Horoscopul zilei de azi 30 ianuarie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 30 ianuarie 2011


Berbec
Astăzi un grup de prieteni îţi va cere ajutorul în organizarea unui eveniment. Chiar dacă nu ai timp, este bine să-ţi faci, pentru a da o mână de ajutor. S-ar putea să apară oportunităţi interesante în urma participării tale la această activitate. Vei face o investiţie profitabilă în tine, aşa că nu sta deoparte.


Taur
Ai dreptate în momentul în care te gândeşti să nu-ţi împovărezi prietenii cu problemele tale, dar dacă ai pretenţia că în momentul în care prietenii tăi au aflat despre problemele tale, ar trebui să le şi rezolve, atunci ai o atitudine greşită. Oamenii din viaţa ta îţi pot oferi suport moral, dar nu pot face ca nefericirea sau stresul din viaţa ta să dispară.


Gemeni
Dacă ţi-ai făcut planuri de călătorie, este bine să verifici biletele încă o dată, să te asiguri că nu-i nimic în neregulă cu mijlocul de transport sau că ţi-ai împachetat toate lucrurile de care ai nevoie. Sunt posibile schimbări sau amânări neaşteptate. Va trebui să dai dovadă de flexibilitate.


Rac
Mai mult ca oricând visele tale sunt importante astăzi. Faci multe presupuneri cu prietenii tăi, care de fapt reprezintă speranţele tale. Ai fost cam în ceaţă în ultima perioadă. Nu eşti sigur cum trebuie să procedezi în continuare şi unde trebuie să te îndrepţi. Tot ce trebuie să faci este să-ţi imaginezi cum îţi doreşti să fie viaţa ta de acum înainte, iar universul va lucra pentru tine.


Leu
Vei întâlni nişte persoane gălăgioase astăzi, care nu vor ezita a-ţi împărtăşi părerile lor. Vestea bună este că vei ştii să faci faţă situaţiei, acţionând cu multă diplomaţie. Tot ce trebuie să faci este să asculţi cu atenţie ce au de spus, iar mai apoi să ignori cu desăvârşire sfaturile lor.


Fecioară
Unul dintre prietenii tăi cei mai buni, încearcă ceva nou acum şi are nevoie de tot suportul tău moral. Va trebui să stai prin preajma lui mai mult timp până vei înţelege de ce vrea să facă asta. Chiar dacă filosofia ta de viaţă este contrară părerii prietenului tău, va trebui să-l încurajezi necondiţionat.


Balanţă
Cel mai bun lucru pe care poţi să-l faci astăzi, este să nu laşi pe nimeni să te ghideze. Tu ştii cel mai bine ce-i mai bine pentru tine şi vei reuşi acum să te apropii de ceea ce-ţi doreşti cu adevărat. Vei reuşi să te concentrezi asupra lucrurilor cu adevărat importante, dacă vei ignora influenţele exterioare.


Scorpion
Dacă eşti implicat într-o relaţie la început, ai grijă de a nu te băga prea mult în viaţa celuilalt, chiar în acest moment. Nu vei reuşi, în acest fel, decât să creezi neîncredere între voi, în loc să fiţi siguri de relaţia voastră. Este un moment important de tranziţie în viaţa ta, în care va trebui să stabileşti un echilibru între viaţa dinainte de cuplu şi acum.


Săgetător
Dacă prin comunicarea verbală nu vei reuşi să te faci înţeles astăzi, îţi poţi folosi privirea şi gesturile fizice pentru a comunica mai creativ şi pe înţelesul tuturor. Această metodă o poţi folosi nu numai cu partenerul de viaţă ci şi cu partenerii de afaceri. Spune multe folosind cuvinte puţine!


Capricorn
Toată lumea din jurul tău ar putea fi şocată de nişte evenimente neprevăzute, toţi în afară de tine. Se pare că ai ştiut dinainte ce se va întâmpla, datorită intuiţiei tale puternice de astăzi. Astfel, vei reacţiona primul şi nu-ţi vei crea un stres în plus. Ai încredere în instinctul tău şi mergi înainte, pentru că ştii exact unde trebuie să ajungi.


Vărsător
Îţi vei petrece ziua printre adulţi, dar asta nu înseamnă că ei se vor comporta ca atare. Deşi la început vei trata situaţia cu compasiune şi toleranţa vei realiza că nu rezolvi nimic. Oamenii trebuie abordaţi precum merită, aşa că vei reuşi să pui la punct pe câţiva dintre ei cu replici sclipitoare şi remarci ironice.


Peşti
Astrele au grijă de tine aşa că este uşor să-ţi faci o zi bună şi mai ales de a începe un proiect nou. Eşti energic şi dispui de inspiraţia de care ai nevoie. Eşti atras spre educaţie, aşa că după-amiaza ţi-o vei petrece cu câteva cărţi în mâna sau urmărind documentare interesante.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS