Horoscopul zilei de azi 27 ianuarie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 27 ianuarie 2011


Berbec
Chiar dacă nu ai niciun obstacol care să-ţi stea în cale astăzi, totuşi te simţi tras înapoi. Se pare că vei fi în criză de timp, nu ai bani câţi îţi trebuie sau nu găseşti suportul celor apropiaţi. Totuşi, va trebui să realizezi că toate astea nu sunt decât nişte scuze. Până la urmă se va întâmpla, doar ce-ţi doreşti tu.


Taur
Dacă vei încerca să explici ceva unei persoane astăzi, nu vei reuşi decât să agravezi neînţelegerea şi mai mult. Va trebui să-ţi aduci mai multe materiale cu tine, fotografii, audio sau orice altceva cu care te-ai putea face înţeles mai bine. Cu perseverenţă vei reuşi să-i convingi, în aşa fel încât vor sări în ajutorul tău.


Gemeni
Ai tendinţa de a fi agresiv astăzi, iar acest lucru va face mai mult rău decât bine. Încearcă să te comporţi diplomat, mai ales cu prietenii sau membrii familiei. Eşti frustrat astăzi, aşa că distanţează-te de cei care reuşesc să te provoace sau să te calce pe nervi. Vestea bună este că vei întâlni cel puţin o persoană astăzi, care va reuşi să pună un zâmbet pe chipul tău.


Rac
Nu ar trebui să te comporţi sau să vorbeşti prea rapid astăzi. Nu numai că ceilalţi ţi-ar putea interpreta vorbele greşit, dar ar putea fi chiar şi enervaţi de gălăgia care o faci. Vei părea arogant, dacă nu te concentrezi asupra persoanei cu care vorbeşti. Încearcă să asculţi mai mult ce încearcă ceilalţi să spună, dar mai ales ce nu-ţi spun.


Leu
Tensiunea din viaţa ta va dispărea ca prin minune dacă vei lăsa lucrurile să meargă de la sine. Nu ai niciun motiv să te panichezi sau să te îngrijorezi. Trage aer în piept şi relaxează-te, pentru că numai aşa vei reuşi să te încarci cu energie pozitivă. Spre sfârşitul zilei, vei deveni chiar entuziasmat de ceea ce ai de făcut.


Fecioară
Dacă uneori este dificil să iei decizii, astăzi pentru tine acest lucru va fi o adevărată plăcere. Analizezi cu grijă fiecare posibilitate, iar de abia apoi te vei decide. Este o zi bună pentru a urma un curs neaşteptat, în locul rutinei zilnice. Accepta orice provocare şi orice lucru inedit, care îţi iese în cale.


Balanţă
Vei fi ca o rază de soare, oriunde te vei duce astăzi. Nimeni nu va reuşi să fie trist dacă tu îi vei fi alături. Chiar dacă nu te simţi atât de fericit pe cât pretinzi, vei reuşi să dispui de energie pentru a avea o zi bună. Lucrezi foarte bine în echipa şi îţi face plăcere să fii în preajma oamenilor, aşa că nu vei refuza nicio invitaţie.


Scorpion
Să te implici în noi proiecte sau să fii de acord cu idei noi îţi face o adevărată plăcere, dar nu toţi sunt de acord cu tine. Oamenii din jurul tău, sunt astăzi foarte precauţi şi nu sunt dispuşi să rişte deloc. Nu-i nevoie să-i aştepţi şi pe ei, aşa că fă ce ai de făcut de unul singur.


Săgetător
Dacă te prefaci că problemele se vor rezolva de la sine, nu vor dispărea. Cu cât vei lua atitudine mai repede cu atât va fi mai bine. Dacă vei avea de a face cu o persoană care are un comportament ciudat, va trebui să discuţi cu ea direct şi sincer, dar să fii şi pregătit pentru întrebări în acelaşi timp.


Capricorn
Este important astăzi să rămâi concentrat pe problemele importante. Vei fi ales şi la conducere astăzi, pentru că eşti determinat de a termina proiectele cât mai repede. Reuşeşti să vezi imaginea de ansamblu, astfel eşti cel mai capabil dintre toţi de a lua decizii şi a elabora strategii.


Vărsător
O persoană cu care ai contact, devine foarte enervantă şi nu realizează că de fapt te stresează foarte tare. Vei avea parte de câteva evenimente neplăcute astăzi, iar comunicarea nu poate îmbunătăţi situaţia. Cel mai bine este să încerci să te distanţezi de aceste probleme şi de aceste persoane care te provoacă. Vei reveni asupra lor peste câteva zile.


Peşti
Oamenii din anturajul tău sunt dispuşi să urmeze un lider astăzi şi se pare că tu eşti acela. Dintr-o dată vei descoperi că tuturor le place ce muzica asculţi, cum te îmbraci sau vorbesc despre subiectele propuse de tine. De fapt ei te admira mai mult decât îţi dai tu seama. Dacă tot eşti în centrul atenţiei, dă-le un exemplu bun de urmat.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS