Horoscopul zilei de azi 3 Decembrie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 3 Decembrie 2010


Berbec
Ziua este benefică schimbărilor de planuri. Trebuie să profiţi de nişte informaţii pe care le vei căpăta cu totul întâmplător. Vei aborda ziua cu hotărârea de a progresa în plan profesional şi asta nu poate decât să îţi aducă aprecierea colegilor, dar mai ales a şefilor. Tendinţa de a te pierde împreună cu partenerul în liniştea sentimentelor amândurora este mare.


Taur
Pe biroul tău s-au strâns hârtiile şi acum a venit timpul să faci curăţenie. Te vei simţi mult mai bine după aceea. Vei fi ţinta bârfelor dacă nu vei rămâne discret în ceea ce priveşte viaţa personală.


Gemeni
Cheltuielile neprevăzute se pare că nu se mai termină şi această situaţia te aduce în culmea disperării. Nu ai inspiraţie şi asta nu poate decât să te obosească. Astăzi lipseşti de pe toate aspectele, dar încearcă totuşi să explici starea şi partenerului pentru a nu izbucni un conflict care poate fi evitat.


Rac
Atenţie la speculaţiile financiare. Nu găseşti nimic nou de făcut, iar lucrurile vechi nu te motivează să te implici mai mult. Relaţia de cuplu are nevoie de tine şi se pare că tu nu eşti disponibil. Pentru a nu ajunge la conflicte răpeşte-ţi câteva minute şi explică-i situaţia în care te afli.


Leu
Situaţia financiară îţi dă în continuare bătăi de cap şi se pare că te afli într-un impas. Încearcă să îţi stabileşti sarcinile în funcţie de priorităţi, pentru că altfel rişti să creezi un haos în jurul tău. Absenţa unui partener plin de înţelegere te va face să preferi solitudinea şi să treci prin sentimente ce te vor măcina şi care îţi vor face rău.


Fecioară
Dacă nu-ţi vei găsi o slujbă vei avea probleme cu ceilalţi din cauza banilor. Citeşte bine actele înainte de a încerca să convingi pe cineva să le semneze.


Balanţă
Dacă eşti obligat să închei afaceri astăzi, documentează-te serios şi caută să-ţi iei toate garanţiile posibile. Situaţia profesională este într-o fază ascendentă şi acum ar fi momentul să îţi redefineşti noi obiective, noi aspiraţii. O oarecare delăsare te va face să abandonezi prudenţa în materie de dragoste şi vei fi pe punctul de a pierde o relaţie stabilă.


Scorpion
Gelozia şi furia vor izbucni îţi vor fura când unul dintre prietenii tăi vrea să fure ceea ce îţi aparţine. Fii atent atunci când este vorba de legături sentimentale.



Săgetător
Sapă adânc şi află cam cât te costă această aventură înainte de a merge mai departe. Poate că nu ai ascultat întreaga poveste. Un vis aducător de linişte te va ajuta să iei deciziile în privinţa situaţiei financiare.


Capricorn
Nu este cazul să faci investiţii mari care să te oblige la credite bancare. Este o zi foarte bună pentru a începe o călătorie de studii sau de cercetare. Relaţia sentimentală va fi în prim plan, iar acum vei avea parte de şarm, seducţie, tandreţe, deci de tot ceea ce este mai frumos.


Vărsător
Încearcă să ai răbdare. Poţi să-ţi îmbunătăţeşti situaţia ajutându-ţi partenerul să-şi recapete încrederea în sine şi asigurându-l de sentimentele tale şi mai ales de intenţiile viitoare.


Peşti
Te vei supăra din cauza dificultăţilor pe care le ai cu copiii şi cu prietenii. Deschiderea către comunicare este necesară. Nu-ţi face visuri în legătură cu membrii familiei.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS