Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 16 Octombrie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 16 Octombrie 2010


Berbec
Te gandesti tot timpul la bani. Ai numai calcule in cap si probabil vei scumpi chiria pentru ca trebuie sa fi in pas cu timpurile. Oricum, niste venituri in plus nu strica. Totusi, nu vei reusi decat sa te mentii pe linia de plutire, pentru ca adevarata siguranta materiala va veni mai tarziu.


Taur
Astazi esti energic si partenerului ii este greu sa tina pasul cu tine. Planuieste o mica escapada de cateva ore in aceasta dupa-amiaza. Petrece timpul in doi si nu vei regreta. Atentia pe care ai acordat-o vietii profesionale a facut ca relatia sa se raceasca, asa ca e cazul sa lucrezi la asta.


Gemeni
O problema reprezinta banii familiei. Nu te intelegi cu partenerul, cat sa cheltuiti si cat sa economisiti. Faptul ca discutati despre asta este un inceput si o conditie esentiala in rezolvarea problemei. Aspectele financiare iti creaza frustrari si griji. Vestea buna este ca treci prin asta doar o perioada.


Rac
Vei ajunge la un alt nivel in relatia ta cu partenerul. O discutie avuta va deschide spre spiritualitate. Probleme depasite acum, vor suda relatia pentru mult timp deacum incolo. Dupa o discutie indelunga, s-ar putea sa fiti de acord sa incepeti un parteneriat si in mediul profesional.


Leu
Este important sa spui ce gandesti pentru relatia ta. Ai grija, pentru ca astazi esti tentat sa dezvalui mai mult decat ti-ai dori. Aceste aspecte ar putea duce la conflicte inutile. Totusi, sinceritatea este recomandata mai mult decat minciuna prin omisiune.


Fecioara
Astazi  vei petrece ziua cu partenerul. Relaxati-va impreuna, mergeti la cumparaturi si recuperati timpul pierdut. Va veti incarca bateriile pentru perioada urmatoare si vei descoperi o noua personalitate a persoanei iubite. Proiectele in comun sunt benefice acum, asa ca nu trebuie sa fi timid in a-i propune si un parteneriat.


Balanta
Ai o intalnirea romantica programata azi si e bine sa cauti pe cineva sa te acopere. Nu ezita sa te duci, dar lasa-ti lucrurile in ordine. Ai tendinta de a amesteca dragostea cu viata profesionala si acest lucru iti poate crea unele neplaceri. Gaseste un echilibru pentru a nu defavoriza niciunul din aceste aspecte ale vietii tale.


Scorpion
Astazi lucrurile nu merg cum ti-ai dori. Din nefericire va trebui sa faci mici modificari. Te vei descurca datorita energiei de care dispui. Cere ajutorul colegilor intr-un proiect dificil, a carui finalitate va trebui sa apara de curand.Chiar daca ramai dator, nu vei avea probleme la serviciu.


Sagetator
Vei fi provocat astazi la o discutie si vei fi sincer si direct. Interlocutorului nu-i va placea ce va auzi, dar e bine ca tu sa ramai pe pozitii. Nu ceda inca. Daca este vorba despre bani, astazi este un moment bun de a discuta cu partenerul de viata. Chiar daca aveti banii separat, tot e necesara o revizuire.


Capricorn
In aceasta perioada la locul de munca se intampla multe lucruri. Te-ai implicat emotional in munca ta, iar acum faci totul cu pasiune. O discutie cu o femeie, la serviciu te poate pune pe ganduri. Situatia se schimba si va trebui sa-ti gasesti aliati noi.


Varsator
Profesional esti foarte ingrijorat, pentru ca esti nevoit sa faci o schimbare iar acest lucru te sperie. Totusi, o persoana importanta te va sustine. Profita de aceasta ocazie si fa-ti curajul necesar pentru a trece la o noua etapa in dezvoltarea ta profesionala.


Pesti
Iei totul la modul personal si esti prea sensibil. Nu se poate colabora cu tine in aceasta stare, asa ca evita deciziile importante sau finalizarile de proiecte. Foloseste aceasta energie introspectiv, pentru a afla cu adevarat radacinile problemelor tale.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS