Horoscopul zilei de azi 29 Noiembrie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 29 Noiembrie 2010


Berbec
Este bine să vezi acum ce ai de cumpărat pentru că mai târziu nu vei avea timp să te decizi. Chiar dacă acum nu ai resurse să faci cumpărături vei vedea că aceste resurse vor creşte ca un aluat bine dospit. Noutăţile sunt bune dar nu acum. În acest moment caută cărarea bătătorită deja şi fă lucrurile aşa cum le-ai mai făcut şi ai avut succes. Eşti foarte conştient că cel mai bine e atunci când treci sentimentele prin filtrul raţiunii, doar ştii foarte bine că eşti iubit, de ce cauţi prin ceea ce faci să-ţi epuizezi partenerul?


Taur
Dacă vei încerca să forţezi puţin nota nu va fi rău pentru că tu ştii cel mai bine ce ai de făcut pentru a depăşi situaţia de moment. Răspunsurile pe care le doreşti trebuie căutate şi nu aştepta unele. De aceea mai multă iniţiativă îţi va fi de un real ajutor. Persoana iubită îţi va oferi dovezi de iubire incontestabilă şi ar fi foarte bine dacă nu ai mai tracasa-o cu gelozia ta exacerbată care nu face decât să pună o umbră asupra relaţiei voastre.


Gemeni
Nu sunt cheltuieli mari de făcut, dar tot nu eşti mulţumit deoarece necesităţile sunt mari şi nu dispui de puterea de cumpărare pentru a le rezolva pe toate. Acum ai un singur aliat şi aceasta este diplomaţia. Nu trebuie să faci lucruri pripite şi mai ales nu trebuie să spui chiar tot ce îţi vine la gură. Eşti atât de măcinat de sentimente ca nu poţi distinge care sunt acţiunile logice de întreprins datorită faptului că nu ai răbdare să analizezi şi s-ar putea să faci lucruri pe care ulterior le vei regreta.


Rac
Situaţia se va redresa foarte bine cât de curând, chiar dacă răbdarea nu te caracterizează. Acum nu ai ce face şi trebui să aştepţi pentru că vor fi zile pline de soare pentru tine. Ai ceea ce ţi-ai dorit dar acum trebuie să profiţi de poziţia pe care o ai şi să îţi faci din timp un aliat fidel. Ai nevoie de spaţiu pentru a te manifesta înainte de a te întoarce în izolarea vieţii tale afective. Nu trebuie să-ţi fie teamă de implicări sentimentale şi în acelaşi timp trebuie să ai mintea deschisă spre noi orizonturi.


Leu
Ceea ce se întâmplă acum este doar o scurtă stare de criză care va trece dacă vei analiza competent factorii care te-au adus aici. Eşti foarte încântat că proiectul la care ai lucrat în ultima perioadă începe să prindă contur şi este posibil să mai apară şi alte oferte de colaborare. S-ar putea spune că totul este în regulă şi acum trebuie să te bucuri de farmecul personal pe care-l degajezi şi trebuie să câştigi un loc în inima cuiva şi vei face acest lucru ajungând să te bucuri de fericire.


Fecioară
Anumite trăiri emoţionale te vor face să nu mai raţionezi logic şi în consecinţă să pierzi o sumă de bani. Vei avea puterea să termini un lucru important astăzi şi asta fără a forţa nota colegilor. Va trebui să fii mult mai conciliant decât de obicei, încrederea prea mare s-ar putea să-ţi creeze dezavantaje şi va trebui să-ţi arăţi recunoştinţa.


Balanţă
Vei avea ocazia să revii asupra unei hotărâri care te va face să îndrepţi unele lucruri greşite. O serie de fanfaroni din jurul tău se vor implica în activitatea ta motivând că îţi vor binele, dar în realitate ei au nevoie de ajutorul tău, dar tu nu ai nevoie de ajutorul lor. Poţi aborda un subiect delicat cu partenerul tău, dar replica pe care o vei primi va fi peste aşteptări şi te va ajuta foarte mult.


Scorpion
Nu trebuie să te laşi copleşit de nevoile altora şi pentru a câştiga va trebui să fii mult mai închis decât de obicei. Nevoia de evadare mentală va face să cauţi evadarea în absolut. Tot ceea ce ţine de estetic va fi binevenit şi ar putea fi ideal. Va trebui să faci apel la scări duble pentru a putea să te ridici la un nivel superior în viaţa sentimentală.


Săgetător
Eşti înclinat să faci compromisuri pe care la un moment dat le vei regreta. Te-ai gândit târziu, ai aşteptat prea mult ca să faci mutarea şi acum va trebui să forţezi nota, dar dacă vei avea nevoie de consiliere să nu refuzi sfatul unei persoane mai în vârstă şi cu o situaţie socială bună. Verva verbală îţi va fi benefică în viaţa afectivă şi vei provoca un dialog cu partenerul, dialog care va face să te regăseşti.


Capricorn
Situaţia rămâne neschimbată deşi ai sesizat că la orizont se arată raze de soare, dar că aceste raze să dea acea înseninare atât de necesară va trebui să nu te mai bazezi pe iluzii, ci va trebui să treci la treabă şi să-ţi iei destinul singur în mâini. Rezultatele nu se vor lăsa aşteptate ceea ce îţi lipseşte este încrederea în sine. Lucrurile îţi vor părea foarte încurcate, dar să ştii că nu este deloc aşa. Ai tendinţa de a analiza prea mult şi în dragoste acest lucru nu este bun.


Vărsător
Invită-ţi prietenii în oraş. Te gândeşti să mai faci nişte achiziţii şi vei avea succes. Participând la activităţi sportive sau la petreceri este posibil să întâlneşti o nouă dragoste.


Peşti
Te vei bucura de compania celorlalţi şi vei veni în contact cu un partener ideal dacă ieşi în oraş. Trebuie să fii atent, să nu eziţi şi să acţionezi cum îţi dictează instinctul.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS