Poţi înţelege mai bine ceea ce se întâmplă într-una din relaţiile tale personale dacă alegi să meditezi mai mult asupra acesteia. Hrăneşte-ţi sufletul interacţionând cu persoane din grupul tău sau implicându-te, spre seară, într-un proiect creativ. E posibil să-ţi vizitezi un prieten cu care nu reuşeşti să te vezi prea des. Te poţi confrunta cu promisiuni deşarte, dar şi cu unele probleme financiare care-ţi încurcă planurile.


Balanţă
În jurul tău, sunt numai oportunităţi, aşa că fii deschis şi receptiv. Concentrează-te pe a învăţa mai multe în loc să alegi să le arăţi celor din jur cât de multe lucruri ştii; n-ai vrea ca alţii să te considere plictisitor sau enervant. Ia-ţi câteva clipe de pauză şi e posibil să realizezi că o veche dorinţă de-a ta e deja îndeplinită. Cei din jur îţi vor cere sfaturi astăzi şi te vor aprecia pentru sensibilitatea şi compasiunea de care dai dovadă. Fii mai discret în discuţiile cu ceilalţi.


Scorpion
Eşti gata să iei în considerare noi metode de a-ţi îndeplini obiectivele, pentru că riscurile implicate par nesemnificative în comparaţie cu ceea ce speri să obţii. Spre seară, ai tendinţa de a explora noi activităţi, noi locuri şi noi persoane. În contextul unei scurte călătorii de afaceri, cei din jur vor fi impresionaţi de iniţiativa ta şi de capacitatea ta de a-ţi îndeplini scopurile. Fii mai atent la ceea ce face partenerul tău de viaţă, dacă vrei să nu vă confruntaţi cu probleme financiare.


Săgetător
Astăzi, activităţile de grup şi sociale se vor intensifica, iar conversaţiile vivace în care te vei implica îţi vor genera idei noi şi inovative. E posibil să te confrunţi cu unele probleme de atenţie astăzi, aşa că fii atent, în special dacă conduci. Apar noi oportunităţi de a te dezvolta în plan profesional, însă vor trece pe lângă tine dacă nu eşti atent. Încearcă să te concentrezi pe a obţine noi informaţii şi pe activităţi de cercetare consistente în domeniul tău de activitate.


Capricorn
Astăzi vei fi într-o stare perfectă pentru a te implica în activităţi sociale, aşa că lasă-ţi grijile şi treburile deoparte pentru moment. Ar fi cazul să-ţi arăţi recunoştinţa faţă de cei dragi, în special pentru rolul important pe care-l au în viaţa ta. Spre seară, eşti extrem de vorbăreţ; încearcă totuşi să nu dezvălui prea multe detalii personale unor persoane nepotrivite. Ţine-ţi nervii în frâu şi evită situaţiile care-ţi pot cauza accidente. Abilitatea ta de a lucra cu detaliile te va ajuta să te remarci. Poţi stabiliza situaţiile dificile cât timp eşti dispus să faci şi mici compromisuri.


Vărsător
Te bucuri de o energie creativă intensă; e timpul să le arăţi celor din jur cât de abil şi cât de talentat eşti. Pune-ţi ideile pe hârtie, ca să fii sigur că nu pierzi nimic important. Seara o vei petrece în compania prietenilor apropiaţi şi te vei bucura de afecţiunea şi de suportul lor. Sunt posibile unele schimbări semnificative în plan profesional, care-ţi pot aduce o creştere a veniturilor câştigate. Dacă ai de-a face cu persoane străine astăzi, fii precaut. N-ar fi rău să-ţi planifici o mică vacanţă alături de persoana iubită; ai nevoie de odihnă.


Peşti
Astăzi te simţi dintr-o dată mai inspirat şi îţi recapeţi optimismul. Acordă-ţi puţin timp pentru a-ţi pune pe hârtie gândurile şi astfel vei reuşi să scapi de îndoielile pe care le-ai tot avut cu privire la viitorul tău. Încearcă să-ţi reorganizezi programul de lucru, în aşa fel încât să mai reduci nivelul de stres. Un prieten drag te va convinge să i te alături pentru o distracţie în această seară; cu cât te implici mai mult în activităţile prietenilor tăi, cu atât mai uşor te vei apropia de ei. Activităţile sociale îţi pot aduce unele satisfacţii; evită astăzi să fii extravagant şi nu te implica în tranzacţii financiare riscante.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS