Horoscopul zilei de azi 28 ianuarie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 28 ianuarie 2011


Berbec
Dacă vei întâmpina probleme cu finanţele astăzi, încearcă să ai o conversaţie faţă-n faţă cu persoana în cauză. S-ar putea să fie mai uşor, decât crezi. Vei reuşi să comunici foarte bine şi să te faci înţeles. Ai nevoie de nişte explicaţii şi astăzi le vei obţine, chiar dacă vor fi nemulţumitoare.


Taur
Vei simţi o mare compasiune pentru ceilalţi oameni astăzi, care s-ar putea să-ţi distragă atenţia de la sarcinile zilnice. Dacă ai un termen limită, încearcă să te aduni şi să-ţi termini treaba la timp. Chiar dacă multe persoane vor veni la tine să se plângă nu trebuie să le preiei starea.


Gemeni
Chiar dacă eşti o persoană deschisă, astăzi nu te vei putea abţine să nu priveşti doar aparenţele. Vei judeca oamenii superficial şi ai toate şansele să te înşeli în privinţa lor. Dacă te întâlneşti cu prietenii, nu zăbovi mai mult decât este cazul, pentru că ai tendinţa de a amâna sarcinile zilnice.


Rac
Eşti destul de inteligent ca să ştii că eşti propriul stăpân al vieţii tale, dar astăzi prietenii vor încerca să te influenţeze. Oricât de mult ar insista ceilalţi să faci ca ei, va trebui să reuşeşti să te detaşezi. Simţi de mai mult timp că ai de urmat o cale proprie, iar astăzi anturajul tău va trebui să înţeleagă acest lucru.


Leu
Îţi doreşti să-ţi trăieşti viaţa în stilul tău, dar pentru asta va trebui să plăteşti un preţ. Dacă vei deveni independent, reputaţia ta va avea de suferit şi vei părea un ciudat în faţa altora, pentru că nu respecţi regulile. Totuşi, va trebui să încetezi să iei decizii în funcţie de cum te fac să pari în ochii altora.


Fecioară
Nu poţi face să te înţelegi cu cineva mai bine, dacă nu cooperează. Conflictul dintre voi poate fi din cauză că nu sunteţi compatibili. În loc să-ţi mai baţi capul şi să insişti de a salva această relaţie, mai bine mergi înainte şi tratează cu indiferenţă acest aspect. Nu ai cum să ţi-i faci pe toţi prieteni.


Balanţă
Nu poţi face să te înţelegi cu cineva mai bine, dacă nu cooperează. Conflictul dintre voi poate fi din cauză că nu sunteţi compatibili. În loc să-ţi mai baţi capul şi să insişti de a salva această relaţie, mai bine mergi înainte şi tratează cu indiferenţă acest aspect. Nu ai cum să ţi-i faci pe toţi prieteni.


Scorpion
Te gândeşti de mult timp să schimbi ceva în viaţa ta şi să-ţi asumi mai multe riscuri la serviciu. Ideile tale vor avea rezultate bune astăzi, aşa că nu ezită să le pui în practică. Cu cât eşti mai curajos cu atât va fi mai bine pentru tine astăzi. La finalul zilei, partenerul de viaţă va fi mândru de tine.


Săgetător
Eşti stresat astăzi, iar ziua ţi se va părea foarte lungă. A sosit un termen limită şi te vei da peste cap pentru a te menţine pe linia de plutire în faţa superiorilor. Înainte de a deveni agresiv şi agitat, încearcă să obţii o amânare. Foloseşte-ţi talentul de negociator şi farmecul personal şi vei putea respira uşurat la final.


Capricorn
Încearcă să ieşi din casa astăzi şi să socializezi mai mult. Nu numai că vei părea un tip simpatic celorlalţi, dar îţi va face şi plăcere să afli ce mai gândesc ce-i din jurul tău şi cum îşi trăiesc viaţa. Vei deveni foarte popular în această perioadă, aşa că nu ezită să adopţi un comportament prietenos cu toată lumea.


Vărsător
Astăzi, în final vei reuşi să te detaşezi de trecut şi să priveşti cu încredere spre viitor. Cu cât ţi-a fost mai greu până acum, cu atât ai învăţat mai multe. Cu aceste lecţii ştiute este greu de crezut că nu vei lua cele mai bune decizii de acum încolo. Toţi ceilalţi aşteaptă noua ta mişcare.


Peşti
Încearcă să nu te cenzurezi astăzi. Vorbeşte deschis şi spune-ţi părerea liber fără să te îngrijorezi de cum sună aceste lucruri în urechile altora. Ai o reputaţie bună pentru că şi în trecut ideile tale au adus ceva nou, aşa că şi acum eşti privit cu încredere şi ai şanse de succes.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS