Horoscopul zilei de azi 2 Decembrie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 2 Decembrie 2010


Berbec
O zi destul de liniştită din acest punct de vedere, dar în acelaşi timp stresantă. Nu reuşeşti să îţi planifici finanţele şi asta te irită. Dacă încerci acum să cauţi cea mai bună soluţie în ceea ce priveşte cariera află că nu este momentul oportun. Încearcă să analizezi situaţia în care te afli cu mai multă luciditate. Este posibil ca unele probleme de sănătate a cuiva din familie să vă ţină ocupat mai toată ziua. Nu refuzaţi dacă vi se solicită ajutorul.


Taur
Eşti în situaţia în care nu ştii cum să îţi planifici banii. Se anunţă zile agitate şi coşuri pline şi nu reuşeşti încă să te planifici. Simţi că trebuie să te implici mai mult în proiectele de la serviciu şi asta în urma discuţiilor pe care le-ai avut cu un coleg. Sentimental treci printr-o perioadă relaxantă şi nu ar fi rău să vezi cum îţi stabileşti planurile pentru a nu rămâne singur în pragul sărbătorilor.


Gemeni
Nu este un moment bun dacă te gândeşti să faci câteva speculaţii financiare. Se apropie o perioadă cheltuitoare, dar mai bine reanalizează oportunităţile decât să le speculezi. Reuşita în plan profesional te impulsionează şi îţi dă încredere în tine şi în capacităţile tale, de care în ultima perioadă te-ai cam îndoit. Relaţia capătă un alt curs, acum când simţi şi tu că sentimentele încep să prindă contur.


Rac
Este posibil ca ceva legat de sectorul financiar al vieţii tale să îţi tulbure liniştea zilei. Încearcă să analizezi unde anume ai greşit. Nu eşti nici inspirat şi nici dornic de muncă astăzi. Dacă ţi-ai luat de lucru şi acasă, ei bine uite că nu vei lucra. Partenerul de viaţă îşi cere dreptul la viaţă în doi, iar această dorinţă te aduce în pragul unor discuţii contradictorii.


Leu
Timpul pe care îl aloci afacerilor se pare că nu este suficient în timpul săptămânii şi atunci vei fi nevoit să închei şi astăzi câteva colaborări. Nu ar fi cazul să mergi nepregătit mai departe pentru că vei fi descoperit şi vei avea de suferit. Oriunde ai merge, mergi cu lecţiile făcute. Relaţia se pare că a intrat pe un făgaş care nu te mulţumeşte. Şi nu e vorba numai de tine. Nici partenerul nu este foarte încântat de cum decurg lucrurile în aceste momente. Este cazul să aveţi o discuţie tranşantă.


Fecioară
Nu ar fi rău dacă ţi-ai stabili un buget pentru perioada următoare. Rişti să rămâi fără finanţe chiar atunci când ai cea mai mare nevoie de ei. Responsabilităţile şi sarcinile s-au cam acumulat şi nu ar fi rău dacă ai încerca să lucrezi şi în echipă. Este o zi bună pentru o astfel de analiza. Partenerul de viaţă va solicita ajutorul într-o problemă şi nu sunteţi tocmai pregătit pentru a fi alături de el. Posibile discuţii contradictorii.


Balanţă
Situaţia actuală este generată de incapacitatea ta de a manageria finanţele pe care le ai. Iar eşti în impas şi eşti pe punctul de a face împrumuturi nejustificate. Se aglomerează multe proiecte, unele sunt în derulare, altele aşteaptă să înceapă. Nu ar fi rău dacă ai începe să îţi organizezi timpul. Relaţia trece prin perioade grele şi asta nu datorită vouă ci a celor din jur. Se anunţă zile deosebit de grele şi va trebui să fii atent la decizii.


Scorpion
Nu îţi stă capul decât la afaceri şi nu mai ştii ce să începi ca să fie bine şi pentru tine cu banii. Te macini şi te agiţi că nu eşti gata cu proiectele, dar în mare măsură eşti direct responsabil pentru ce se petrece. Nu ai vrut să accepţi ajutor de la ceilalţi. Sentimental te situezi foarte bine. Eşti comunicativ şi partenerul simte că este o schimbare.


Săgetător
Nu este cel mai bun moment să "vinzi pielea ursului din pădure". Vezi mai întâi ce bani vei primi după care să îi planifici. Ai mult de lucru şi nu prea reuşeşti să te aduni. Intri în panică uşor şi asta pentru că ţi-e frică de ce ar spune alţii. Fii mai atent cu tine şi ignoră-i pe ceilalţi. Este posibil să ai anumite dispute cu partenerul de viaţă şi acest lucru pentru că nu reuşeşti să comunici eficient cu acesta.


Capricorn
Se pare că îţi faci planuri serioase în ceea ce priveşte perioada următoare. Este cu atât mai bine cu cât acestea sunt susţinute şi financiar. Sfârşitul de an te prinde aglomerat până peste cap. Se pare că acum e momentul cel mai bun să îţi defineşti strategia profesională pentru anul viitor. Relaţia cu iubitul este că de vis şi nimic nu arata că s-ar schimba ceva. Atenţie numai cum gestionezi situaţiile tensionate.


Vărsător
Nu este o perioadă bună pentru a face investiţii şi ar trebui să te abţii şi de la a cheltui bani. Încearcă să mai delegi o parte din responsabilităţi pentru că nu vei reuşi să duci la bun sfârşit ceea ce ţi-ai propus. Sentimental ai nevoie de mai multă siguranţă şi căldură şi nu ar fi rău dacă ai încerca astăzi să ai activităţi casnice alături de cei dragi.


Peşti
Situaţia financiară nu te satisface în aceste momente şi îţi faci griji şi pentru perioada următoare. Este doar o situaţie trecătoare. Nu te simţi capabil să răstorni munţii şi nici nu îţi propune asemenea obiective. Toate la timpul lor, mai ales dacă le ai planificate. Nu ar fi rău dacă ţi-ai lua partenerul la braţ şi aţi petrece o zi minunată la o plimbare sau la un restaurant.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS