Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 1 Septembrie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 1 Septembrie 2010

Berbec
Iata inca un moment prielnic sa faci diverse schimbari. Ai energia necesara, iar relatiile cu cei de langa tine sunt intrun moment bun si favorabil. Actioneaza intro maniera placuta, iar daca te vei autocontrola si iti vei pune stapanire pe egoism vei avea parte de multe si mari satisfactii.


Taur
Problemele sentimentale ar putea sa te faca putin irascibil. Nu e bine sa ai, din greseala, reactii spontane sau neprevazute fata de familie, deoarece ai putea jigni neintentionat, iar eventualele regrete venite mai tarziu ar putea fi tardive. Incearca sa gasesti puterea de a te relaxa cu o carte sau o meditatie in mijlocul naturii.


Gemeni
Bucuria unui castig material are darul sa iti aduca lumina in suflet. Entuziasmul si curajul care te inconjoara te va ajuta foarte mult in reusita planurilor tale de ordin financiar sau social. Ai grija totusi sa nu iti risipesti energia intrun mod dezorganizat sau neresponsabil. Vei evita astfel unele neplaceri, in special de ordin psihic.


Rac
Ai parte de reusite in planul muncii, dar va fi nevoie sa depui putin efort fizic, energie de care azi ai cu prisosinta. Exista riscul ca bucuria acestei reusite si plusul de energie, sa starneasca invidia colegilor, iar acest lucru nu va este indiferent. Incearca sa nu fortezi nota, pentru a inlatura posibilitatea unor deziluzii viitoare.


Leu
Un moment favorabil pentru a lua decizii intelepte si intuitive, iar influenta lor sa aiba efect aupra celor din jurul tau. Poti face si declaratii de dragoste. Actioneaza, caci putine sunt lucrurile care pot sta impotriva ta. Profita de aceasta conjunctura astrala de moment si indeplineste-ti dorintele.


Fecioara
Esti putin cam impresionabila azi si ai si o atractie mult mai mare ca de obicei spre tot ceea ce este mistic sau ocult. Cu toate ca munca nu iti este afectata sub nici o forma, ar trebui sa schimbi putin ritmul... spre lejeritate. Incearca sa iti menajezi sanatatea, macar din spirit de prevedere.


Balanta
 E posibil sa amani o calatorie in interes material. De asemenea, e posibil sa nu dispui de energia necesara unor oportunitati care apar. Oricare ar fi evolutia evenimentelor, iti va creea o stare de nervozitate care numai in interesul tau nu va fi. Incearca sa te resemnezi, si poate o scurta plimbare prin natura te va mai relaxa.


Scorpion
Risipesti multa energie in zadar. Crezi ca ar fi un moment bun de a iesi in evidenta intre colegii de la munca sau in diverse grupuri de interes comun. Nu vei obtine satisfactia asteptata, deoarece exista o anume tensiune astrala. Mult mai indicat ar fi sa iti gasesti o preocupare de ordin fizic, unde sa iti consumi energia.


Sagetator
Perioada neclara se sfarseste si poti sa te gandesti inainte. Inca putina rabdare si pe urma poti sa iei avant in ascensiunea sociala. Azi poti aborda reluarea si inchegarea unor legaturi care se vor dovedi practice in viitorul apropiat. Dai dovada de abilitate in interiorul grupului de cunoscuti.


Capricorn
Ziua de azi nu te caracterizeaza. Vestile rele, stresul si posibilele conflicte pot sa iti cauzeze unele tulburari de sanatate. Vei face mari eforturi pentru a te mentine pe linia de plutire. Nici puterea de concentrare nu te prea ajuta. Nu e cazul sa te alarmezi, dar cauta pe cat este posibil sa te menajezi.


Varsator
Te gandesti sa faci unele schimbari care sa aduca stabilitate si poate beneficii materiale substantiale. Momentul e bine ales, te vei bucura de fidelitatea si increderea celorlalti. Nu cere prea mult dintr-odata, iar independenta si individualismul sa nu il manifesti brusc, ca sa nu ratezi anumite ocazii ivite.


Pesti
O stare conflictuala pare sa iti altereze cariera, problema e ca va trebui sa cheltuiesti ceva bani pentru a iesi din acest impas. Vei avea intuitia de a-i cheltui cu folos, iar recuperarea lor va fi doar o chestiune de timp de o durata mult mai mica decat te astepti. Fii in continuare ambitios si rezultatul viitor va merita sacrificiul facut.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS