Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 17 Octombrie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail

    Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 17 Octombrie 2010


Berbec
Nu iti place sa-ti povestesti viata personala la serviciu si esti deranjat de ceilalti care o fac. Ignora-i si vezi-ti de treaba in continuare. Fi foarte atent la sanatate astazi si incurajeaza-ti partenerul sa faca la fel.


Taur
Pentru a intelege unele relatii cu colegii de serviciu ai nevoie de oarecare creativitate. Intreaba-te daca chiar merita efortul. O schimbare brusca in plan iti poate distruge tot weekendul, dar din fericire te misti foarte repede incat s-o previi.


Gemeni
Astazi esti ingrozit si nu este din cauza muncii tale. Nimic nu te ingrozeste mai mult decat un coleg care nu este ceea ce pare a fi. Pregateste-te pentru niste evenimente socante. Discuta cu partenerul despre lucrurile pe care esti dispus sa le imparti si despre cele pe care vrei sa le folosesti numai tu.


Rac
Toata saptamana ti-a mers grozav iar acum e momentul sa te relaxezi. E deajuns sa privesti cum contul tau din banca creste simtitor si nu-ti mai trebuie nimic altceva. E timpul sa-ti cumperi ghiduri de calatorie. Excursiile te asteapta si e bine sa fii pregatit.


Leu
O rasplata materiala e pe cale sa apara. Nu-ti strica ziua doar pentru ca seful tau e prost dispus. Sentimentele tale pentru partener sunt foarte puternice acum. Asa ca nu-ti planifica activitati desfasurate independent in acest weekend.


Fecioara
Te prefaci indiferent si ar fi bine sa nu o mai faci. Imaginea de ansamblu e importanta dar tu stii sa iei in considerare si detaliile. Daca nu te descurci sa le faci pe toate, transmite sarcinile mai departe. Nu sta singur in casa astazi si ia-ti partenerul de mana la o plimbare prin parc.


Balanta
Esti nevoit sa te ocupi de foarte multe lucruri asa ca nu-ti permiti sa fi dezorganizat. E bine sa-ti incepi ziua cu o lista pe care vei bifa in ordinea rezolvarii problemelor de peste zi. Pregateste-ti partenerul de viata pentru perioada zbuciumata in care vei fi zilele urmatoare.


Scorpion
Nu esti un mare artist dar increderea in tine creste cand ti se da posibilitatea de a fi creativ. Fructifica abilitatea ta, de a gandi si exprima-te intr-un mod unic. Te tenteaza sa te retragi in camera si sa-ti citesti revistele in liniste. Totusi si partenerul poate fi la fel de interesant. Petreceti o seara in oras numai voi doi fara a mai da detalii prietenilor.


Sagetator
Faci foarte multe cumparaturi. Asta nu inseamna ca sunt neaparat si bune. Gandeste-te daca ti le poti permite. In general iti place sa te rasfeti cu lucruri de calitate si sofisticate. Azi imparte momentul cu partenerul de viata. Petreceti-va ziua la un masaj impreuna.


Capricorn
Multa lume ar fi invidioasa pe energia mentala de care dispuit. Vei avea parte de cateva dezbateri cu colegii de serviciu dar te descurci foarte bine pentru ca argumentele iti sunt la indemana. Un comentariu facut aiurea poate deranja armonia de la birou. Incearca sa fi sensibil la argumentele partenerului si sa-i intelegi starea, pentru ca va trece repede.


Varsator
Te calca pe nervi birocratia de la seviciu! Prestigiul si puterea iti vor fi inmanate dupa multa munca si nu dupa atitudinea de aroganta. Astazi te trezesti intr-o lupta pentru putere, in majoritatea cazurilor. Intreaba-te daca e cu adevarat important sa fi incapatanat si sa-ti impui punctul de vedere.


Pesti
Nu ai niciun chef de munca. Bine ca incepe weekendul. Spiritul tau de competitie s-a trezit acum si vrea sa castige toate jocurile pe calculator. Weekend-ul te gaseste la fel de indragostit ca si pana acum. Diferenta este ca acum ai si timp liber ca sa te bucuri de partener.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS