Horoscopul zilei de azi 31 ianuarie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 31 ianuarie 2011


Berbec
Astăzi vei avea contact cu oameni ce fac parte din altă cultură, au altă tradiţie. De câte ori ţi se întâmplă aşa ceva, te gândeşti să-ţi schimbi şi tu modul de viaţă. Dacă tot te-ai întâlnit cu cineva din altă ţară sau altă religie, pune-i mai multe întrebări pentru a înţelege mai bine diferenţele dintre voi.


Taur
Îţi vei îndrepta atenţia astăzi spre natura. În timpul liber vei ieşi afară să te bucuri de vreme. Ai nevoie să-ţi pui ordine în gânduri, aşa că o plimbare lungă este tot ce ai nevoie. La serviciu eşti nevoit să iei o decizie importantă, care îţi va afecta carieră pe termen lung. Analizează situaţia şi ai încredere în tine, pentru că astfel vei alege ce-i mai bine pentru tine.


Gemeni
Cineva apropiat ţie, trece printr-o schimbare importantă precum o nouă relaţie de dragoste, un nou loc de muncă sau o experienţă de neuitat. Eşti tentat să devii indiscret şi cicălitor. Fii atent la comportamentul lui şi lasă-l să vină singur la tine pentru a-ţi cere un sfat dacă va fi nevoie, în caz contrar nu va face decât să te evite.


Rac
La serviciu îţi merge foarte bine, datorită atmosferei relaxante în care lucrezi. Eşti în armonie cu colegii de la locul de muncă şi noi relaţii de prietenie sunt pe cale să se lege. Socializezi foarte bine astăzi şi toată lumea te place aşa cum eşti. Important este să păstrezi nişte limite, pentru că pot apărea complicaţii la care nu te-ai gândit.


Leu
Chiar dacă ţi se pare distractiv, nu poţi să treci de la o aventură la alta toată viaţa, pentru că pur şi simplu nu vei avea atâta energie. În cele din urmă te vei plictisi şi de atâtea schimbări, aşa că azi este normal să încetineşti ritmul. Adu-ţi aminte cât de bine este să petreci o zi acasă, relaxându-te, citind sau uitându-te la TV.


Fecioară
Ai grijă să nu urmezi spiritul de turma astăzi. Nimeni nu cunoaşte situaţia mai bine ca tine aşa că nu are rost să urmezi instrucţiunile altcuiva. Cine vorbeşte mai tare nu înseamnă că are şi cele mai bune idei. Dacă faci parte dintr-un grup şi ideile tale nu coincid cu cele generale, va trebui să argumentezi şi să-ţi spui părerea. Nu va fi una greşită.


Balanţă
Astăzi, va trebui să restabileşti echilibrul în viaţa ta. Ai fost foarte popular până acum, pentru a sta într-un singur loc, aşa că astăzi încetineşte ritmul şi încearcă să prinzi rădăcini undeva. Pe de altă parte, dacă ai stat într-un singur loc până acum, astăzi e timpul pentru a te distra alături de prietenii tăi şi de a-ţi aduce aminte de persoanele din viaţa ta.


Scorpion
Nu-i nimic rău în a fi generos cu cei pe care îi iubeşti, dar astăzi devii extravagant în acest sens. Rişti să-ţi goleşti portofelul pentru cadouri scumpe. Cumpără doar ce-i necesar, iar marile surprize amână-le. Nu mai fii atât de dispus să plăteşti singur masa de prânz, ci încearcă să împarţi nota de plată.


Săgetător
Chiar dacă încrederea în tine a crescut, trebuie să ai grijă totuşi. Dacă ai înregistrat multe victorii în ultima vreme, este inevitabil să nu ajungi pe locul doi mai devreme sau mai târziu. Fii modest şi acceptă atât urcuşurile cât şi coborâşurile vieţii tale. Dacă vei cere aplauze tot mereu, vei deveni enervant pentru ceilalţi.


Capricorn
În cele mai multe cazuri tu ştii ce-i mai bine pentru tine, dar mai exact ştii sigur ce nu-i bine pentru tine. Dacă îţi vei asculta anturajul, vei auzi lucruri surprinzătoare. Va trebui să-ţi faci ordine în idei şi planuri, pentru că altfel nu vei reuşi să le faci să devină realitate. Nu mai aştepta ajutoare externe şi apucă-te de treabă, pentru că poţi s-o faci.


Vărsător
Astăzi vei fi foarte comunicativ, atât cu prietenii apropiaţi cât şi cu persoane străine. Să-ţi faci cunoştinţe sau relaţii noi, îţi este mult mai uşor astăzi decât de obicei. Te vei simţi mult mai bine în pielea ta, dar şi recompense te vor aştepta în urma comportamentului tău de astăzi. Fii atent la subiectele discutate astăzi.


Peşti
Cineva pe care îl consideri egalul tău, astăzi se va comporta ca un superior. Nu vei tolera acest comportament. Chiar dacă ţi se va părea amuzant că îţi va spune ce să faci cu viaţa ta, vei observa că nu glumeşte. Va trebui să pui lucrurile la punct şi să-i reaminteşti că sunteţi pe aceeaşi poziţie.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS