Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 23 August 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 23 August 2010

Berbec
Te vei gasi intr-un impas din punct de vedere financiar si numai creativitatea te poate ajuta. In loc sa-ti urmezi programul normal ce implica si cheltuieli pe masura, mai bine gasesti variante mai iefitne. O iesire in parc cu prietenii, sau o adunare la tine acasa poate fi mai distractiva decat ai crezut.



Taur
Daca ti se va cere sa renunti astazi la ceva ce nu este atat de important pentru tine, fa-o fara a ezita. Persoana care iti va cere acest lucru va avea nevoie de el mai mult decat tine. Nu trebuie sa devii posesiv cu lucrurile tale si sa devii un materialist. Arata-ti latura sentimentala prin compasiunea fata de celelalte persoane.

Gemeni
Daca te-ai impacat cu cineva de curand si ai reinceput relatia, luand-o de la capat, acum nu ti se pare cea mai buna idee. Lucrurile s-au schimbat mai mult decat ai crezut si nu crezi ca vei face fata. Poate ar trebui sa-ti acorzi mai mult timp si sa astepti sa vezi ce se va intampla. Incepe o discutie cu cealalta persoana implicata si vezi ce gandeste.

Rac
Daca iti doresti sa ai parte de o viata sociala activa e momentul in care poti sa aduni persoane din grupuri diferite la un loc. Probabil vei da o petrecere sau o cina la tine acasa unde va trebui sa te descurci cu oameni din medii diferite. Pe langa faptul ca nu vei avea nicio problema in a comunica cu toti odata, vei asista si la formarea de noi prietenii intre ei.

Leu
Este momentul sa fii energic si sa te mobilizezi pentru a ajuta o persoana apropiata tie. Adopta o atitudine pozitiva, pentru ca numai asa vei reusi sa-l influentezi si pe celalalt. Nu-i cazul sa muncesti si astazi, asa ca ocupa-te numai de viata personala. Familia si prietenii iti vor multumi mai tarziu.

Fecioara
Vei avea parte de o incarcatura emotionala astazi. O noua relatie sau o noua responsabilitate te poate da peste cap. Totusi vei fi nevoit sa intri in profunzimea problemelor. Nu lua lucrurile de-a gata si pastreaza-ti mintea deschisa. Orice conversatie se poate transforma in ceva ce ti-ar putea schimba viata definitv.

Balanta
Vei intalni o persoana cu un farmec aparte ce va reusi sa te cucereasca cu magnetismul ei. Pastreaza-ti echilibru si ai grija sa nu te lasi dus de val prea tare si prea repede. Acest lucru iti va distrage atentia intreaga zi. Daca vei fi indulgent cu tine si vei flirta prea mult s-ar putea sa pierzi din vedere aspecte importante.

Scorpion
Esti prins la mijloc intr-o situatie si nu stii cum sa reactionezi. Sentimentele iti sunt confuze si din aceasta cauza esti predispus la greseli. Nu poti face nimic momentan decat sa traiesti aceasta experienta si sa inveti din ea. Peste cateva zile lucrurile se vor limpezi si vei putea lua o hotarare. Acorda-ti mai mult timp.

Sagetator
Astazi traiesti un conflict interior intre ratiune si instinct. Ai impresia ca stii cum sa te descurci in relatia cu o persoana, cand de fapt instinctul iti spune sa mai astepti pentru ca nu detii destule informatii. Momentan nu trebuie sa iei nicio decizie pentru ca nu te preseaza nimeni. Cu timpul iti vei da seama cat de mult trebuie sa te implici.

Capricorn
Te vei concentra asupra lucrurilor care iti fac placere astazi. O carte buna sau o conversatie cu prietenii este tot de ce ai nevoie. Cauta locuri in care te simti bine, aduna-ti gasca si petreceti o zi relaxanta. Nu este o zi in care trebuie sa incerci sa avansezi cu proiectele care le ai. Ambitiile tale nu vor fi rasplatite pe masura daca vei face vreo miscare azi in acest sens.

Varsator
Intreaga zi vei avea parte de coincidente si intamplari ciudate care pot sa-ti distraga atentia de la sarcinile zilnice. Chiar daca sunt interesante la prima vedere, nu iti sunt benefice. Daca un fost coleg de liceu se angajeaza acum la tine la firma, nu-i cazul sa te entuziasmezi atat de tare incat sa pierzi toata ziua povestind cu el.

Pesti
 Pentru a-ti conferi o stare de bine va trebui sa te apuci de un nou proiect unde sa-ti lasi imaginatia sa zboare. Partea artistica a lucrurilor te atrage, asa ca te poti apuca de redecorarea spatiului de locuit, de gradinarit sau chiar de cumparaturi de orice fel. Profita de ideile care iti vin astazi in minte.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS