Horoscopul zilei de azi 29 ianuarie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 29 ianuarie 2011


Berbec
Astăzi te vei întreba care sunt exact visurile tale şi unde vrei să ajungi peste 10 ani. Este mai important ca oricând să înţelegi exact ce-ţi doreşti şi de a încerca să-ţi faci fanteziile să devină realitate. După o analiză atentă îţi vei da seama şi cum poţi face că aceste vise să devină realitate.


Taur
Este important astăzi de a privi cu respect şi consideraţie munca în echipă. Chiar dacă acest lucru nu va reuşi să-ţi rezolve problemele individuale, vei ştii să alegi ce-i mai bine pentru grup. Câţiva coechipieri au o părere greşită despre tine, astfel că acum este momentul să demonstrezi că se înşeală.


Gemeni
Vei întâlni o situaţie cu care ai mai avut de a face şi în trecut, aşa că numai tu vei fi în măsură de a te descurca şi acum, având experienţă. Chiar dacă întâmplarea poate aduce lupte şi conflicte dure, vei reuşi să transformi totul cu diplomaţia de care dai dovadă. După ce vei împărtăşi ce gândeşti, negocierea va avea succes şi ambele părţi vor avea de câştigat.


Rac
Va trebui să fii mai econom cu banii tăi. Evită să faci cheltuieli inutile câteva zile. Va mai trebui să faci faţă unor costuri ascunse, de care nu ştii încă. Este mai bine să fii precaut, decât să-ţi pară rău după aia. Poţi să-ţi distragi atenţia de la dorinţa de a face cumpărături, implicându-te în treburile gospodăreşti de pe lângă casă.


Leu
Un prieten sau un partener de proiect poate face nişte greşeli foarte mari, dar nu-l poţi abandona acum, când are cea mai multă nevoie de îndrumarea ta. Această relaţie nu se va clarifica peste noapte aşa că pregăteşte-te de conversaţii lungi şi explicaţii multe. Ca prieten, va trebui să-l asculţi şi să fii lângă el.


Fecioară
Astăzi va trebui să răspunzi la evenimentele din ultima perioadă. Acest lucru nu reprezintă nicio noutate, pentru că oamenii în general îşi doresc să afle ce gândeşti şi cum vezi tu lucrurile. Asigură-te că vei aduce critici obiective şi nu vei critica doar de dragul de a o face.


Balanţă
Vei avea succes astăzi dacă îţi vei lăsa imaginaţia să zboare. Acest lucru te va ajuta să sari peste obstacole şi de a-ţi face noi aliaţi. Creativitatea de care dai dovadă, va reuşi să facă câteva transformări atât în viaţa profesională cât şi cea personală. Nu eşti mulţumit de prezent, aşa că aceste schimbări sunt binevenite.


Scorpion
Această zi va reuşi să-ţi ofere câte puţin din fiecare. Vei reuşi să munceşti, să te distrezi dar şi să petreci timpul cu persoana iubită. Vei reuşi să-ţi faci un program, care să le includă pe toate. Totuşi fii deschis la orice idee nouă şi mai ales de a merge într-o aventură cu cineva, în ultima clipă.


Săgetător
Ştii că eşti inteligent, iar încrederea în tine nu va fi o problemă pentru tine astăzi. Cineva îţi va face cunoştinţă cu nişte persoane importante, oferindu-ţi o şansă pe care ai aşteptat-o de mult. Nu fii timid şi nu respinge din start ideile neobişnuite şi ciudate. Îţi vei da seama de unele lucruri astăzi pentru că eşti în formă.


Capricorn
Primeşti o ofertă de a pleca într-o călătorie. Nu pleca înainte de a-ţi termina treaba la serviciu şi de a lăsa lucrurile în ordine. O călătorie este o idee bună, chiar dacă şi numai pentru câteva ore. Fă-ţi planuri în acest sens şi anume ce festivaluri vrei să urmăreşti, ce monumente vrei să vizitezi, etc.


Vărsător
Chiar dacă ideile tale nu par geniale la prima vedere, nu este un motiv de a nu le împărtăşi şi cu ceilalţi. Dacă ceilalţi vor fi reticenţi, acest lucru va fi din cauză că ei nu înţeleg ce spui şi nu pentru că ei consideră că tu greşeşti. Ai şanse de a obţine colaborări productive, în acest moment.


Peşti
Vei observa astăzi ca în jurul tău toată lumea este dispusă spre comunicare. Dacă îţi doreşti să împărtăşeşti ideile filosofice şi vrei să fii ascultat, astăzi este o zi potrivită. Intelectul tău este cea mai interesantă calitate şi poţi fascina pe oricine. Dacă vei dori să avansezi într-o relaţie personală sau profesională, astăzi vei reuşi cu efort minim.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS