Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 22 Octombrie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 22 Octombrie 2010 


Berbec
Este posibil sa te simti amenintat astazi ca nu vei termina la timp, tot ce-ti trebuie este o reorganizare a prioritatilor. Daca vei cere ajutorul apropiatilor, va fi si mai bine pentru ca vei termina proiectele la timp dar te vei si distra muncind alaturi de colegi.


Taur
Preia controlul pentru a indrepta lucrurile spre directia potrivita. Daca vei petrece timpul intrebandu-te ce vei face in continuare si nefacand nimic, vei regreta mai tarziu. Nu trebuie sa fi arogant, dar trebuie sa fi determinat in ceea ce iti doresti.


Gemeni
Esti mai calm si acum esti pregatit sa asculti si parerea celorlalti. Astazi nu-i vei mai considera pe ceilalti enervanti, ci pur si simplu iti place sa dezbati pe orice tema. Chiar daca nu esti de acord cu parerile lor, te vei simti mai bine stiind ca le-ai respectat parerea.


Rac
Ignora lumea exterioara pentru o perioada. Poti sa incepi prin a-ti inchide telefonul si evita sa te uiti la stirile de la televizor. Citeste o carte buna si lasa-te pierdut intr-o alta lume. Trebuie sa scapi de stresul acumulat din viata moderna.


Leu
Dispui de o creativitate ciudata, care te va ajuta sa-ti rezolvi unele probleme mai vechi de la serviciu. Iti doresti foarte mult sa experimentezi, asa ca nu te abtine si ofera-ti evenimente de neuitat, satisfacandu-ti curiozitatea.


Fecioara
Incepe sa te ingrijoreze de la o vreme, o persoana care nu-ti mai raspunde la telefon. Se pare ca a uitat cat de mult ai ajutat-o in trecut. Totusi, evita sa tragi concluzii pripite si incearca sa intelegi ca doar este ocupata in aceasta perioada.


Balanta
Vei primi cateva observatii astazi de la o persoana cu experienta. Ai incredere in ochiul critic al acesteia, precum ai incredere in propriile sentimente. Daca tu ti-ai pierdut obiectivitatea fiind implicat direct, vei reusi sa afli adevarata realitate acum.


Scorpion
Ti-a fost distrasa atentia de la probleme, dar acum trebuie sa te intorci sa le rezolvi. Partenerul de viata iti va atrage atentia referitor la acest aspect. Implicandu-te din nou, iti vei da seama ca numai tu detii controlul vietii tale.


Sagetator
Astazi vei intalni mai multe oportunitati si vei ramane nehotarat in fata lor. Nu-ti fa griji pentru ca sansa te va alege pe tine. Iti doresti ceva de mult timp si acum ai sansa sa obtii, asa ca nu-ti fie frica sa mergi mai departe.


Capricorn
Vei primi o reputatie frumoasa prin generozitatea de care dai dovada. Oamenii au inteles ca esti dispus sa le oferi energia si timpul tau, asa ca obisnuieste-te sa fi in centrul atentiei. Va trebui, totusi, sa pui lucrurile la punct si sa le explici ca ii vei ajuta numai pana la o limita si nu pentru mult timp.


Varsator
Ai grija pentru a nu te lasa implicat intr-o cearta la locul de munca. Chiar daca esti convins ca ai dreptate, trebuie sa-ti lasi un loc de dubiu. Nu merita sa risti relatiile cu colegii de serviciu, doar pentru ca aveti pareri diferite.


Pesti 
Ai chef de a scoate informatii de la oricine astazi. Daca nu auzi ce-ti convine, esti dispus sa mergi mai departe. Nu fa o drama din asta si cere mai multe detalii, fara sa te ingrijoreze cum vor reactiona ceilalti.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS