Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 21 Octombrie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 21 Octombrie 2010 


Berbec
Nu trebuie sa te enervezi atunci cand cineva reuseste sa te faca sa devii confuz.Va trebui sa te iei dupa ce spun faptele si nu vorbele. Daca totusi, reusesti sa-ti faci dusmani in plus, inseamna ca nu ai atitudinea potrivita si trebuie sa schimbi ceva.


Taur
Pentru putere, la locul de munca vei avea parte de unele lupte, asa ca va trebui sa stai cu ochii in patru. Indiferent cine va castiga lupta propriu-zis, tu vei lua premiul. Ai nevoie de mai multa recunoastere dar n-o vei obtine daca insisti cu lucruri care nu-ti fac o imagine prea buna.


Gemeni
Fi mai dinamic si raspunde mai ferm la provocari. Daca cineva iti raspunde cu energie negativa, va trebui sa-l potolesti rapid. Dupa aceasta confruntare si dupa ce il vei pune la punct, iti vei recapata increderea in tine.


Rac
Astazi, de ajutorul tau, vor depinde cativa oameni si iti va face placere sa-l oferi. Esti foarte generos si oferi bucuros bani, timp sau un sfat oricui apeleaza la tine. Pentru moment esti singurul om din anturajul tau, care da impresia ca le are pe toate.


Leu
Este timpul pentru a avea o discutie cu o persoana, pe care ai asteptat-o de mult timp. Va trebui sa te retragi din lumina reflectoarelor pentru o perioada. Sa feliciti si sa aplauzi un lucru bine facut nu te costa nimic, chiar daca lucrezi in spatele scenei.


Fecioara
Realizarile tale, au facut ca viata ta sa fie mai frumoasa, asa ca e normal ca si ceilalti sa afle acest lucru. Nu trebuie sa fi timid referitor la acest subiect pentru ca este meritul tau si ai justificarile necesare sa te lauzi.


Balanta
Nu impartii detaliile intime despre viata ta si altora, in special celor pe care i-ai cunoscut de curand. Daca o cunostinta noua iti pune intrebari despre viata personala, evita sa dai detalii exacte. Trebuie sa respecti niste limite pana va cunoasteti mai bine.


Scorpion
Respecta si admira calitatile celor din jur. Chiar daca nimeni nu te va impresiona astazi, cu totii merita respectul tau. Vei rata niste oameni cu adevarat interesanti, daca ii vei trata pe toti cu indiferenta crezand ca sunt neimportanti.


Sagetator
Este o zi potrivita pentru a obtine tot ce-ti doresti, pentru ca norocul este de partea ta. Acest lucru te va mentine bine dispus toata ziua, reusind sa-i influentezi si pe ceilalti. Este un moment potrivit pentru a te gandi la proiecte de viitor.


Capricorn
Este importanta pentru viitor, intalnirea cu o persoana din trecutul tau. Se pare ca aceasta persoana poate sa-ti faca cunostiinta cu cineva foarte important pentru cariera ta. Integreaza-o in viata ta si acorda-i mai mult timp, pentru ca ai de castigat.


Varsator
Astazi esti nevoit sa faci un compromis in activitatea de grup. Din fericire calitatile diplomatice pe care le ai, te vor ajuta sa iesi cu bine din aceasta situatie. Incurajeaza-ti colegii sa vorbeasca mai putin si sa se asculte intre ei mai mult.


Pesti
Astazi, incurajeaza-te sa devii mult mai pragmatic, pentru ca tu te poti trezi singur la realitate mai bine decat ar face-o altcineva. Evita sa te agiti doar pentru a ii impresiona pe ceilalti. Petrece timpul numai cu persoane care te merita.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS