Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 18 Octombrie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 18 Octombrie 2010


Berbec
Ajutandu-i pe altii te ajuti pe tine insuti chiar daca nu ti se pare logic la prima vedere. Nu astepta sa ti se intoarca fiecare favor, pentru ca de fapt ti-ai facut tie insuti o favoare. S-ar putea ca partenerul sa aiba nevoie de tine dar sa nu indrazneasca sa-ti ceara ajutorul. Fi atent la semnalele pe care incearca sa ti le trimita.


Taur
Este momentul sa faci niste investigatii. Priveste dincolo de suprafata pentru ca acolo sunt cele mai importante detalii. Daca nu le iei in considerare acum, pierderile vor fi majore. Nu presupune ca partenerul poate sa-ti citeasca gandurile. Chiar daca tie ti se pare evident, celalalt s-ar putea sa nu observe ce se intampla cu tine.


Gemeni
Fara indoiala vei ajunge la mal. In final, asigura-te ca mai evaluezi inca o data toate detaliile pentru ca rezultatul s-ar putea prezenta altfel decat ai crezut. Totusi, un telefon iti va inveseli ziua de dimineata sau intalnirea de dupa-amiaza cu un vechi prieten te va face sa te simti foarte bine.


Rac
Vei iesii din impas de multe ori cu figura autoritara pe care o adopti. Cele mai ascunse secrete ies la iveala acum, asa ca ascunde-ti urmele cat poti de bine. Totusi te simti foarte bine si vrei sa-ti imparti bucuriile si cu partenerul de viata, asa ca fa ceva pentru el astazi ca sa-si aduca aminte cat de important este pentru tine.


Leu
E momentul pentru a-ti implinii visele. Ziua de azi te va consuma servindu-i pe altii. Foloseste momentul pentru a-i impresiona pe ceilalti. Daca persoana iubita intarzie la intalnire nu-i momentul potrivit pentru a face o criza. Gandeste-te ca si tu ai defectele tale, pe care le suporta partenerul de viata.


Fecioara
Nu incerca sa-ti ignori instinctul. Apuca-te de lucru pentru ca stand pe loc nu te va face sa te simti mai bine. O seara in compania prietenilor te va face sa te simti foarte bine. Incurajeaza-ti partenerul sa-ti prezinte persoane noi, care lui ii sunt foarte dragi.


Balanta
Chiar daca in ultima vreme ai fost foarte confuz, dintr-o data vezi totul dintr-o alta perspectiva. S-ar putea sa fie momentul in care e timpul sa te reorganizezi. Astazi te trezesti cu foarte multe planuri in cap incat e greu sa tii pasul cu toate. Impartaseste ideile si partenerului de viata si impreuna veti decide de care sa va apucati mai intai.


Scorpion
Banii vorbesc! Daca nu mai ai idei noi ar fi bine sa-ti revizuiesti strategiile. Daca devii din ce in ce mai zgarcit nu-ti vei rezolva problema sub nicio forma. Zgarcenia care te-a cuprins te face sa fi si foarte disciplinat. Este bine sa te mai relaxezi un pic si sa imparti si cu partenerul de viata.


Sagetator
La serviciu, comunicarea cu cei din jur, este extraordinara. Profita din plin pentru ca va mai dura ceva timp pana vei mai ajunge la un asemenea nivel. Cand ceva nu merge bine, de obicei treci direct la subiect. Acest lucru vei face si astazi, iar toate lucrurile neplacute vor face parte din trecut.


Capricorn
Nu-ti mai arde de vorbit cand vezi aglomeratia hartiilor de pe biroul tau. Partenerii de discutie iti pot rapi timp pretios asa ca concentreaza-te pe munca ta daca vrei sa termini la timp. Este momentul in care trebuie sa faci niste calcule.


Varsator
Situatia e instabila din punct de vedere financiar. Daca in ultima vreme ai tot alergat dupa un nou client, intreaba-te daca a meritat efortul. E cazul sa cumperi un cadou pentru partenerul de viata. O mica atentie va face relatia dintre tine si partener, mai frumoasa.


Pesti
Priveste situatia pe ansamblu. Roaga un coleg sa te ajute. Trage aer in piept si nu te descuraja. Esti intr-o situatie critica la serviciu si nu ai chef de dragoste. Explica-i partenerului prin ce treci pentru a nu exista confuzii de niciun fel.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS