Horoscopul zilei de azi 19 februarie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 19 februarie 2011


Berbec
Astăzi vei avea o atitudine uşor rebelă, aşa că îţi va fi mai greu să te supui regulilor şi să urmezi anumite direcţii stabilite. Ar fi bine să nu mai fii egoist şi să începi să fii mai atent şi la nevoile altora; în acest fel, poate nu vei mai reacţiona la absolut orice. Fă-ţi timp pentru a-ţi analiza puţin bugetul, mai ales dacă ştii că ai cam cheltuit bani în mod iresponsabil în ultima perioadă. Cât timp eşti dispus să asculţi, ai numai de câştigat. E posibil să te confrunţi cu mici probleme de sănătate pentru că nu ai prea avut grijă de tine în ultima vreme.


Taur
Încă de dimineaţă, te vei ocupa de principalele tale responsabilităţi; pe măsură ce vei face ordine în lucruri, îţi va rămâne restul zilei liber pentru a te relaxa. E posibil să te bucuri de nişte bani primiţi pe neaşteptate. Nu te mai da peste cap încercând să ai grijă de toţi cei din jurul tău; concentrează-te asupra propriei persoane. Te bate gândul să îţi iei o mică vacanţă şi să călătoreşti, însă nu e posibil chiar acum. Încearcă să-ţi controlezi furia dacă nu vrei să-i răneşti pe cei dragi.


Gemeni
Astăzi îţi va uşor să rezolvi tot ceea ce ai de făcut. Îndată ce vei termina, te poţi bucura de începutul unui weekend spontan! Ai pierdut destul timp solicitând părerile şi sfaturile altora - e timpul să faci ceea ce-ţi spune inima. Spre seară, vei fi preocupat de o problemă supărătoare; poţi descoperi cauzele acesteia şi soluţia perfectă dacă te vei detaşa puţin de situaţie şi vei privi lucrurile obiectiv. Nu te implica emoţional în relaţii cu persoane care sunt incapabile să trăiască la standardele tale.


Rac
Realizezi cu stupoare că acţionezi de ceva timp bazându-te pe o concepţie greşită; vei fi nevoit să faci câţiva paşi înapoi şi să-ţi redefineşti gândurile. Exprimă-ţi sentimentele faţă de cei din jur într-un mod direct şi onest; fără îndoială, conversaţiile sunt un punct forte pentru tine astăzi. Nu te aventura să faci promisiuni sau jurăminte măreţe astăzi, pentru că fiecare cuvânt pe care-l spui celor de jur va fi luat în serios. Poţi lega relaţii utile dacă te implici astăzi în anumite proiecte legate de mediu.


Leu
Ascultă-i cu atenţie pe cei dragi, pentru că e posibil ca vorbele lor să te ajute să-ţi schimbi perspectiva asupra lucrurilor. Chiar dacă ţi se pare că o anumită relaţie personală evoluează surprinzător, încearcă să nu-ţi creezi aşteptări irealiste. Fii mai atent la situaţia ta financiară, pentru că se pare că nu ştii foarte bine care-ţi sunt resursele. Pune pixul pe foaie şi fă-ţi un plan concret pentru viitor. Parteneriatele de afaceri sunt profitabile astăzi, însă nu e o zi indicată pentru călătorii. E posibil ca partenerul de viaţă să se dovedească nedemn de afecţiunea pe care i-o oferi.


Fecioară
Ai şansa să-ţi faci ziua mai frumoasă, cât timp eşti dispus să accepţi provocările care se pot ivi. Planurile şi strategiile de viaţă la care te-ai gândit în ultimul an te pot ajuta să treci mai uşor peste eventualele obstacole din prezent, însă ar trebui să-ţi pui ideile în acţiune. Începând de astăzi, e posibil să dai startul pentru un stil de viaţă mai sănătos, iar asta îţi va aduce o schimbare importantă. Eşti mai hotărât să te lupţi pentru idealurile tale şi simţi nevoia să te eliberezi de rutină, aşa că n-ar fi rău să eviţi discuţiile relaxante şi să te implici în unele activităţi de grup plăcute.


Balanţă
Încă de dimineaţă, noi sarcini îţi aterizează direct pe birou (şi tocmai ai fi crezut că te mai eliberezi puţin!). Vei fi nevoit să delegi din responsabilităţile curente sau să mai amâni unele proiecte pentru care mai ai timp; este evident faptul că trebuie să-ţi restabileşti priorităţile pentru a te încadra în termenele-limită. Spre seară, acasă, vei face unele calcule cu privire la bugetul tău sau al familiei. E posibil ca atmosfera de acasă să fie cam agitată; dacă nu te organizezi, în mod sigur te vei lăsa influenţat în sens negativ.


Scorpion
Ar fi cazul să renunţi să te lupţi cu emoţiile tale; cât timp le ignori, nu vei putea înţelege mesajele importante pe care ţi le transmit. E posibil ca cei din jur să te împingă forţat spre unele conversaţii inutile; vei fi mult mai productiv dacă îţi vei menţine concentrarea pe activităţile pe care trebuie să le faci de unul singur. Spre seară, nişte apropiaţi îţi vor cere sfatul într-o problemă, dată fiind reputaţia ta de a oferi suport practic.


Săgetător
Conflictele cu care te confrunţi de dimineaţă la serviciu ţi-ar putea bloca progresul şi te-ar putea forţa să sistezi un proiect până pe săptămâna viitoare; dacă nu poţi găsi o soluţie de compromis, încearcă o sesiune de brainstorming cu colegii tăi. Spre seară, încearcă să-ţi faci puţin timp pentru tine însuţi, pentru a-ţi procesa gândurile şi pentru a te reface de pe urma unei săptămâni obositoare din punct de vedere emoţional. Weekendul acesta, te vei implica în mod special în activităţi sociale.


Capricorn
Nu te îngrijora dacă te simţi copleşit încă de dimineaţă; vei reuşi să rezolvi toate lucrurile la timp până spre după-amiaza, cât timp te vei concentra pe responsabilităţile principale. Faci planuri pentru o seară distractivă alături de persoane noi şi în locuri noi, în încercarea de a-ţi hrăni curiozitatea şi de a-ţi lărgi perspectivele. Evită să faci promisiuni pe care e posibil să nu ţi le poţi onora, indiferent de cât de mult îţi doreşti asta. Sunt posibile certuri cu prietenii sau cu unii copii din mediul tău de viaţă; încearcă să depăşeşti momentul şi ţine-ţi nervii în frâu.


Vărsător
Astăzi pui echilibrul fizic pe primul loc şi eşti mai atent la sănătatea ta şi la nevoile tale personale. O factură nedorită şi neaşteptată îţi va dezechilibra uşor bugetul pentru câteva luni. Este important să-ţi exprimi convingerile, însă ai tendinţa să exagerezi lucrurile în acest weekend, aşa că nu ţi-ar strica să fii mai pragmatic. Nu lua totul în serios, dar mergi mai departe cu o bănuială pe care o ai, pentru că e posibil să câştigi ceva bani de pe urma ei.


Peşti
Îţi vei petrece cea mai mare parte a zilei încercând să-i faci pe cei din jur să se simtă bine şi ajutându-i să se confrunte cu frustrări emoţionale sau situaţii confuze. Lasă-te purtat de intuiţie astăzi; împărtăşeşte-ţi experienţele personale şi încurajează-i pe cei din jurul tău. Un telefon neaşteptat e posibil să-ţi schimbe brusc planurile pentru această seară (e posibil să primeşti o invitaţie intrigantă). Sunt şanse mari să te bucuri de o schimbare de look sau să începi un nou program de slăbire.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS