Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 20 Octombrie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 20 Octombrie 2010 




Berbec
Unele lucruri depind de ele sa se imbunatateasca. Nu mai fi atat de pesimist si ancoreaza-te in mileniul trei. Chiar daca nu reusesti sa fii productiv si rezistenta e o calitate. Astazi vei fi nevoit sa iei o decizie care va influenta viata mai multor persoane.


Taur
Ai ramas in pana de inspiratie. Nu te panica, e din cauza rutinei. Incearca sa schimbi ceva la locul de munca. Un birou nou sau o schimbare de decor te poate ajuta. Daca te gandesti la poezii, stim ca n-ai inspiratie si nu sunt genul tau, dar totusi o cafea si o conversatie spumoasa poate lasa o amintire placuta.


Gemeni
Cu cat esti mai provocat la serviciu cu atat iti vei iubi jobul mai mult. O provocare poate fi si modul in care iti gasesti noi atributii. Totusi, daca munca de peste zi iti aduce frustrari nu ezita sa-ti planifici ceva relaxant pentru seara.


Rac
Chiar daca nu fugi sa-ti angajezi un avocat asta nu inseamna ca nu esti revoltat la maxim. Ti se face o nedreptate. Urmeaza procedura corecta si spune-ti opinia. De mult timp iti doresti sa comunici cu partenerul si azi ar fi o zi potrivita. Chiar daca numai te asculta, tot iti va face bine.


Leu
In sfarsit poti sa te relaxezi. Nu vei fi pus sa iei decizii noi, deci stresul e redus. Demonstrezi tuturor ca esti unul dintre cei mai rezistenti angajati. Totusi, subconstientul se joaca acum cu tine trimitandu-ti semnale sub forma de vise. Nu e cazul sa le dai crezare.


Fecioara
Noua imagine care o adopti te mentine in centrul atentiei. Totusi flirteaza putin si intoarce-te la lucru pentru ca ai demonstrat tuturor ca nu esti de moda veche. Esti incarcat cu energie pozitiva astazi si iti vei molipsi si partenerul de viata.


Balanta
S-ar putea sa te trezesti in centrul atentiei dar nu cum ai sperat. Publicitatea negativa nu te intereseaza asa ca s-ar putea sa fii cam trist. Daca nu gasesti pe nimeni care sa-ti ia apararea, asteapta pana maine. Evita sa te complici prea mult astazi.


Scorpion
Daca ai mainile ocupate invata sa distribui sarcini. Le vei indeplini nevoile cand si ceilalti sunt atenti la ale tale. Foloseste timpul, astfel ramas, pentru actiuni ce implica creativitate. Nevoia ta de a fi generos din ultimul timp poate deranja partenerul de viata.


Sagetator
Ai nevoie de un spatiu numai pentru relaxare asa ca daca nu-l ai ar fi bine sa propui superiorilor de la serviciu. Esti mai mult prieten cu partenerul de viata decat iubit, dar ideile tale se rezuma doar la un film pe canapea. Daca partenerul alege ceva mai dinamic nu ezita sa dai curs cererii.


Capricorn
Partea ta romantica se afla in conflict cu cea intelectuala. Poti sa-ti iubesti munca dar pastreaza-ti pasiunea pentru momentul de dupa program pentru a nu avea probleme la serviciu. Nu cauta prea departe. Adevarata dragoste se afla langa tine. Daca ai gasit-o e bine sa arati si partenerului ca esti constient de acest lucru.


Varsator
Daca te ascunzi dupa birou s-ar putea ca ziua sa fie plictisitoare. Mai bine fii amabil si organizeaza ceva cu colegii. Un zambet iti poate deschide noi oportunitati. Nu lasa ca atat tu cat si partenerul sa intrati intr-o stare de plictiseala. Cu un pic de efort lucrurile pot deveni interesante din nou.


Pesti 
Incearca sa-ti imbunatatesti atitudinea. Muncind din greu poti sa ai impresia ca esti altruist, dar din contra, devii foarte egoist. Pentru urmatoarele zile concentreaza-te pe viata sentimentala. Chiar daca partenerul nu-ti cere sa fie in centrul atentiei asta nu inseamna ca nu-si doreste sa fie, uneori.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS