Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 22 August 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 22 August 2010

Berbec
Nu-i placut sa iti impui singur anumite reguli si restrictii dar uneori esti nevoit sa-ti revizuiesti intreg setul de valori. Asigura-te ca  actiunile tale de astazi sunt in concordanta cu principiile tale. Nu-i intodeauna usor sa fii constant dar este obligatoriu daca iti doresti  ca oamenii sa te respecte sau sa te admire.


Taur
Chiar daca iti doresti sa faci ceva distractiv astazi, nu vei gasi momentul potrivit. Poti sa incerci, totusi, sa transformi rutina zilnica in  ceva mai placut. Foloseste-ti creativitatea si atitudinea pozitiva in acest sens. Ai posibilitatea de a face dintr-o zi banala ceva cu  adevarat special, asa ca nu te descuraja.


Gemeni
Vei lucra mult mai energic si rapid decat persoanele de langa tine, asa ca trebuie sa fii pregatit sa le astepti, pana te ajung din urma.  Acest lucru te va deranja numai in masura in care progresul tau depinde si de ceilalti. Nu vei reusi sa grabesti pe nimeni, asa ca nu mai  incerca. Chiar daca rabdarea nu este calitatea ta principala, in urmatoarele zile numai astfel vei reusi sa te simti mai bine.


Rac
Astazi, daca te vei afla in mijlocul unui grup toata lumea va astepta de la tine sa faci primul pas. Poate nu vei fi nevoit sa concepi  vreun plan, dar sigur va trebui sa pui in aplicare unul. Toti ceilalti vor fi prea ocupati cu propriile probleme pentru a mai putea fi atenti  la ce le propui tu, asa ca ca esti liber sa faci ce vrei.


Leu
Diplomatia care te caracterizeaza te-a ajutat sa te intelegi cu toata lumea, chiar si cu cei care sunt mai dificili. Ti-a fost destul de greu  pana acum sa tot faci asta, adica sa impaci pe toata lumea si sa lasi o impresie buna. Acum acest lucru nu mai este necesar si e  momentul sa devii tu insuti, evitand sa te mai prefaci de dragul altora.


Fecioara
Este o zi potrivita pentru a-ti finaliza planurile, mai ales cele care implica calatorii. Astfel, pregateste-te sa-ti stabilesti itinerariul sau sa  semnezi hartiile necesare in acest sens. Perioada de incertitudine in care ai innotat pana acum s-a terminat. Lucrurile sunt mai limpezi si  mai clare. Este momentul in care faci un pas inainte si intr-un mod cat mai hotarat.


Balanta
Ti-ai neglijat corpul pana acum si astazi iti atrage atentia in acest sens. Este momentul in care trebuie sa te gandesti la sanatatea ta  pentru ca dai semne de oboseala cronica. Alimentatia este problema principala si va trebui sa gasesti o solutie in acest sens. Daca  simti ca nu te descurci singur, o vizita la un nutritionist ti-ar oferi niste raspunsuri.


Scorpion
Daca esti implicat intr-o competitie astazi, trebuie sa fii constient ca adversarul s-ar putea sa fie mai puternic decat tine. Chiar daca  pierzi, vei demonstra ca esti mai destept si ca ai un plan de acoperire. Astfel inainte de a intra in concurs sau in dezbatere gandeste-te  bine inainte la toate variantele.


Sagetator
Cateodata este mai usor sa uiti decat sa ierti asa ca daca te lupti cu cineva care ti-a gresit este momentul sa faci un pas inainte fara el.  Oricat de mult vei incerca sa aprofundezi problema iti vei da seama ca lucrurile sunt mai complicate decat ai crezut si ca nu sunt in  favoarea ta. In discutia pe care o vei avea cu aceasta persoana clarifica-ti intentiile si spune-i ce gandesti.


Capricorn
Cu cat vei petrece mai mult timp alaturi de copii sau adolescenti cu atat va fi mai bine. Persoanele tinere inteleg ca totul e posibil si  aceasta este atitudinea de care ai nevoie. Cu cat este mai optimist si mai naiv anturajul din care faci parte cu atat vei dobandi o  perspectiva mai interesanta.


Varsator
Dai dovada de inteligenta si creativitate. Prinzi foarte bine si iti uimesti anturajul cu aceste calitati. Nu ai nevoie decat de o singura  instruire, treaba iesindu-ti bine din prima. Importanta nu este numai usurina cu care inveti astazi ci si faptul ca iti face placere si te  distrezi facand asta.


Pesti
 Esti nevoit sa acorzi un sfat delicat unui prieten astazi. Nu ai de ce sa-ti faci griji pentru ca vei gasi tonul si modalitatea cea mai  potrivita de a-i spune fara a-l supara. Daca era altcineva in locul tau nu reusea sa comunice atat de eficient ca tine, asa ca esti omul  potrivit la locul potrivit.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS