Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 31 August 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 31 August 2010

Berbec
Vei achizitiona un obiect relativ scump, de utilitate practica in familie. Evenimentul va captiva si entuziasma intreaga familie, mai mult va initia un proiect pe termen lung. Sansele de a fi pus in practica, vor creste simtitor daca subiectul va fi tratat intrun mod realist si organizat. Important e ca ai reusit sa unesti si sa canalizezi energiile spre un scop comun. 


Taur
Vrei sa scoti in evidenta unele aptitudini sau calitati de ordin artistic pe care le ai, spre a uimi anturajul, fie la locul de munca, fie in cercul de prieteni. Extrovertirea nu e o caracteristica determinanta a ta, dar vei reusi sa impresionezi si sa atragi admiratia lor. O zi lejera, fara ocupatii concrete care sa te solicite fizic sau intelectual.


Gemeni
Va trebui sa dai dovada de exigenta si meticulozitate in orice activitate pe care o vei presta azi. Nu te angrena in micile discutii, pentru a nu-ti risipi timpul si energia. Astfel vei reusi sa fii eficient, iar respectul celorlalti din punct de vedere al competentei tehnice si profesionale nu va intarzia sa apara.


Rac
Ai parte de discutii si controverse aprinse cu colaboratorii. Aceste controverse pornesc de la ideea partenerilor de a face anumite schimbari in proiectele aflate in derulare sau din dorinta lor de a initia ceva nou. Nici acasa nu ai parte de liniste, mai mult, fii atent si prevazator, deoarece se intrevad pierderi materiale care afecteaza familia. 


Leu
O zi propice pentru mici investitii si puneri in valoare ale unor bunuri imobiliare. Vei avea parte si de putina incordare si tensiune emotionala. Ele vor avea darul de a-ti mentine prevederea si atentia la un nivel ridicat. Ziua se va incheia intro ambianta placuta, iar relaxarea in mijlocul celor dragi va reusi sa indeparteze tot stresul acumulat. 


Fecioara
Azi poti acorda atentie idealurilor tale pe termen lung, deoarece beneficiezi de o gandire lucida. Planifica si conformeaza-te unei strategii. Da dovada de rabdare si visele tale vor deveni realitate. De asemenea, vei primi vesti de la cunostinte indepartate. Tine cont de ele deoarece intro anumita masura au legatura cu destinul tau.


Balanta
Multi ochi sunt atintiti spre tine. In aer pluteste o tensiune mocnita, care se poate elibera in orice moment. Incearca sa nu iei nici o initiativa in general, iar in special sa nu pornesti ceva nou sub nici o forma. Riscul la care te expui azi tine de imaginea ta si nu e un moment prielnic sa o pui la incercare sau verificare. 


Scorpion
Poti sa apelezi cu incredere la protectorii sau sustinatorii tai. Vei beneficia de intreaga sustinere de care ai nevoie. Intalnirile amoroase sunt de asemenea sustinute astral. Comporta-te detasat si fara prejudecati, iar dorintele tale se vor concretiza. O zi ce va trece in mod agreabil si placut.


Sagetator
Nelinistea care a pus stapinire pe tine si eventualele griji nu sunt intemeiate. Emotivitatea in exces te poate izola de cei din jur. Simti nevoia sa ai langa tine o persoana care sa te inteleaga. Eu zic ca nu e cazul sa te ingrijorezi si ar trebui sa-ti polarizezi atentia si preocuparea in alta directie.


Capricorn
Ai tendinta de a neglija familia sau un partener si sa te concentrezi mai mult asupra ta. Este posibil sa te afli intrun moment deosebit de important in destinul tau. Asa ca, in principiu, orice schimbare de ordin personal este binevenita. Trebuie doar sa nu actionezi impulsiv, pentru a nu crea disconfort in jurul tau.


Varsator
Daca vrei sa speculezi sau sa fii beneficiarul unei sume de bani fara prea mare efort, azi ai toate sansele sa reusesti. Trebuie doar sa nu fii impulsiv si sa tratezi momentul cu prudenta si spirit prevazator. Foloseste-te de exprimare, diplomatie si in primul rand de informatiile acumulate in weekend. 


Pesti
Vei fi martorul unor discutii create in anturaj sau in plan familial. Interventia ta ar putea echilibra situatia. Nu uita sa ai in vedere fiecare parte implicata, si veti fi beneficiarul real al situatiei create. Poti fi deasemenea castigatorul unui examen pentru care ai studiat din greu in ultima perioada.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS