Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 24 August 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 24 August 2010

Berbec
Te agaseaza cateva probleme de sanatate minore. Primesti cateva oferte de colaborare, dar nu prea ai starea psihica necesara discutarii lor. Oricum nu este indicat sa incepi o noua asociere, asa ca punete mai mult in postura de ascultator si amana luarea deciziei. Daca totusi trebuie sa iei o decizie privind o colaborare, alege-o pe cea cu partener in varsta.


Taur
Asteptarile privind unele sume de bani promise ca, prime, cadouri, sporuri, nu se materializeaza. Asta iti cam induce o stare de nemultumire si neliniste, nu e tocmai ceea ce ai sperat. Mai e si problema planurilor facute anterior care vor avea de suferit, cu repercusiuni in familie. Cred ca un buchet de flori va mai ridica moralul acasa.


Gemeni
O zi tensionata cu anturajul unde vechi dispute reinvie iar. Daca ai putea evada in natura cu cel drag, ai evita multe vorbe grele adresate cunoscutilor. Binenteles ca oriunde vei poposi, sigur va fi cineva sa te provoace la un duel verbal neplacut. Asadar, cu cat locul ales va fi mai izolat cu atat va fi mai recomfortant.


Rac
Nu rata oportunitatea din cariera care ti se iveste, doar esti maestru in a ocupa orice nisa cat de mica, dar lasata libera. Va fi necesar sa dai tot ce ai mai bun atat fizic cat si mental, dar rezultatele vor merita efortul. Unii vor obtine mariri de salarii, alti vor obtine doar faima, insa toti veti avea parte si de putina invidie.


Leu
Nu lasa deprimarea sa puna stapanire pe tine. Orice final e un nou inceput. Gaseste ceva de sarbatorit, invita prieteni si porneste o petrecere in stil mare. Astfel, tristetea si melancolia care pandesc dupa usa, vor fi uitate afara. Prieteni si cei dragi iti vor reda speranta, increderea si aspiratia spre noi realizari.


Fecioara
Persoanele in varsta iti pot crea o zi urata prin insistenta lor cu diverse opinii si conceptii, iar tu nu ai dispozitia de a te lansa in controverse. Bine faci. Nici macar la eventualele rautati pornite din invidie nu trebuie sa raspunzi. Reflecta la actiunile incheiate si la modul cum au fost administrate, caci iti vor prinde bine in curand.


Balanta
Azi esti favoritul astrelor si te gandesti ca trebuie sa faci ordine in viata ta. Dar ai atatea lucruri de facut ca nici nu stii cu ce sa incepi. Acorda intaietate la rezolvarea celor care te privesc strict pe tine, urmand ca in masura timpului disponibil ramas sa te gandesti si la ceilalti. In orice caz timpul alocat celorlalti va fi infim.


Scorpion
Ai parte de o zi plina de realizari financiare. Poti sa te aventurezi in actiuni speculative deoarece beneficiezi de intuitie si noroc. Ideile care prind viata azi, vor avea reale sanse de finalizare pozitiva. Tonusul vital crescut te face energic. Poti fi invitat si la o petrecere, unde te vei simti excelent.


Sagetator
Vesti noi de la prieteni, nu de mare insemnatate pentru tine. Mai bine spus nu au cu cine pierde vremea si te-au gasit pe tine. E un lucru bun in esenta, caci e o dovada de loialitate, dar rezultatul nu va fi decat multe discutii despre nimic. Totusi incearca sa canalizezi conversatiile spre ceva constructiv..


Capricorn
Pune un mare accent pe ceea ce se petrece in casa. Ar trebui sa incepi sa pui in aplicare idei de schimbare sau innoire prin locuinta. Achizitioneaza ceva ce iti doreai de mult timp. Trebuie sa o faci fara sa-ti fie frica de ce ar putea spune ceilalti. Va fi un pas spre implinirea destinului tau.


Varsator
Actioneaza si pune in alicare absolut tot ce iti trece prin minte. Bazeazate pe instinctele tale. Daca pentru a trece la actiune ai nevoie de ajutorul cuiva, vei intampina o usoara opozitie doar din partea autoritatilor. In final vei reusi sa duci la bun sfarsit ceea ce iti doresti.


Pesti
 Aveti o zi incarcata la munca, va mai supara si colegii cu tot felul de zvonuri unele mai pesimiste ca altele. Aveti energia necesara de a face fata volumului de munca. Asta ar trebui sa fie primul interes. Celelalte, tratatile cu prudenta si spirit prevazator. Barfele se vor dovedi a fi neintemeiate.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS