Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 2 Septembrie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 2 Septembrie 2010

Berbec
Poti fi victima unui santaj sentimental. De aceea trebuie sa te mobilizezi si sa faci apel la intrega ta capacitate de concentrare pentru a nu isca un scandal in public. Chiar daca banuielile tale se confirma, nu e momentul potrivit sa iei masuri drastice. Tratarea lui cu putina maturitate e de preferat. 


Taur
Iti vei cumpara un lucru frumos dar nu va fi neaparat util. Nu va fi o problema sa motivezi necesitatea achizitiei facute. In ceea ce priveste dragostea, aceasta este mult mai puternica decat orice influenta exterioara. Acest lucru te face sa treci mai usor peste orice obstacol intalnit in cale.


Gemeni
Cu stapanul zodiei tale flancat astral intro pozitie foarte tensionata, nu pot sa spun nimic de bine. Lupta sa treci peste orice greutate. Agitatia sau anxietatea nu ajuta la nimic. Natal, esti istet si ai o minte agila, asa ca sunt convins ca vei gasi resursele necesare pentru a trece cu bine peste moment.


Rac
Ai energie si simti ca te apropii cu pasi repezi spre scopul pe care ti la-i propus. Astfel ca realizarea profesionala tinde sa devina o certitudine. E adevarat ca vei munci enorm dar si realizarea si satisfactia este pe masura. Acasa vei avea putine clipe de relaxare dupa tot efortul depus.


Leu
Esti plin de energie si rezolvi orice problema profesionala. Ai tendinta de a da replici usturatoare daca cinva incearca sa te contrazica. Aceasta atitudine nu va usura deloc comunicarea cu cei din jur. Cantareste cu mai multa responsabilitate actiunile intreprinse pentru a nu isca rivalitati.


Fecioara
Ai o zi agreabila, ceea ce iti satisface gustul pentru situatii clare si metode eficiente, unde neprevazutul sau dezordinea nu au ce cauta. Vei fi activa si sociabila, calitati care te vor face sa sesizezi orice imprejurare stimulatoare sau interesanta in contactele cu anturajul.


Balanta
Daca vrei sa faci (si vei face) planuri in ceea ce priveste vreo calatorie mai indepartata, cu cat va fi mai dorita si mai bine pusa la punct partea logistica, cu atat mai mare va fi si deziluzia pe care o vei avea. Ca motive, ar putea aparea fie probleme de sanatate a cuiva apropiat si va fi nevoie sa-i acordati ajutor, fie datorita rautatii unui "dusman ascuns".


Scorpion
Esti intro forma intelectuala foarte buna, ceea ce te va avantaja sa conversezi in primul rand cu persoanele ierarhic superioare in activitatea ta. Ideal ar fi ca sa provoci la discutii orice persoana care te poate ajuta in cariera sau pe plan social. Vei profita astfel de aceasta sansa astrala.


Sagetator
Beneficiezi de noroc intro situatie in care rar ai aceasta sansa. Este vorba despre a afla gandurile reale ale persoanelor din anturaj despre tine. Nu va trebui sa faci nici un efort in acest sens, pur si simplu informatiile si gandurile reale ale lor, ti se vor oferii din senin. Nu e nevoie sa iei pozitie, vremea contramasurilor va veni si ea.


Capricorn
Vei avea o zi dificila si plina fie de constrangeri, fie de compromisuri. Daca vei fi atent azi la orice persoana cu care intri in contact, vei descoperi una care face parte din "dusmanii ascunsi" ai destinului tau. Astfel de persoane apar mereu in punctele de timp cheie, cand liberul tau arbitru alege calea urmatoare in indeplinirea destinului.


Varsator
Esti favoritul zilei. Tot ceea ce vei face pentru tine personal se va indeplini. Daca e sa te necajeasca ceva azi, sunt "mofturelele" venite din partea unor persoane apropiate de sex feminin, mai concret, vor veni cu unele pretentii cam exagerate, binenteles pastrand proportiile veniturilor fiecaruia dintre varsatori.


Pesti
Ar fi indicat sa nu iti asumi responsabilitati financiare, deoarece vor fi greu de dus la indeplinire. Abordeaza aceste discutii intrun mod diplomatic. Influenta sau conversatia cu o persoana mai in varsta ar putea sa iti dea unele idei interesante. In viitorul apropiat ar putea fi o sursa relativ usoara de venit.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS